Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duzo kasy jak sie ma

na co byście wydawały jakbyście miały dużo kasy

Polecane posty

bo ja na piękne pierścionki z kamieniami np. szmaragdem czy opalem

Gość na operacje plastyczna

Gość czemu nie spicie
na jeszcze wiecej kosmetykow ubranka:>

Gość lkmkjn
pozdroze ciuchy kosmetyki gadgety bizuterie wystroj domu samochód drogie alkohole drogie resteuracje,kluby jesnym slowem luksusy

Gość Anq25
KURSY, SPRZĘT DO PRACY, wanna z hydromasażem, mieszkanie

Książki, buty, staniki, być może biżuteria. Otworzyłabym schronisko dla psów i kotów, full wypas, lekarze, żarcie etc. Bez usypiania. Uruchomiłabym akcję / stowarzyszenie które zebrało by podpisy obywateli, żeby zmienić ustawy - niech sprzedawcy mogą podarowane dzieciom / starcom rzeczy, jedzenie etc odpisać od podatku. Potem żeby zebrali podpisy i zmienili ustawę, aby rzeczy natury użytkowej (np ubrania, buty - chodzi bodajże o podróbki) przewożone nielegalnie i komisyjnie palone trafiały od tej chwili do potrzebujących.A potem... potem wymyśliłabym kolejny cel ;) A część kasy poszłaby na dom dla mojej mamy i relaksacyjno-upiększające podróże dla siostry :D Fajnie by było :D

upiekszajace podróze dla siostry?? nietypowe hehe ja tez uwielbiam dobre alkohole np. sheridans czy jakos podobnie ale kosztuje 100 zl

mnie na takie nie stać nawet za 50 zł nie kupie a co dopiero 100 czy 300

"duzo kasy jak sie ma upiekszajace podróze dla siostry?? nietypowe hehe" A skąd, zasłużyła :D A upiększające przy okazji, bo i tak jest piękna.

Ja do szczescia potrzebuje jedynie trzech zwierzat. Norek w szafie jaguara w garazu i barana co na to wszystko zarobi :)

Na książki, komputery i samochody. No i jeszcze bym sobie większą chatę sprawiła co by mi się to pomieściło.

Gość kądorzyca
a ile to jest duzo kasy?

Pierścionki z tymi kamieniami nie są takie drogie... no chyba, że lubisz Apart. Ale moim zdaniem można znaleźć piękne rzeczy do 150 zł. Opal jest bardzo tani, szmaragd (zwłaszcza zanieczyszczony - a takie uwielbiam) też nie taki drogi. Polecam Allegro ;)

wybudowałabym domek i jeszcze kupiłabym spory kawałek działki z lasem i jeziorem na wyłączność w pięknej okolicy i tak tez stanąłby dom

Gość day_5
podzieliła bym się z rodzeństwem, bo im się nie przelewa :)

Gość day_5
I opłaciłabym 2-dniowy pobyt gdzieś w środku Polski dla kilku osób z kafe, żeby się spotkać w realu i pobawić

Zaczęłabym dwie podyplomówki naraz :D Odłozyłabym te pieniądza na botox za kilka lat. Kupiłabym złotą bransoletkę Charms.

Gość jak kiedys mialam malo kasy
to wymyslalm, na co bym wydala, gdybym miala teraz mam kilkadziesiat tys oszczednosci i zbieram - zyje jak wczesniej, nie wydaje na zbedne rzeczy

Gość kosik
na in vitro zeby miec w koncu kochanego bobaska

Gość latte23
Zmniejszyłabym sobie piersi , poszła na różne kursy dokształcające, dalabym pieniądze schroniskom dla zwierzaków ...

Gość a ja bym pomagał
biednym zakładał schroniska dla bezdomnych pomagał dzieciom z domu dziecka bym organizował zajęcia dla dzieci z biednych domu

Gość to ja autoreczka tego topikuuu
ehh złote pierścionki z pieknymi dużymi kamieniami sa drogie nawet na ebayu mimo iz jest taniej niz w Polsce - to i tak koszt ok. 500 zł minimum co innego mieć oszczędnosci ciułane latami - wiadomo, ze takich pieniędzy sie lekko nie wydaje, a co innego mieć nadmiar pieniędzy i móc je wydawać bez ograniczeń..... znaleźć bogatego przyjaciela, żeby kupował drogie alkohole?? hehe musiałabym być żona marynarza, ale bym go w ogóle nie widziala to i tak nie byłabym szczesliwa hehe wiadomo dom z basenem zapomniałam o nim

Gość to ja autoreczka tego topikuuu
złota bransoletka charms z tymi cudnymi zawieszkami?? czemu nie...jedna taka mała ozdóbka to koszt 300-500 zł ale jak sie ma za duzo pieniedzy to czemu nie