Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żeli papą86

Kto lubi siatkówkę?

Polecane posty

Gość
Też lubię siatkę Blokers Muszynianki to moje kumpele i sąsiadki :-D

Gość
Nie mam czasu chodzić na mecze ani oglądać,ale kibicuję im w duchu :)

Gość Wzdycham
Michaś Winiarski ❤️

Żeli papą86, i zapewne znowu Muszynianka wygra ;) Tym bardziej, że Bielsko pożegnało trenera Igora ;) xazui, to pozdro dla nich 🖐️ 16 stycznia jadę na ich mecz do Bydgoszczy :)

Gość
Blokers masz to jak w banku :)

Jest mi wszystko jedno kto wygra, ale pewnie Bielsko nie odda tak frajersko finału jak ostatnio :D blokers, a Ty kibicujesz Muszynie, bo coś Cię z nią łaczy czy po prostu podobają Ci się dziewczyny?

Gość
Blokers no ba ;-) Szkoda że Kamila frątczak nie gra,fajna dziewczyna mało takich ludzi.

Żeli papą86, grunt żeby widowisko było przednie ;) Kibicuję Muszyniance bo... pierwszy mecz siatkówki kobiet na którym byłem był w Muszynie, gdzie byłem na urlopie akurat :P Podoba mi sie sposób prowadzenia drużyny przez trenera Bogdana i jego spokój (np. jest 15:20 a on "dziewczyny, gramy, mamy dobry wynik" :D). Co do dziewczyn, to Mariola Zenik jest fajna bo rozsądnego wzrostu :P xazui :classic_cool:

Ja w ogóle lubię siatkówkę, sam sport. A żeńską oglądam częściej, bo fajne jest to, że dziewczyny też mocno serwują, atakują. A nie tylko klepią piłkę.

Gość
Blokers byłeś tak blisko i nie powiedziałeś :-D.Kiedy wybierasz się do Muszyny? :classic_cool:

Żeli papą86, dziewczyny atakują piłkę lżej przez co generalnie siłą drużyny jest również obrona. W męskiej siatkówce prawie wszystko zależy od siły (dosłownie) ataku. xazui, to było 3 czy 4 lata temu, wtedy jeszcze nie było mnie na kafe :P Poka fote, to podam mój terminarz wyjazdów na mecze :P

Gość
Blokers zastanowię się kiedyś :-D

Wiadomo, że jednak od chłopów lżej atakują, ale potrafią to też robić widowiskowo. A co Ty masz ciągle z tym poka fote?