Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna jestemm

ciaza????

Polecane posty

Gość niepewna jestemm

czy krwawienie implantacyjne 8 dni przed spodziewaną @ swiadczy o ciaży? do tego pozytywny wynik testu z jedną kreseczka slabszą robiony 4 dni przed spodziewaną @? czy juz nie moze byc mowy o poronieniu? mial tak ktos? wizyta 22.01

Gość saleminka8
plamienie przy zagnieżdżeniu moze wystąpić,bardzo mało osób je ma,ale ma :) ale jeśli pojawi się brudzenie brazowe czy krwią to leć do lekarza,bo będziesz potrzebowała leków na podtrzymanie :) a tak to bez obaw :) a ilu dniowy miałaś cykl,a raczej jakie masz:P

Gość niepewna jestemm
cykl 38 dni, czyli @ powinna byc 12.01 ale pewnie juz jej ni bedzie, plamienie bylo 4.01- tzw implantacyjne, nie brudzenie brązowe tylko jak okres ale taka plamka i koniec. test wyszedl pozytywnie ale slaba byla ta druga kreska, nie wiem moze drugi zrobic???

no gwarancji, ze coś może pójść nie tak to nigdy nie ma... ale jesteś na dobrej drodze, u mnie było podobnie przy obu ciążach :)

Jezeli test byl robiony tak wczesnie to normalne, ze druga kreska jest blada. Ale na twoim miejscu zrobilabym test Beta-hcg z krwi, a nie tracila kasy na sikance i domysly o jasnosci kreski. Po tescie z krwi bedziesz na 100% pewna. Powodzenia.

Gość niepewna jestemm
Nie mam jak zrobic testu z krwi, jeste sama z synkiem w domu, a to sie robi rano u nas takie testy w przychodni,ktora jest na drugim koncu miasta, nie ma mnie kto tam zawiezc a pogoda sami widzicie jaka jest... a moze wyjsc blada druga kreska a ciazy nie byc?juz chyba panikuje, a wizyta dopiero 22.01

Gość saleminka8
jeśli były 2 krechy to ciąża :P czy jasna czy ciemna to i tak świadczy o ciąży,to plamienie wygląda na zagnieżdżenie :P lekarz tego 22.1 może nic nie stwierdzic nawet na usg :) bo wcześnie jest,ale możesz powiedzieć o tej kropce...to może na wszelki wypadek coś przepisze :)