Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ttggtgtrgtr

czy z miłosci do mnie on moze sie zmienic?

Polecane posty

Gość ttggtgtrgtr
on wie o tych swoich wadach twierdzi ze sie zmieni i ze juz na mnie glosu nie podniesie zobaczymy daje mu ostatnia szanse jesli to sie powtorzy odejde bez słowa ale chce byc z nim uczciwa i dac mu mozlowosc zmiany

**CREAM** "moze ona lubi typ bad boya" moze... ale nie sadze... Ja pare razy w swoim zyciu spotkalem "bad girl" i zle na tym wyszedlem...

ponieważ lista jego wad jest tak zniechęcająca, nie sądzę, żebyś była dość świadoma sytuacji i trzeźwa emocjonalnie aby móc rozsądzać jak się wobec Ciebie zachowa w przyszłości jeśli teraz jest taki jaki jest i Tobie to nie przeszkadza na tyle aby go zostawić wyobraź sobie, że on się jednak nie zmienia i spędzasz z nim i waszymi dziećmi 20 lat życia każdy dzień jest taki sam jego wady przeszkadzają Ci co raz bardziej ciekawe gdzie wtedy będzie Twoja miłość..? :D

Gość ttggtgtrgtr
dlatego własnie nie bede czekała 20 lat w ciaze z nim nie zajde napewno wiec ostatnia szanse moge mu dac?? prawda?? ja tez nie jestem bez wad

ttggtgtrgtr To jest twoje zycie i zrobisz jak uwazasz. Jesli czujesz, ze jestes w stanie mu dac ostatnia szanse... to daj. Tylko ze jak nie wypali, to bedziesz miala pretensje tylko i wylacznie do siebie. On juz pokazal na co go stac... a ty niestety jeszcze nie przejrzalas na oczka... Zycze zeby tym razem sie zmienil, choc wiem, ze to jest mozliwe na 0,01%. Po prostu po raz kolejny cie zbajeruje... Musisz jeszcze pare razy sie na nim zawiesc zeby zrozumiec... Coz... Kafeteria nic tu nie pomoze... Pozdrawiam

a daj mu ostatnią szansę jeśli już musisz tylko żebyś nie dawała tych szans wielokrotnie pewnie on wyciszy się na jakiś czas (jedni potrafią wytrzymać wiele miesięcy inni ani 3 dni) ale potem powróci z dawnym repertuarem i wzmożoną siłą powodzenia

Gość 235425
Jako facet od prawie 30 lat ;) mowie ci stanowczo-facet nigdy sie nie zmieni chyba ze na jakis czas.. Dlatego do tel Pory nie zauważyłas dlaczego taki jest. Dla milosci mozna wiele ale w koncu prawdziwa natura zawsze wyjdzie..

Gość i oboje się mylą
bo kobieta mysli, że po slubie facet się zmieni, a facet mysli, że kobieta nigdy się nie zmieni ;)

Gość ttggtgtrgtr
podejrzewam ze tak własnie bedzie:( ze za jakis czas znowu on bedzie taki jaki był wczesniej miałam wiele planów z nim zwiazanych,chcialam nawet zeby został moim mezem w przyszlosci naprawde sie zakochałam,duzo potrafie dla niego zrobic w zyciu,w łozku,potrafie zrezygnowac z wielu rzeczy byleby byc z nim chociaz na troche uzalezniona to juz sie czuje chociaz w pewnym sensie czuje tez smutek bo podswiadomie wiem ze on bedzie taki jaki był i bacznie go obserwuje kiedy z czyms wyskoczy ale tak ciezko odejsc:/ ostatnia szansa i ani jednej wiecej...ciekawe czy potem powie ze nie mam woli

Gość Sentymentalny Wojownik
Ludzie się zmieniają. Pod warunkiem, że sami tego chcą. Jeżeli Twój chłopak nie chce się zmienić, to się nie zmieni bez względu na to, jak bardzo będziesz suszyć Mu głowę. On sam musi chcieć się zmienić, a z Twojego opisu wynika, że się On nie chce.

Gość alllalla
ttggtgtrgtr ,,,,,szansę możesz mu dać , żeby nie mieć do siebie prwtensji, że nie dałas. Facet nie zmieni się. A jęsli byłoby po ślubie to mogłabyś byc pewna , że jeśli się zmieni to tylko na gorsze. Uciekaj od niego.

Gość ttggtgtrgtr
nie bedzie zadnych slubów nie planuje tego jestem młoda mam 22 lata dopiero on 23

Gość ttggtgtrgtr
up

Gość Mirradella
Dla miłości każdy jest w stanie się zmienić :)

Gość ttggtgtrgtr
w jaki sposob czarna?

Gość ttggtgtrgtr
up

rzucił palenie ,przestał pić , nie krzyczy do mnie jak coś mu nie wyjdzie , mówiłam mu nawet ,że czuje się taka hmmm... jakbym mu się już znudziła czyli brak przytulania , wystarczyło jedne zdanie i teraz to czasami mam Go dość bo raz mnie tak przytulał ,że mi kręgi szyjne poprzestawiał ;p

Gość ttggtgtrgtr
moj tez pali 2 paczki dziennie od 13 roku zycia zaczął prosiłam zeby rzucił obiecywał mi to woli mu starczyło na tydzien;/ teraz znowu pali

zapomniałam jeszcze o jednym ;] Bo zanim poznałam swojego miał już wizę żeby wyjechać do Stanów , ale ze względu na mnie nie wyjechał pomimo tego ze między nami jest 9 lat różnicy ,On 27 a ja 18 :D

więc wiesz jak to est z niektórymi laskami młodymi , na chwile i następny pionek ;/ ale to nie mój charakter :)

Gość rozczarowana_swoim_facetem
nie zmieni sie, moj jest podobny i c*** myslalam, ze moja milosc go zmieni i skonczylo sie na tym, ze mecze sie z tym pasozytem

Gość fdgbsrt
nie zmieni sie, a ty będziesz sie meczyła. no ale jak chcesz byc męczęnnica zamiast byc w normalnym zwiazku i cieszyc sie z zycia i patrzec jak inni sie dobrze bawia a ty siedzisz w kącie i beczysz to powodzenia