Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 87389747823645746hughuh

co robic??

Polecane posty

Otoz mam dylemat. Moj maz dzisiaj w pracy spedzi z obca kobieta 8h... wiem ze to praca, tego si enie wybiera i w ogole. ale zazdrosc mnie po prostu zzera od srodka. On jest kierownikiem, ona ma przyjsc z jakas oferta. nie wiem co mam robic, od rana z nerwow boli mnie brzuch, jest mi slabo. jestem zalamana :(

Gość focaa
Idz do pracy meza z lornetka i opserwuj,jak cos nietak to wpadnij do pokoju z zbij im mordy

pytam sie powaznie. nie moge zniesc tej mysli, ze ona tam bedzie .. tez tak macie ??

Gość 897478567834657836
nie chce mu pokazywac tego tak bardzo ze jestem zazdrosna, aczkolwiek on zdaje sobie z tego sprawe... jestem zalamana :( nie moge zniesc tej mysli, bo te kobiety z tymi ofertami co przychodza zawsze tui zakreca tam zakreca..

czy twoj maz dal ci kiedys powody do zazdrosci? zdradził/ chciał zdradzić/ jest psem na baby?

Gość focaa
Uspokij sie ,bo dostaniesz nerwicy a takie sytuacje beda sie powtarzac i chcesz zawsze nad tym sie rozwodzic? niema sesu Piano

Gość 478657834657364
Niby nie dal mi nigdy powodow takich.. jednak jak widze, jak sie slimacza te baby od ofert zeby tylko cos wcisnac... wiem, juz mam chyba od tego nerwice, schudlam sporo.. nie moge dopuscic mysli ze beda tam sami i wogole ze beda sobie super rozmawiac.. :/

Gość 478657834657364
wam nigdy takie sytuacje nie przeszkadzaly ? nie mialyscie nic przeciwko ani nic ? bylo wszystko ok?

No jak nie dał to nie rób afery, faceci nie szanują lasek, które czują sie zagrożone ponieważ takie kobiety są niedowartościowane. Gdybyś byla pewna swej pozycji wiedzialabys ze Ciebie się nei zdradza!. Nie wspominaj mezowi o swojej obsesji bo nie wypadnie sz dobrze w jego oczach.

Mój facet ma koleżanke w necie, grają razem w jakąś durną gre po kilka godzin dziennie i codziennie z ną milusio rozmawia. Wkur.. mnie to neimiłosiernie ale co robić. Przeciez mu nie zabronie z ludzmi rozmawiać:).

Gość Do do lasu idź
Za późno niestety już masz nerwice i to ciężka. Radzę odwiedzić psychologa lub psychiatrę.

Gość 5216484487
Robie wszystko zeby tego nie zauwazal, ale wie, ze nie podobaja mi sie takie sytuacje. Boje sie, ze ta p***a zacznie cos do niego, a wiadomo facet jest tylko facetem i rozne rzeczy w zyciu sie zdarzaja nawet tym "najwierniejszym.." Nerwy mnie zzeraja :(

Gość kfnkfgnfkjd
O matko, współczuję Twojemu mężowi, takie jak Ty nie nadają się do związków :O

Gość 5216484487
Jego jestem pewna, ze nic do niej nie zacznie, ale tej piz** nie jestem pewna, bo wiadomo ze one roznie maja w glowie..

Gość 5216484487
to nie moja wina... on jest przystojnym super facetem... i boje sie ze ta zacznie cos do niego. w naszym zwiazku jak w kazdym roznie bywalo. jestem pewna, ze nic miedzy nimi nie zajdzie, aczkolwiek nie moge zniesc mysli ze siedza sobie razem.. jak to opanowac?:( maaatko. !! :|

Gość beatka sdsd
ja sie wkurzam i denerwuje jeszcze bardziej :D ale szkda twojego zdrowia, jego pewnie rajcuje twoja zazdrość a ty na tym stracisz zdrowie. olej to, włącz sobie jakis fajny film, zrób kakao i nie myśl o tym. odstrzel sie jak milion dolców jak przyjdzie dod omu to powiedz ze wychodzisz i idź na kwe do jakiejś ładnej kafejki :) nie daj żeby zazdrość przysłoniła ci własną wartość

Gość 545648489
moja obsesja wiaze sie z tym, ze moj maz w swojej specjalizacji nie ma duzego kontaktu z kobietami. wiec gdy jest jakas na horyzoncie "obca" zachowuje sie troche inaczej niz normalnie. nie umiem tego wytlumaczyc. nie moge wytrzymac w pracy, mam ochote sie zwolnic i stad wyjsc. na dodatek dzisiaj akurat mam malo pracy i nie mam czym zajac glowy. ;/ w pt urwanie glowy, a dzisiaj spokoj ;/ jak na zlosc;/

ja cie troche rozumiem, moj facet wyglada jak model i kleją sie do niego baby, nawet męzatki - próbują flirtów, kłądą na nim łapy gdy tylko jest okazja i chcą sie z nim umawiać "sam na sam" bo jest rzekomo ważna sprawa do obgadania. Udają przyjaciółki by tylko się zbliżyć. Zazwyczaj są to mężatki!! Niektóre kobiety nei mają za grosz moralności i wyczucia, a on jest po prostu grzeczny i miły. Nie rozumie ich intencji, jest naiwny i nie wierzy że mężatka mogłaby coś od niego chcieć poza przyjaźnią.. masakra, masz racje facet to tylko facet, mozna mu grac na uczuciach jak na cymbalkach.

