Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooooooooooooooooooo

wkoncu sie doczekalam...

Polecane posty

Gość tyktyktyk
szału nie robi

Gość tyktyktyk
ale i tak gratuluje :-)

Gość pomarańczowa sucz
nie warty swojej ceny, nie chwal sie tu bo na nikim to nie robi wrazenia, jest beznadziejny i nie zazdroszcze, ja mam zwykly z cyrkoniami i jest ladniejszy

Gość mikutek
ładny:)

Gość pralka automatyczna
gratuluje !!! może ci go wypiorę ?

Gość edeksz
shiiiittt

Gość rada numer jeden najważniejsza
a ja uważam, że jest ładny aczkolwiek nie wybrałabym go dla siebie jako pierścionek zaręczynowy z uwagi na cenę :) - chyba, że narzeczony sam by go wybrał - to inna sprawa

Gość a mi sie podoba
;)

Gość kajanka
śliczny ale trochę za cienki

Gość bardzo ładny jest
A wg mnie pierścionek bardzo ładny, delikatny :) i nie zgadzam się, że nie jest wart swojej ceny, jakby kosztował 3 000 to co innego.

jest przesliczny, co druga zareczona ma taki sam hahaha mi tez sie taki marzy,szkoda tylko ze jest taki popularny, a nie orygilany .. ale cena w sam raz

Gość hehehihihi1987
sory ale trzeba byc poje...banym zeby tyle wydac na pierocionek ! chyba ze sie zarbaia 5tys msc:D ... zreszta duzo ladniejsze i tansze wdzialam.. a tak kicha... ale gratuluje...

Gość jak dla mnie
ładny :-) Najważniejsze,żeby Tobie się podobał :) Gratulacje!

Gość jak dla mnie
Yes ma w ogóle piękną biżuterię .

Gość nie sypiam z komiczne2
ile tam tych zer jest po przecinku w karatach bo sie doliczyc nie moge? w sumie facet niezly interes zrobil .. mala kwota a podupczy sobie za to jeszcze pare lat korzystajac ze statusu powaznego narzeczonego.....

Gość sawefdwe
1200 niby nie duzo ale dla mnie to i tak strata pieniedzy na jakiś kawłek metalu, a ten i sie nie podoba bo nie lubie złota, wystarczy przeciez taki za 400zł kupić bo przeciez nie bedziesz go nosiła 100lat

1.200 za pierścionek to dużo? Dziwne, że dla kogoś to dużo, skoro wiadomo, że brylanty tanie nie są.

Gość szafirek...
1200 to normalna cena.. sama ostatnio bylam w Yes i te wszystkie piekne pierscionki co sa na stronie i kosztuje do 1tys zl to w rzeczywistosci sa baaaaaardzo malutkie. ja tak dla siebie widzialam srednio po 1500....

Gość bigola
Troche malutki diament ale bardzo ladny.Klasyczny "solitaire".gratuluje zareczyn

"1200 to normalna cena.. sama ostatnio bylam w Yes i te wszystkie piekne pierscionki co sa na stronie i kosztuje do 1tys zl to w rzeczywistosci sa baaaaaardzo malutkie. ja tak dla siebie widzialam srednio po 1500...." bo byłas w YES :) dziwi Cie ze drożej było?... jeszcze nie przywykłyście że sie płaci za firmę?...

Gość sssdl
nie placi sie tylko za firme ale glownie za jakosc diamentu. Kruk czy Yes nie uzywaja najgorszych kamieni klasy P ktore sa u tanszych jubilerow. porownujac diamenty trzeba patrzec na czystosc, rozmiar i kolor, wtedy mozna powiedziec czy jest drogi. duzy i zanieczyszczony kamien moze byc duzo tanszy niz czysty i mniejszy.

Gość Płytka autorkaa
No i co z tego ze taki masz?? W ogóle co to za moda chwalić sie pierścionkami zaręczynowymi który droższy....zal......Takie materialistki jesteście ?? Bez sensu co to sie robi z tymi ludźmi..:/ Ja mam piękny zarecznynowy ale nie goni z nim nigdzie do znajomych czy po poportalach nie pokazuje bez sensu to dla mnie....:/ ehhh Zresztą jak dla mnie to pierścionek fakt musi być ładny ale zreszta on tan schodzi na drugi plan..na pierwszym Będzie obrączka ślubna..

a co, myslisz ze mniejszy jubiler to juz musi miec chłam a nie czyste kamienie? :D bo wszystkie zarezerwowane dla Yesa czy innego Choparda? :D myslisz ze złoto "porządne" tez tylko w tych sklepach?... u mniejszego jubilera tez dostaniesz certyfikat na ktorym bedzie wyszczególnione co i jak, jaka jakośc kamienia itd.

Gość sssdl
przejdz sie po salonach i popytaj o klase kamieni. Gwarantuje ci ze w malych salonach nie uswiadczysz kamienia klasy VVS, bo zwyczajnie celuja w tanszy segment rynku i takich kamieni nie kupuja. wiekszosc z ich pierscionkow to bedzie klasa P, rzadko trafi Si. wiem bo sie tym interesowalam i pytalam o parametry kamienia a nie tylko o cene. Kruk z zasady nie sprzedaje kamieni klasy P a lepsze wiec musi byc drozszy. Wypadaloby sie zorientowac w temacie zamiast rzucac sloganami "Kruk jest drogi bo to Kruk". Jesli znajdziesz pierscionek z kamieniem z taka sama klasa czystosci, kolorem i rozmiarem, z ta sama proba zlota w roznych cenach to bedziesz miala podstawy by tak twierdzic. Ja lubie wiedziec na co wydaje pieniadze a diament diamentowi nierowny.

'Jesli znajdziesz pierscionek z kamieniem z taka sama klasa czystosci, kolorem i rozmiarem, z ta sama proba zlota w roznych cenach to bedziesz miala podstawy by tak twierdzic." no własnie dlatego tak twierdze :D chociażby na bazie ostatnich poszukiwań z ojcem pierścionka dla mojej mamy na pewną szczególną okazję :) drugim powodem jest to że u "mojego" jubilera zrobienie pierścionka na zamówienie, z wybranymi okreslonymi kamieniami jest nietanie, ale po pierwsze - mozliwe (w przeciwieństwie do Aparta), po drugie - mimo wszystko tańsze w porównaniu do Yesa. w Kruku akurat nic nie kupowałam wiec sie nie wypowiadam na jego temat.

Gość ja smutna jestem
piekny :D

Gość ładniutki
taki delikatny słodziak gratuluję a cena normalna i myślez, że rozsądna