Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 asrgaghththth

mam pralke whirlpool a che kupic candy

Polecane posty

Go艣膰 tomek33343
amica robi s艂abe pralki - mozna kupic piec elektryczny amici - sam mam taki od 10 lat i sie nie psuje . polecam pralki simens , electrolux

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 bum bum bum bum
Wed艂ug mnie Whirlpool ma najlepsze pralki, bardzo porz膮dne s膮 i ciche. Tutaj w Magicznej Planecie do jutra jest promocja na ich pralki http://www.magicznaplaneta.pl/info/mp/promocje/?pg=1024 i mo偶na odebrac bon na zakupy w sieci Monnari na 150 z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pralka Indesit najlepsza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Whirpool to najgorszy spacerujacy po lazience szajs...nie masz prawa nigdzie wyjsc,bo skacze mimo wypoziomowania,wiruje glosno,po 3 latach juz ma pecherze rdzawe,a chodzi jak stary grat,,,,,mimo,ze nie piore czesto2-3 razy w tyg. Kiedys mialam praleczke ARDO super,ale chcialao mi sie markowej ,ladniejszej tej powyzej.Nie polecam .Kolezanka ma bosha ,chodzi jej super,a wiecej pierze ode mnie .ta polecam BOSH

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bonzajkka
Mam LG, ju偶 trzeci rok, po gwarancji, nie by艂 w naprawie, nic si臋 nie dzieje. Pralka zwyk艂a na 5 kilo, ale nie narzekam, nie pior臋 codziennie, ale przynajmniej raz na tydzie艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 ze swoj膮 candy nie mam k艂opot贸w, ale chc臋 wymieni膰 na bardziej nowoczesn膮, energooszcz臋dn膮 i najlepiej aby pranie parowe mia艂a i te偶 rozwa偶am LG bo jako艣 do mnie najbardziej przemawiaj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gonieznany艣膰
w艂asnie popsu艂a mi si臋 pralka bosch kt贸ra pra艂a mi dwa razy dzienie a s艂u偶y艂a asz 13 lat i teraz szuka takiej samej dobrej pralki

Udost臋pnij ten post

Te偶 niedawno mia艂am taki dylemat - zepsu艂a si臋 pralka i niestety, ale trzeba by艂o na szybko kupi膰 now膮. To by艂 nag艂y wydatek, dlatego cena przy wyborze gra艂a najwi臋ksz膮 rol臋. Kupili艣my t臋 pralk臋 http://www.kernau.com/produkt/kfwm-754123.html i powiem szczerze, 偶e jak za tak膮 cen臋, to jako艣膰 jest bardzo dobra. Sama si臋 zaskoczy艂am, bo pralka nie do艣膰 偶e jest pakowna (zmie艣ci 7kg ubra艅), do jeszcze ma 15 program贸w prania, w tym program baby care. Opr贸cz tego ma funkcje op贸藕nionego startu, dzi臋ki kt贸rej mo偶emy dowolnie zaprogramowa膰 czas w艂膮czenia urz膮dzenia i system eco logic, kt贸ry automatycznie dopasowuje zu偶ycie energii do poziomu za艂adunku pralki ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tylko nie bosch, fatalna jako艣膰, wytrzymuj膮 tyle ile gwarancja. Mia艂em lod贸wk臋, to wysiad艂a uszczelka, okazuje si臋, ze uszczelek nie wymieniaj膮 tylko cale drzwi (koszt ponad 500PLN), zmywarka wytrzyma艂a 3 lata. Po tych do艣wiadczeniach - nigdy nie kupie Boscha!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy whirpol ma wymienne lozysko?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mc PYSKOWICE
Mamie w tamtym roku zepsu艂a si臋 pralka Candy, ale dzia艂a艂a 艂adnych par臋na艣cie lat, by艂a pr贸ba naprawy i mechanik powiedzia艂, 偶e musia艂a by膰 bardzo zaawansowana jak na tamte czasy. Pra艂a super. Teraz kupi艂a LG, bo Candy jakie艣 male艅stwa by艂y w sklepie. Ja w艂a艣nie si臋 przymierzam do Candy w zwiazku z dobrymi doswiadczeniami mamy. Interesuje mnie Bianca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pumka22
Masz racj臋 te pralki z Candy to jednak najlepsza opcja, tylko pytanie kt贸r膮 wybra膰? ja my艣la艂am nad bianc膮, widzia艂a艣 j膮 gdzie艣 stacjonarnie. Chodzi mi g艂ownie o http://www.candy.pl/pl_PL/produkty/pranie-suszenie/pralki-ladowane-od-frontu/-/catalog/33516991/bwm-148ph7-1-s , jak gdzie艣 widzia艂a艣 i oceniasz na 6 to pole膰 gdzie jeszcze dzi艣 pojad臋 j膮 kupi膰 :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰anKa
U mnie amica z 5 letni膮 gwarancj膮, wytrwa艂a 8 lat, jeszcze pierze, ale co艣 ju偶 si臋 jej dzieje wyskakuj膮 b艂臋dy, ale przez te lata pra艂a dla dw贸ch rodzin, ubrania dzieci i doros艂ych pracuj膮cych fizycznie - stolarz i mechanik samochodowy. Kosztowa艂a niedu偶o, wi臋c zarobi艂a na siebie, ja akurat polecam amic臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tamilila

Mam pralk臋 艂adowana od g贸ry firmy whirlpool 8 lat. Po2 latach od zakupu akurat tu偶 po wyga艣ni臋ciu聽 gwarancji pad艂 programator. Po jakich艣 kolejnych 2 latach pojawi艂a si臋 rdza na klapie, po kolejnych 2 zerwa艂 si臋 pasek. A obecnie z ka偶dym praniem zastanawiam si臋 czy pasek spadnie i czy moje pranie jest wyp艂ukane i odwirowane.

Udost臋pnij ten post