Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ferrero Rocher

Moj chlopak zerwal ze mna bo

Polecane posty

Gość Ferrero Rocher

zaadoptowalam mu brazowa krowe na Farmville, a on powiedzial ze ma ich za duzo i ze nie chce zebym sie juz u niego logowala na facebooku, a ja tylko chcialam zdazyc mu zaadoptowac bo ma malo zwierzat, a inni tak szybko je rozchwytuja... Co robic? Zle postapilam? :( Pomozcie :(:(

Gość oksananarucha
hahaha mam podobne problemy!! moj chlopak urządzal mi poletko bo miałam bałagan i miałam dwa dairy cośtam to dla krów i wiesz, on sprzedał to gdzie miałam drozsze krowy!!!!! a zostawił z białymi a brazowe sprzedał....i powiedział że to nic takiego kretyn!!

Gość AntyFarmvillowiec
hahaha, kto w to gra? Dzizas, ale masz klopoty, kobieto! wezcie sie leczcie, ludzie, zyjcie w realnym swiecie, a nie wirtualnej farmy!

Gość Kocham Farmville
wow, ale super ze nie jestem jedyna, ktora w to gra :) no, moj tez sie wsciekal, kiedy weszlam zeby mu obrobic farme (nie mial dostepu do neta) i zaczelam mu wyjmowac wszystkie prezenty bo mial zawalona skrzynke na gifty, a on mi potem powiedzial ze zbieral na ostatnia wstazke za gifty! I srasznie krzyczal. Wies,z musisz chyba przeczekac z tym, przejdzie mu :) tak jak mojemu :)

Gość daruch
wiem co to za gra! hahahah dobree to tylko ze mi sie wydaje ze to bardziej dla dzieci z podstawowki ale pobawic sie kazdy moze... :) ykhymmm jesli twoj chlopak strzelil focha o takie cos to moze to znaczyc ze... zaangazowal sie w ta zabawe. odciagnij go a moze jestescie z podstawowki??? ;)

Gość Ferrero Rocher
Nie, ja mam 20 lat. Nie wierzysz? Kiedys pisali o tym w gazecie Metro, tu masz artykul : http://www.emetro.pl/emetro/1,85648,7273068,Mieszczuchy_klikaja_w_grzadki_na_farmie.html Ja nie wiem, co teraz zrobic. Przeciez moze sobie usunac te krowe ;( nie rozumiem czemu jest taki zly :( co ja mam zrobic... :(

mamy kilka kompów :o :o tylko on zajmuje tego szybszego a ja jutro nie mam szkoły :) czekam bo chce założyć nowy temat a limit sie wyczerpał :o

Gość Tesco taniesco
Hah, to moi rodzice i dziadkowie nie maja nawet pojecia, co to za gra. Masz krejzi dziadka, nie ma co! Kto mu w ogole dal kompa i nauczyl go jego obslugi?

Gość Tesco taniesco
no przeciez ze Sklodowska. To jego kto nauczyl? On ma komputer w mozgu?