Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna mama śląsk

Zostałam samotną matką...Jak sobie z tym poradzic?

Polecane posty

Gość samotna mama śląsk

Po ponad 7 latach związku zostałam sama z córeczką (on mnie zdradził) ... Nie wiem jak mam się w tym wszystkim odnaleźc :( ...

Gość RadiochłonnaJa
Szczerze współczuje, nie wiem jak Ci pomóc, ale powinnaś być teraz silna dla córeczki, jestem pewna, że dasz sobie radę! Zdrada jest najgorszym co może być...

Gość opkkkkkkkllllll
Wez sie w garsc i przestan marudzic nie ty pierwsza i nie ostatnia, sama jestem samotna matka i sobie radze ,latwo nie jest, tutaj trzeba myslec o dzieciach a nie o jakims bydlaku ktory nie jest wart niczego

Gość samotna mama śląsk
Tak,mam pracę ale zarabiam zaledwie 1 000 zł :( ... Ja umiem wybaczac ale niestety on już nas chyba nie chce. Zresztą i tak nie wiem czy taki związek miałby jeszcze jakikolwiek sens. Pewnie zrobiłby to znowu. A już kolejnego cierpienia bym nie zniosła.

Nie rozumiem takich ludzi którzy mają dzieci i tak postepują , zdradzaja zostawiaja

Gość madry polak po szkodzie
a na co liczylas? Na milosc az po grob? Jesli tak masz za swoje

wez sie w garsc faceci to swinie, pokarz ze umiesz funkcjonowac jako indywidualnosc nie tylko jako sluzebnica dla kochasia, popatrz na Kinge Rusin, ten cymbal Lis tak ja wystawil a jakos sie podniosla i to nie byle jak, tylko odnosi same sukcesy, a ma dwie corki!

Tak tylko ,ze kinga ruzin zarabiala i zarabia wiecej przez miesiąc niz Ty przez rok:O

najłatwiej powiedzieć "weź się w garść" :0 tylko jak to zrobić?

Gość khgygliiri
tylko Kinga Rusin ma kasy w 3 dupy! Niby pieniądze nie są najważniejsze ale bez nich nie da się funkcjonować!

takie wasz myslenie? Jak tak bedziecie myslaly wlasnie tyle bedziecie zarabialy do konca zycia, lepiej siedziec i uzalac sie nad soba. Kinga zarabia teraz tyle bo sama tam doszla swoja ciezka praca i wytrwaloscia, tez moglaby sie zalamac i siedziec i plakac nad rozlanym mlekiem. Zapewne tez nie zaczynaala od super kwot!

łatwo powiedziec weź się w garśc i myśl o dziecku bo teraz ono jest najwazniejsze. Tylko jak wziąć sie w garśc kiedy jest się w psychicznej rozsypce.

tylko że kinga nie dość że zarabia w trzy dupy to jeszcze na samym początku mogła liczyć na gigantyczne alimenty i była medialną osobą, więc nie miała problemów z pracą. nie każdy jest byłą żoną lisa

Gość samotna mama śląsk
Strasznie jest mi ciężko się z tym wszystkim pogodzic ... Tymbardziej że jeszcze 2 tyg temu byliśmy bardzo szcześliwą rodziną. A teraz nie ma nic ... Córka tylko pyta czemu nie ma tatusia, kiedy przyjdzie a mi serce pęka. Tyle lat razem przeżyliśmy ... tyle wspomnień ... a teraz zostałam z córką sama w mieszkaniu które cały czas mi wszystko przypomina. Każdy mi mówi ... weź się w garśc dla dziecka ... wiem o tym ale ja też jestem człowiekiem z uczuciami ... cały świat mi się zawalił ... runęły wszytskie plany, nadzieje.

Poużalasz się nad sobą i będzie lepiej, zobaczysz :D Wszystko teraz wydaje się beznadziejne, ale nadejdą dobre dni dla Ciebie.

Gość pyton
Jeśli go kochasz i potrafisz wybaczyc ,to zrób to ! Nie warto unosic się honorem i kończyc związek .

Gość njcnj
Ja też zarabiam niewiele ponad 1 tys:o I dlatego nie pozwalam sobie na dziecko,(mimo iz mój facet zarazbia 10 razy tyle) a chciałabym:o

Gość gość
W skrócie moja sytuacja wyglądała tak, że chłopak po krótkim czasie rzucił mnie, ponieważ nic poważnego nie czuł, a on szuka powaznego związku i kobiety na całe zycie. Nie zależało mu aż tak bardzo, by kontynuowac ten związek, po prostu nie widział dla nas przyszłości. Problemem było to że ja się już zdążyłam w nim zakochać…. Musiałam go odzyskać. Zrobiłam to dzieki urokowi miłosnemu u rytualisty perun72@interia.pl. Wrócił i jesteśmy szczęsliwi.

Gość Dagmaraa1985
Grunt to nie załamywać się :) Są osoby, które potrafia pomóc, mi osobiście odzyskać męża pomogła Pani Sigita, kontakt do niej jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/

Gość gość
oddaj dziecko do Zoo ,takiej małupki jeszcze niemają:-P

Gość gość
Dziecko nie jest sprawa mezczyzny tak mowia feministki w imieniu wszystkich kobiet. Musisz dac sobie rade i to bez stekania proste! Twoje dziecko twoje zadanie!

Gość gość
Zaraz ale dlaczego cie zdradzil co takiego go popchnelo do takiej decyzji ustalmy fakty gdzie jest przyczyna kim on jest kim jestes ty z jakiej rodziny ty pochodzisz i on czy byl alkohol w twojej rodzinie czy w jego

Gość znowuż spamisko
9.06 wszędzie spamujesz! Nawet tematy sprzed 7 miu lat odkopujesz, weź się ogarnij, załóż sobie swój temat i tam wklejaj te linki :O