Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ON_23

Blizny i zaczerwienienia po trądziku - laser czy maści?

Polecane posty

Gość ON_23

Hej wszystkim :) Chciałem zapytać, co będzie najskuteczniejszym rozwiązaniem.. Walczę z trądzikiem, powoli wygrywam, chciałbym już zacząć pozbywać się śladów po nim. Stosuję krem No-Scar ale na 80% jestem pewien, że zatyka pory. Co robić? Kupić popularny Contratubex czy udać się od razu do dermatologi estetycznej na zabiegi laserowe? Kasa nie gra roli.

Gość ON_23
A może najpierw Contratubex, kosmetyczka, potem peelingi u dermatologa i dopiero na końcu laser?

Gość grabarka
Proponuję kosmetyczkę...ta maść tez kosztuje, a czy da efekty? możesz kupić krem wybielający, ale też marne efekty

Gość ON_23
Ok, czyli kosmetyczka na poprawę wyglądu skóry. Jednak ona blizn nie załatwi, co zatem? Laser czy zabawa z maścią? Ktoś wie czy ona też jest na przebarwienia?

Gość grabarka
kosmetyczka może zrobić mikrodermabrazję albo kwasy ale nie rób na mrozach! podobno laser najlepszy a Contatubex jest dobry na blizny pooperacyjne

Gość ON_23
Hmm to zrobię zabiegi u kosmetyczki wiosną, peelingi itp. a resztę załątwię laserkiem.

Gość ON_23
Nie no ja jestem z Wrocka więc wybór salonów mam. Dzięki :) Laser nie tylko lepszy i droższy ale i pewny, bo nie zatka mi raczej porów. Ostatnio bawiłem się kremem No-Scar i przez niego problem wrócił. Nie mogę czekać z tym kremem do 30 roku życia jak będę miał spokój :P Myślę tylko jeszcze o tych peelingach, to u kosmetyczki czy u dermatologa? Dzięki za info.

Gość dffdfdfdfdfd
Kosmetyczki to lepiej unikaj

Gość grabarka
kosmetyczka jest tańsza, ale najlepiej oddać twarz w ręce dermokosmetologa ceny zależą od miasta... myślę,że wszystkie kosmetyki nie zrobią tego co profesjonalny dermatolog tylko wydane pieniądze i złudzenia...

jesli kasa nie gra roli to najlepiej oddać się w ręce fachowca - dobrej kosmetyczki , nie pierwszej z brzegu... ona oceni stan skóry i poradzi coś... osobście mialam na blizny stosowane kwasy i mikroderambrazję

Gość kasiiiiuuunia
mnie też no scar strasznie zapchał i wyskoczyło mi pełno syfów także nie polecam i omijam ten krem z daleka!!! teraz zaczelam uzywac care control z sorayi na przebarwienia i blizny podobno dobry, zobaczymy :P

Gość gośćZAK
Trądzik jak również zmiany po NIM zlikwiduje Ci kosmetyczka. Musisz wyszukać gabinet autoryzowany gdzie znajduje się aparat FOCUS rf+ 3d. To jest aparat który emituje fale radiowe,zabieg jest NIE BOLESNY. Pamiętaj tylko focus, bo fal radiowych takich małych pudełek to mają po gabinetach,ale one są słabiutkie i to będzie takie mizianie bez potrzeby z takim efektem jak te wszystkie kremy.W necie szukaj Focus RFplus salon autoryzowany.Na 100% będzie dobry efekt. Gwarantuje i polecam

zanim przystąpisz do zabiegu laserowego spróbuj maści antyseptycznej boro plus lub kremu z ziół himalajskich Kailas- nie są to kosmetyi dostępne w drogeriach stacjonarnych ale w sieci znajdziesz

Gość gość GOŚĆ
Na trądzik najlepiej zadziała aparat FOCUS rf plus. EFEKT GWARANTOWANY. Wpisz autoryzowany gabinet FOCUS RF plus i znajdziesz najbliższy gabinet od swojego miejsca zamieszkania. Powodzenia.

Gość gość polka
Na trądzik najlepiej podziała zabieg aparatem FOCUS rf plus. Efekt gwarantowany. FOCUS rf plus to nie jest laser proszę się nie bać zabieg jest przyjemny i nic nie boli. POLECAM

Zdecydowanie laser 🙂 Ja jestem po serii zabiegów, trochę bolało ale leczenie w Klinice Krajewski zakończyło się pełnym sukcesem, dzisiaj już nie wstydzę się swojej twarzy i siebie 🙂