Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 oooooooooooooooooooo

wkoncu sie doczekalam...

Polecane posty

Go艣膰 tyktyktyk
sza艂u nie robi

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tyktyktyk
ale i tak gratuluje :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pomara艅czowa sucz
nie warty swojej ceny, nie chwal sie tu bo na nikim to nie robi wrazenia, jest beznadziejny i nie zazdroszcze, ja mam zwykly z cyrkoniami i jest ladniejszy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mikutek
艂adny:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pralka automatyczna
gratuluje !!! mo偶e ci go wypior臋 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 edeksz
shiiiittt

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rada numer jeden najwa偶niejsza
a ja uwa偶am, 偶e jest 艂adny aczkolwiek nie wybra艂abym go dla siebie jako pier艣cionek zar臋czynowy z uwagi na cen臋 :) - chyba, 偶e narzeczony sam by go wybra艂 - to inna sprawa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a mi sie podoba
;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kajanka
艣liczny ale troch臋 za cienki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bardzo 艂adny jest
A wg mnie pier艣cionek bardzo 艂adny, delikatny :) i nie zgadzam si臋, 偶e nie jest wart swojej ceny, jakby kosztowa艂 3 000 to co innego.

Udost臋pnij ten post

jest przesliczny, co druga zareczona ma taki sam hahaha mi tez sie taki marzy,szkoda tylko ze jest taki popularny, a nie orygilany .. ale cena w sam raz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hehehihihi1987
sory ale trzeba byc poje...banym zeby tyle wydac na pierocionek ! chyba ze sie zarbaia 5tys msc:D ... zreszta duzo ladniejsze i tansze wdzialam.. a tak kicha... ale gratuluje...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak dla mnie
艂adny :-) Najwa偶niejsze,偶eby Tobie si臋 podoba艂 :) Gratulacje!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak dla mnie
Yes ma w og贸le pi臋kn膮 bi偶uteri臋 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie sypiam z komiczne2
ile tam tych zer jest po przecinku w karatach bo sie doliczyc nie moge? w sumie facet niezly interes zrobil .. mala kwota a podupczy sobie za to jeszcze pare lat korzystajac ze statusu powaznego narzeczonego.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sawefdwe
1200 niby nie duzo ale dla mnie to i tak strata pieniedzy na jaki艣 kaw艂ek metalu, a ten i sie nie podoba bo nie lubie z艂ota, wystarczy przeciez taki za 400z艂 kupi膰 bo przeciez nie bedziesz go nosi艂a 100lat

Udost臋pnij ten post

1.200 za pier艣cionek to du偶o? Dziwne, 偶e dla kogo艣 to du偶o, skoro wiadomo, 偶e brylanty tanie nie s膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szafirek...
1200 to normalna cena.. sama ostatnio bylam w Yes i te wszystkie piekne pierscionki co sa na stronie i kosztuje do 1tys zl to w rzeczywistosci sa baaaaaardzo malutkie. ja tak dla siebie widzialam srednio po 1500....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bigola
Troche malutki diament ale bardzo ladny.Klasyczny "solitaire".gratuluje zareczyn

Udost臋pnij ten post

"1200 to normalna cena.. sama ostatnio bylam w Yes i te wszystkie piekne pierscionki co sa na stronie i kosztuje do 1tys zl to w rzeczywistosci sa baaaaaardzo malutkie. ja tak dla siebie widzialam srednio po 1500...." bo by艂as w YES :) dziwi Cie ze dro偶ej by艂o?... jeszcze nie przywyk艂y艣cie 偶e sie p艂aci za firm臋?...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sssdl
nie placi sie tylko za firme ale glownie za jakosc diamentu. Kruk czy Yes nie uzywaja najgorszych kamieni klasy P ktore sa u tanszych jubilerow. porownujac diamenty trzeba patrzec na czystosc, rozmiar i kolor, wtedy mozna powiedziec czy jest drogi. duzy i zanieczyszczony kamien moze byc duzo tanszy niz czysty i mniejszy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 P艂ytka autorkaa
No i co z tego ze taki masz?? W og贸le co to za moda chwali膰 sie pier艣cionkami zar臋czynowymi kt贸ry dro偶szy....zal......Takie materialistki jeste艣cie ?? Bez sensu co to sie robi z tymi lud藕mi..:/ Ja mam pi臋kny zarecznynowy ale nie goni z nim nigdzie do znajomych czy po poportalach nie pokazuje bez sensu to dla mnie....:/ ehhh Zreszt膮 jak dla mnie to pier艣cionek fakt musi by膰 艂adny ale zreszta on tan schodzi na drugi plan..na pierwszym B臋dzie obr膮czka 艣lubna..

Udost臋pnij ten post

a co, myslisz ze mniejszy jubiler to juz musi miec ch艂am a nie czyste kamienie? :D bo wszystkie zarezerwowane dla Yesa czy innego Choparda? :D myslisz ze z艂oto "porz膮dne" tez tylko w tych sklepach?... u mniejszego jubilera tez dostaniesz certyfikat na ktorym bedzie wyszczeg贸lnione co i jak, jaka jako艣c kamienia itd.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sssdl
przejdz sie po salonach i popytaj o klase kamieni. Gwarantuje ci ze w malych salonach nie uswiadczysz kamienia klasy VVS, bo zwyczajnie celuja w tanszy segment rynku i takich kamieni nie kupuja. wiekszosc z ich pierscionkow to bedzie klasa P, rzadko trafi Si. wiem bo sie tym interesowalam i pytalam o parametry kamienia a nie tylko o cene. Kruk z zasady nie sprzedaje kamieni klasy P a lepsze wiec musi byc drozszy. Wypadaloby sie zorientowac w temacie zamiast rzucac sloganami "Kruk jest drogi bo to Kruk". Jesli znajdziesz pierscionek z kamieniem z taka sama klasa czystosci, kolorem i rozmiarem, z ta sama proba zlota w roznych cenach to bedziesz miala podstawy by tak twierdzic. Ja lubie wiedziec na co wydaje pieniadze a diament diamentowi nierowny.

Udost臋pnij ten post

'Jesli znajdziesz pierscionek z kamieniem z taka sama klasa czystosci, kolorem i rozmiarem, z ta sama proba zlota w roznych cenach to bedziesz miala podstawy by tak twierdzic." no w艂asnie dlatego tak twierdze :D chocia偶by na bazie ostatnich poszukiwa艅 z ojcem pier艣cionka dla mojej mamy na pewn膮 szczeg贸ln膮 okazj臋 :) drugim powodem jest to 偶e u "mojego" jubilera zrobienie pier艣cionka na zam贸wienie, z wybranymi okreslonymi kamieniami jest nietanie, ale po pierwsze - mozliwe (w przeciwie艅stwie do Aparta), po drugie - mimo wszystko ta艅sze w por贸wnaniu do Yesa. w Kruku akurat nic nie kupowa艂am wiec sie nie wypowiadam na jego temat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja smutna jestem
piekny :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂adniutki
taki delikatny s艂odziak gratuluj臋 a cena normalna i my艣lez, 偶e rozs膮dna

Udost臋pnij ten post