Gość 545648489
jego moja zazdrosc raczxej wkurza...

Gość focaa
Ale dlaczego ma go ukarac wychodzac sama do kawiarni? Ten gostek tylko pracuje

Gość 4889478787456215615
No wlasnie.. niektore nie maja za grosz moralnosci.. zwlaszcza te gowniary za przeproszeniem. bo teraz to takie 20-paro latki daja na takie oferty, widzialam niejedno krotnie.a takie nie maja pochamowan zadnych. dlatego jestem zalamana :( nie umiem myslec o niczym innym , czuje sie jakby mnie skrecalo, w glowie 100000 mysli..

Gość zwyczajnaniezwyczajna
ja mojej koleżance załatwiłam prace u meza w biurze.... dzis jest jego żona!!!!!! Nigdy nie dał mi powodów do zazdrości, nawet z wyglądu jest taki świety ze nikt w to nie wierzył do momentu jej ciąży i ślubu!!!! Ale nadal jest świety!!!! Tyle ze tylko z wyglądu. I wyobraż sobie jak ja sie czułam kiedy juz przypuszczałam a raczej wiedziałam ze maja romans i on wychodził do pracy na 10-12 h dziennie????? I o 20-21 razem sobie wychodzili a jak sie robiło ciemno to zasłaniali rolety w biurze...i ja na to musiałam patrzeć... Cud miód!!!!

Gość 4889478787456215615
to bardziej wyglada w ten sposob. ze on pracuje, a ona "przyglada sie jego pracy" w miedzy czasie rzucajac ofertami.. kur***** nie moge ;(

Gość 4889478787456215615
nie strasz mnie :((((((

Cóż... musisz jakoś odpędzić te myśli natrętne. Przecież tak się nie da żyć. Ja sprawdzałam nawet arhiwum gg swego czasu i nie uwierzyłąbys co tam wyczytywalam. Z jego strony absolutnie spoko ale te zdziry jak piszą szyframi to sie w glowie nie miesci, komplementy i umizgi niedocenianych żon. A on zwykle czuje sie odpowiedzialny by im poprawic samoocene i humor bo to przeciez mily chlopak jest. W twoim wypadku nei bylo zadnych sygnalow zeby ktoras go uwodzila wiec mozesz póki co byc spokojna. Zajmij się czyms, zrób dobry obiad itp. macie dzieci?

Gość zwyczajnaniezwyczajna
idz do firmy i sprawdz...ja tak robiłam. Jesli bedzie siedział na jej biurku albo będą siedzieć razem przy jednym to masz problem.... Poniżające...wiem...ale prawdziwe. Choć nie każdy mąż musi byc takim dziadem jak moj...:)

Gość focaa
U ciebie ti jest chorobliwe,sama niedaszrady zawsze iw wszedzie bedzie dochodzilo do takich konfrontacji a ty zwarjujesz idz di psychologa i porozmawiaj,bo zwarjujesz.

zwyczajnaniezwyczajna > bardzo mi przykro, musiałaś przeżyć piekło.

Gość 548948787
nie, nie mamy. jestesmy mlodym malzenstwem. poki co zostawiamy wizje dzieci na pozniej. z jednej strony ufam, mu wiem, ze poza rozmowa nic nie bedzie z jego strony, ale nie moge zniesc mysli, ze on bedzie z taka siksa gadal, a te podczas rozmowy probojac sie dowartosciowac trzepocza tymi rzesami, puszczaja oczka i robia z siebie wielkie primadonny.. ;/ ehh :(

Gość beatka sdsd
oj tam dupa. wyluzuj kobieto, jak taki jest rozchwytywany to kij mu w oko i na bambus banany jeśc :D a niech wyjdzie bo po co ma mu wyrzuty robic i żeby sie głupek cieszył jaki to z niego model. najlepiej na drinka z kolegą w "służbowej " sprawie :) obgadać pare tematów :) nie wszystkie 20 paro latki sa takie, mi by do głowy nie przyszło bajerować zajętego faceta, ale ty sie tym nie przejmuj, znaj swoja wartość a on niech zna swoje miejsce byczek jeden! do garów a ty piwo i tv :D