Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heee.

5 zagrożeń na półrocze.

Polecane posty

Gość Heee.

uczę się w liceum..jedno z dobrych. no i nadeszło półrocze, a z nim oceny semestralne.; / powiedziałam mamie o 1 zagrożeniu, a mam 5.; / ehh. uczę się wieczorami, wstaje 2godz wcześniej rano i się uczę, już nie daje rady.; /

Gość kashaaaa100000000000
hee ja tez mam 5:( jestem w klasi tech

Gość Ladyhfuegdbjsebdfkjehifknm
hmm...no niestetym, takk bywa. Trzeba bylo sie uczyc przez caly semsestr ;) Jednak nie trac wiary, troche sie pomeczysz, pouczysz i zaliczysz wszystko.

Gość Heee.
ale można zaliczyć semestr w drugim półroczu..ehh. No a co mam teraz zrobić.? już nie można poprawiać.

Gość Ladyhfuegdbjsebdfkjehifknm
jezeli komisja dopusci Cie do zaliczania 5 przedmiotow, wtedy zaliczysz i koniec ;) nic innego Ci nie pozostaje

A ja mam 1 zagrożenie :O Najgorsze jest to, że żeby mieć na koniec 2 trzeba poprawiać całe 1 półrocze na 2 ech..

Gość eee szczena mi opadła
Uczę się w najlepszym liceum w moim mieście. II LO. Na półrocze mam srednią 5,2. Nie jest to 100% moich możliwości ale mi to wystarczy. A co chcesz potem robić w przyszłości? Stać na krajowej ósemce w mini? Dodam ,że normalnie prowadzę życie osobiste ale naukę stawiam na pierwszym miejscu.

Gość kashaaaa100000000000
Heee. jak chcesz pogadac odezwij soe do mnie na gg 6627841

Gość Heee.
ehh.. musi.; / inaczejj mnie zabiją.; /

Gość Heee.
Tyle że do tego 'dopa' zawsze brakowało mi jednej, dwóch setnych, a u nas są takie kosy że masakra.; /

ee szcena mi opadła - myslisz, ze jak ktos nie ma sredniej 5.2 to oczywiscie ebdzie stał w mini na krajowej osemce? Nie załamuj mnie. Ciesz się, ze jestes zdolna. Niektórzy mogą się normalnie duzo uczyc i niestety niektóre rzeczy i tak nie wyjdą. Szanuję osoby ktore mkaja dobre stopnie, ale nienawidzę takiego gadania jak twoje. Nie każdego stać na taką srednią, co nie znaczy ze jest debilem!

Gość jestem skończona
ja mam 2 zagrożenia. Z w-fu i informatyki :O

to zmień szkołę. Po chuj poszłaś do liceum skoro nie jesteś zdolna?:)

Metalówa 2 w technikum będzie miała jeszcze gorzej. Jak skupi się na praktykach, to i tak maturę obleje :P

Gość qwer
po coi sie meczysz w dobrym LO skoro masz slabe oceny.kimisja dopóści cie tylko do 2 egzaminow

Fossil-w kazdym zdaniu sie z Toba zgadzam! a tamta to pewnie na kafe sie pochwalic tylko chciala i to ciekawe czy przynajmniej prawdziwą swoją średnią :]

Gość nie wstane tak bede lezal
hee mialam dokladnie taki sam problem jak Ty dy chodizlam do Lo. w poprzedniej szkole dobrze sie uczylam, na poczatku lo tez ale pozniej szlo coraz gorzej! Uczylams ie nocami, rano przed szkola i ciagle nic nie pamietalam. Gdy skoncyzlam liceum doszlam do wniosku ze to wszystko przez niewyspanie, stres, ze znowu nic nie bede umiala, ze nie zapamietam, pzez to ze kazdy nuayczicle mysli ze jego rpzedmiot jest najwazniejszy i zadaja, zadaja, zadaja, uczymy sie bzdor o ktorych od razu zapominamy. Zobaczysz ze na studiach bedzie inaczej, nie bwedzie codziennego odpytywania, uczenia sie z lekcji na lekcje a co sie z tym wiaze bedzie mniej stresu. Jedyne co ci moge teraz zaproponowac to przeniesienie sie do innego liceum o nizszym poziomie. Wiem kochana co mowie. Ja sie meczylam i meczylam, skonczylam lo z marna srednia, a moje kolezanki chodzily do innych szkol o nizszym poziomie, mialy mniej stresu, mniej nauki, a oceny lepsze mimo ze nie umialy polowy tego co ja...a ta polowa ktorej one nie umialy a ja umialam i tak mi sie do nieczego na studiach nie rpzydala. Wspolczuje Ci bardzo bo wiem co czujesz...

Gość kasia el
ja mam z 3 a chodze do 1 gim mam z fizyki biologi oraz polskiego nie wiem co mam zrobić !!!!!!!

Gość LeńMem
ja mam 5 i jestem w II gimn hehe :D a W I gimn miałem 9 i zdałem he :D