Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roza rosalia

do facetow, osob znajacych sie na informatyce etc

Polecane posty

cudów nie ma , a serwery są oczywiście w zakładkach , zarówno ten wysyłający jak i odbierający, ponieważ nie możesz odbierać to nie ma co się zastanawiać nad wysyłaniem , trzeba sprawdzić opcje na "koncie" bo jest tam zakładka serwer , albo założyć konto od nowa :D

Gość rosa rozalia
zakladalam od nowa. Juz jakies 10 razy dzis. Czy bylbys w stanie wrzucic jakies printscreeny gdzie tego szukac?

Gość rosa rozalia
buuuu chlip chlip chlip mam tam kupe wiadomosci, zalezy mi by je sciagnac

Gość rosa rozalia
Dzieki za checi :) Tak, te zakladke mam, ino po polsku. Wiec login@autograf.pl podaje po polsku: 1 zakladka konfiguracja serwera (wyprobowane wresje: autograf.pl, pop3.poczta.onet.pl, poczta.onet.pl) uzytkownik: (login; login@autograf.pl) ostatania zakladka poczta wychodzaca: (autograf.pl, poczta.onet.pl, smtp.poczta.onet.pl) i kurde nie dziala! :(

musisz mieć dalej coś nie tak z konfiguracja, mogę nawet założyć konto ;) ale będziesz mi musiała coś wysłać na mail , najlepiej zdjecie cycków z karteczką o ile masz więcej niż 18 lat :classic_cool:

Gość rosa rozalia
Sprawdze... jesli zadziala, obiecuje wyslac cycki, acz nie moje. Ale mam niezly zestawik rzeczonych cyckow na kompie :P

Jak cycki to tylko własne i z karteczką :classic_cool: w podziękowaniu za pomoc w konfiguracji konta :P Oczywiście wierzę że takie wyślesz i jesteś seksowną 25 letnią blondyną z niesamowitym biustem :classic_cool:

Gość rosa rozalia
to wymysl cos innego, bo moj kochanek bedzie zazdrosny :P

Też mi powód :classic_cool: a tak na poważnie to jeszcze żadna mi nie wysłała i sądzę że żadna nie wyśle bo kobiety wysyłają swoje gołe fotki z innych powodów , bardziej przyziemnych :classic_cool:

Gość rosa rozalia
To masz od razu 50, bo jeszcze mam konta na Interii i ktos musi mi z nim pomoc :P http://www.gdynia.mm.pl/~nazar/50zl.jpg Tylko musisz je sobie wydrukowac :P A serio, to raz w zyciu wyslalam swe nagie zdjecie, obecnemu chlopakowi. No i nie jestem sliczna 25letnia blondynka, a 30letnia brunetka z malym biustem :P