Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawdziwy mezczyzna 31

Dlaczego kobiety nie moga zrozumiec?!!?

Polecane posty

Gość Prawdziwy mezczyzna 31

Tak prostej prawidlowosci, ze jak wpuszczaja faceta od razu to oznacza to kurwienie sie. Taka prawda. Oczywistym jest jednoczesnie, ze facet nawet jak akorzysta, to realizuje tylko swoj popęd, to na kobiecie ciazy odpowiedzialnosc, ze niezlozenie nog. Dlatego tez, drogie Panie nie dziwcie sie jak panowie sprawdzaja ilosc waszych partnerow, bo prostu towar przechodzony lubimy bzykac, a nie sie z nim spotykac;), a juz napewno zakladac rodzine:D. Taka np. w wieku 30 lat ma 20 na liczniku i oczekuje wielkiego szacunku!!! Impossibilium:D:D Do Burdelu(chociaz to niescisle) jak sie "traci głowe" i lubi "chwile zapomnienia"czy tez prezentuje sie tak modne ostatnio "dojrzale podejscie do seksu" ahahahhahaha

Gość marika_30
słuchaj no kolego, jeśli faktycznie nim jesteś. to, że kobieta ma tylu facetów to świadczy o niej tak samo co o chłopacu ktury ma tyle dziewczyn. a ja sie akurat zawsze lubiałam bzykać i teraz jak mam menża to on wcale nie narzeka mimo że skłamałam bo mu powiedziałam że miałam przed nim tylko jednego faceta a miałam 24 hehe. no i nie mów że suki jesteśmy.

Ale to samo tyczy się facetów.Ja tam bym też nie chciała takiego co wcześniej przeleciał ileś tam panienek.Widzę,że w tej kwestii nic się nie zmieniło.Jak kobieta ma iluś tam facetów to już k****a,a jak facet zmienia kobiety co tydzień,to jest dobrze!

Chłopie :D Liczysz na to, że kobieta Ci powie ilu miała ex? :D:D:D

Gość tak więc zabiorę głos
Ja poszlam do łóżka na pierwszej randce. Jesteśmy z sobą 9 lat. Jako małazeństwo:) Brum, kuro domowa, pozdrawiam🖐️