Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balbinka881

CZY FAKTYCZNIE TACY JESTESCIE? PROSZE O ODP

Polecane posty

no właśnie mogłaś napisać. Cześć, wybacz ale jeszcze nie dowiedziałam się/nie miałam możliwości się dowiedzieć, ale załatwię to w ciągu najbliższych 2 dni. Jak Ci mija dzień?

zgadzam się z przedmówcą. jesli naprawdę Ci wpadł w oko. chyba nie jest zły o tę sprawę. nie była aż tak pilna, skoro wysłał jednego smsa. z drugiej strony mógł się poczuć olewany, jeśli mu nie odpisywałas, a jemu zależało na sprawie. wkurzył się i Tobie też nie odpisał. nie ma co gdybać spokojnej nocy. nie myśl już tak o tym.

Gość balbinka881
Moglam,moglam...ale co sugerujesz, ze teraz to sie juz na pewno nie odezwie tak? Do poki go nie przeprosze????

a i jeszcze jedno: najpierw napisałaś w swoim wątku że nie chciałaś się narzucać, a teraz szukasz wymówek że nie mogłaś się do niego odezwać. A może tak przyznasz że po prostu dałaś ciała? Nie przede mną, mi to obojętne. Przyznaj sama przed sobą. Obiecałaś i nie dotrzymałaś słowa. U mnie byłabyś już odpalona. Chyba że byś szczerze przeprosiła, to dałbym Ci jeszcze jedną szansę.

Gość balbinka881
Ale moment- to ja mialam do niego sprawe a nie on do mnie. I powiedzial ze pomoze jesli bede miala kilka informacji na ten temat. Wiec go nie zawiodłam!

Gość balbinka881
Bardziej on mnie, skoro obiecal ze pomoze-w tym celu dal numer. I teraz sie nie odzywa

tjaaaa..... Ty jesteś wspaniała, niezawodna, słowa dotrzymujesz zawsze, chodziło tylko o jedną sprawę do której potrzebowałaś dodatkowych informacji, to nic że kompletnie nic nie zrobiłaś aby je zdobyć bo zapomniałaś? A nawet gdybyś zdobyła to i tak nie mogłaś się do niego odezwać, bo zdechł Ci chomik i miałaś 2 tygodnie żałoby. Poza tym, to on jest dupek, jak śmiał się nie odezwać, prawda? Kończę bo widzę że nic do Ciebie nie dociera.

Gość balbinka881
Dobra może masz racje, zrobiłam bład. Nie uwazam się za idealną. To co amm teraz zrobic? Bo wcale nie jest powiedziane, ze nie odzywa sie dlatego, ze tak postąpiłam. Moze po porstu nie jest mną zainteresowany i ma wazniejsze rzeczy. Nie sądzisz? Ja wyskocze z przeposinami a okaze sie ze chodzi o to ze nei chce po porstu do mnie pisac, a nie o to ze sie tak dlugo nie odzywalam.

Gość balbinka881
Odpowiedz prosze