Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Analizatorrr 25 lat

Porównanie ciała 20 latki i 26latki

Polecane posty

Gość Analizatorrr 25 lat

Hmm zauwazylem ze 19 czy 20 latki maja takie jakby bardziej jędrne ciało niż 25-26latki... Nie wiem czy to moze dlatego ze 20tki jeszcze uprawiaja sport a 25 latki siedzacy tryb zycia maja... W kazdym razie juz u 25 latek czesto łydki są bedziej galaretkowate i brzuch jak by bardziej wiotki niz u 20 latek

Gość no tak a trzydziechy
się już rozpadają :D

taki 25 analizator też ma bardziej galaretowate ciało niż 20 - letni chłopak i niż niejedna 40 - letnia kobieta :P

Gość ja sie nie znam...
Chyba to kwestia genow i trybu zycia, niz wieku

Gość super duper
zaraz odezwa sie wszystkie ze maja 40 lat i ciała 16 latki

ameryki nie odkryles przeciez skora z wikiem traci kolagen itd ale to jesli by o skore w\chodzilo jesli zas chodzi o tkanke tr\luszczowa to 20stolatka nie ma tyle komorek tluszczowych co 25latka bo dopiero od 21roku zaczyna przybywac tkanki tluszczowej ktora sie zwieksza nawet o 20% poczytaj sobie koles najpierw o fizjonomii kobiet a pozniej analizuj:P bo na razie to nawet nei weisz co analizujesz:P

Gość Singielką byłam...
Mam 26 i uważam że o wiele lepiej moje ciało wygląda niż 6 lat temu, może to zasługa tego intymnego sportu ;)

Gość Richard Alpert
To wszystko zależy. Czasem zdrowa gorąca trzydziecha jest ładniejsza od dwudziestki. To zależy. Natomiast zauważyłem, że dzieciata kobieta, już nie jest taka jedrna... Po dziecku przeważnie przestają o siebie dbać. Ja i tak szukam zdrowej trzydziechy któran zostanie moją seks instruktorką :P

Gość gjggg
25, 30, 35, a nawet 40 letnia kobieta nie jest zła, póki nie giną w niej przedmioty

setunia bzdury piszesz, i sama doucz sie, nic komorek tłuszczowych nie przybywa, z tyloma iloma się rodzisz z tyloma umierasz (+/- niewielki procencik). Poprostu w dupe Wam idzie a takimi głupotami sie usprawiedliwiasz, poćwicz, mniej jedz bedzie lepiej. I zeby nie było, ja tam wole jak dziewczyna ma ciut więcej niż te szczury z okładek gazet po PS.

Gość Analizatorrr 25 lat
Chociaż moja kolezanka ktora ma 15 lat ma ogromny cellulit.... a druga 25 lat i super cialko. Sam nie wiem o co chodzi

Gość A ja mam 15 lat
I wole starsze, moja Ciocia ma 35 lat, i wcale ja nie uwazam za stara wrecz przeciwnie jest bardzo ladna, duzo razy ja widzialem na plazy, a jak bylem mlodszy to nawet gola Ale 19 tez sa fajne mialem taka kolezannke ktora miala 19 lat i byla bardzo ladna.

Gość awesrtdyf
a faceci zakladajacy takie topiki maja zawsze mniejszego i szybko dochodzą

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość Ja mam 30 lat i jest super

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuo

Puba niemowlaka wydaje się bardziej zdrowsza od twojej przeoranej rozstępami duupy. :O O czym to świadczy? Że masz kiełbie we łbie i tak naprawdę nigdy nie dostrzeżesz piękna, które jak zwykle :) tkwi w szczegółach :)

Gość lubie gorace 40 stki
wspanile ssa kutaski :D

Popadasz w skrajności :O a Twoja ironia chociaż wydaje się na miejscu, to jednak - chłopiec, który założył ten temat żyje w świecie Jotpegów i na własne oczy nie widział spasionej do granic możliwości dwudziestolatki :O więc o czym mowa :O

Gość teraz w wieku 37 lepiej wygląd
am niż kilka lat temu,w wieku 20 lat byłam pyza:oZ wystajcym brzuszkiem,teraz dam o siebie,cwiecze,nie jem tylu fast foodow!No i nie mam juz pryszczy...

Gość teraz w wieku 37 lepiej wygląd
no i przede wystzkim nie mam juz nadwagi...

No i proszę mamy "brzydkie kaczątko" :) Jak się okazuje do wszystkiego trzeba dojrzeć, by móc się rozejrzeć :P nie tylko po okolicy :P

Gość poradzcie
ja mam teraz 27 i wyglądam tak jak jak siedem lat temu. nie wiem czy to zaleta czy wada bo nikt mi tyle nie daje z wyglądu.może dlatego, że trenuję regularnie i jem mało. właściwie to nic się nie zmieniło poza cerą. jednak jak patrzę po swoich rówieśniczkach, to można się faktycznie załamać.