Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to normalneeeeeee

CZY MOJA CORECZKA JEST ZDROWA ??

Polecane posty

Tzn. najczesciej podczas snu wraz z oddechem wydaje dzwiek podobny do sapania i chrapanie ! bylam u lekarza i wszystko jest ok ale mi to jednak nie daje spokoju! mam nadzieje ze to nic takiego i ze to u noworodkow jes normalne dodam ze mam w mieszkaniu wilgoc, za kilka dnie sie stad wyprowadzam! wiem ze przez wilgoc dziecko moze nabawic sie roznych chorob-mam tylko nadzieje ze mojemu malenstwu nic przez to nie bedzie!

Gość ferdek_kiepski
to tzw. sapka noworodków, nic groźnego. Rozwieszaj na łóżeczku mokre ręczniki, wilgoć na ścianach nie ma tu nic do rzeczy.

Gość mama 2 i nic
moje dziecko wydawało z siebie właśnie takie dźwięki i lekarz stwierdził wiotką krtań. U małych dzieci to się zdarza apotem wyrastają. Trzeba kontrolować.

teraz to jestem przerazona !!! mieszkam w uk a dla tutejszych lekarzy wszystko jest normalne i niczego nie trzeba leczyc ! musze jak najszybciej poszukac polskiegopediatry ! dzieki za odpoiwedzi

Gość nununu
tez mieszkam w uk i wiem co czujesz:)ile ma twoje dziecko?

woniedzlek skonczy 5 tygodni

Gość nununu
moja starsza corka dostala sapke w trzeciej dobie zycia,ktora trwala trzy dni,robilam tak jak dziewczyny ci wczesniej pisaly,nawilzalam pomieszczenie w ktorym dziecko spalo,pomoglo:)nawilzaj maluchowi nosek sola morska,i sciagaj frida ,byc moze ma nadmiar wydzieliny,a jak to nie pomoze to nachodz swojego GP do skutku az skieruje was na odpowiednie badania,mam nadzieje ze to tylko suche pwietrze w mieszkaniu,

Gość Czy to normalneeee
ja też mam taka nadzieję ! Żeby tylko ten grzyb jej nie zaszkodził !!!! A i wyobraź sobie ze mój landlord chce mi przyprowadzic do domu ekipę która ma zamiar poZbyć się tego swinstwa za pomocą środków chemicznych a ja mam na ten czas opuścić mieszkanie,a potem wrócić i spać z maleńkim dzieckiem w smierdzacym chemikaliami mieszkaniu !!!będę dzwonić na policję bo w życiu go tu nie wpuszcze!

Gość nununu
wspolczuje,na twoim miejscu juz dawno bym sie stamtad wyniosla,jesli nie chcesz by ci dziecko podtruli.

Gość Juz nie przesadzaj
Z ta policja!!!! miliony dzieci zyje w gorszych warunkach! Wyprowadz sie jak cie stac do bardziej sprzyjajacego domu i po krzyku.