inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 .... ))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A która to już będzie Napisano Styczeń 10, 2010 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Cenzor 0 Napisano Styczeń 10, 2010 tu Leja - a czy Ty możesz swoja stopke skrócić do 6 linijek ? dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awila 0 Napisano Styczeń 10, 2010 Leja, a ostrzegałam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 Pani Cenzor......... moge miec malutką prośbe........ do Ciebie........ żeby stopka była.............. maxymalnie 20 linijek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 10, 2010 inteligenty --> p nie jestescie chyba z pania na Ty )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Cenzor 0 Napisano Styczeń 10, 2010 gadanie ... ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 10, 2010 Pani Cenzor jak pani sie wypowie a aferze wizazowej ? sa z nia zamieszane osoby najwyzszej rangi , czy nasz zespół zarzadzajcy zamierza jakos odeprzec ten niesuwrenny i niesprawiedliwy atak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jhg Napisano Styczeń 10, 2010 A ty inteligentny do kościoła miałeś iść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość __tu Leja________ Napisano Styczeń 10, 2010 Inteligentny ma 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 Mam tylko odstęp......... :) to pani cenzorko:).............. byłoby to możliwe............ żeby stopka mogła miec 20 a nawet i więcej linijek....... bo chciałbym więcej piosenek i kilka słow od siebie w niej umieścic........ :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 Przecież się wstawiam,to właśnie to robie.......... postanowiłem że dzisiaj nie pójde......pomodle się w domu przed snem....... tzn......zmówie różaniec i już będę miec odrobione :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awila 0 Napisano Styczeń 10, 2010 :D:D:D:D))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 Klarisiu............. co Cię tak rozbawiło???:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Cenzor 0 Napisano Styczeń 10, 2010 przecież mozecie więcej info umiescić pod nickiem,czyli w "wiecej informacji o mnie"... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 Ale wtedy będę nie zauważony.............. pani cenzor....... jeszcze by się awatary na kafe przydały....... :) :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czytam R Napisano Styczeń 10, 2010 o własnie avatary ,kiedy one??dobrywieczor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 Ładnie by przy nicku wyglądał :) jakiś obrazeczek........ :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Cenzor 0 Napisano Styczeń 10, 2010 nie będzie żadanych avatarów Avatar macie w Kinach :-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awila 0 Napisano Styczeń 10, 2010 bo wczoraj ostrzegałam Leje, ża ma długą płetwe, a Ty tez masz hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czytam R Napisano Styczeń 10, 2010 w kinach ,ja chcem w domu,ale nie mam okularkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awila 0 Napisano Styczeń 10, 2010 Leja siedz już cicho, bo ..... zreszta ja nic już nie mówie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 Pani Cenzor----- kochanie...... mnie chodziło o takie awatary jak są........ na o2 lub na innych forach........ kafe ładniej by wyglądało......... jeszcze gdybyście stworzyli kilka innych działów bo macie ich tylko 24............. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 Klarissa----no właśnie daj foto....... )))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 tu leja................ Ty skróciłeś........... a pani Cenzor..... uciekła:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach