Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 87389747823645746hughuh

co robic??

Polecane posty

Gość zwyczajnaniezwyczajna
Dzieki dziewczyny...:))) Fakt dużo przeszłam ale teraz jestem z siebie dumna...i szczęśliwa bo mam super faceta. A wiem że on (były) nadal mnie kocha i ta jest extra. Bo wtedy kiedy ja go kochałam on mnie miał gdzieś, a później kiedy on mnie kochał ja już nie chciałam o nim słyszeć. Mysle że on mnie nigdy nie przestał kochac tylko chciał sie trochę zabawić i nie wierzył w to że ja odejde (mieliśmy wszystko dom, fajne samochody, wczasy...sielanka) a jednak...zrozumiałam co jest w życiu najważniejsze. Nawet w sądzie zapytali go czy wiedział ze żona sie wyprowadza i czy coś zrobił....a on na to "wiedziałem że sie wyprowadza ale nic nie zrobiłem bo byłem pewny że wróci" Bał się poniżyć...bo przyjść i powiedzieć zonie że chce żeby wróciła i że ja kocha to dla niego poniżenie.

Gość beatka sdsd
to jest inna sytuacja, jak ona przychodzi raz i potem adios to zastanów sie czy jest sie czym przejmować, to z tobą będzie jadł obiad i zasypiał. olać ją :P

skoro ona tam jest tylko dziś to chyba nie masz problemu. No chyba że on jej wpadnie w oko to już ona sobie znajdzie pretekst żeby tam częściej bywać... Przystojnego masz męża?

Gość beatka sdsd
na bank wsadzi mu numer do kieszeni, zakochają sie w sobie od pierwszego wejrzenia, spłodza 5 potomków a z toba weźmie rozwód, osiąda w domku w górach na stałe, to pewne na bank wiec mozesz juz zacząć sie pakowac :D weź ta drożdżówke i jedź tam po prostu zamiast czytac i sie zamartwiac na forume

Gość 52500
tak, jest przystojny. I chodzi o to, ze w towarzystwie nie wazne czy damskim czy meskim nie czuje potrzeby pisania do mnie, badz odpisywania mi. i to mnie boli po prostu, to jest nieprzyjemne. nie moge teraz pojechac, poniewaz teraz to ja jestem w pracy. dlatego tak sie zamartwiam..

Gość 52500
jest taka mozliwosc, zeby przychodzila od tak o zajrzec sobie po prostu. nienawidze tak myslec :(

no własnie,mozliwość jest zawsze...mój to nawet specjalnie jechał do niej żeby jej dać polar firmowy...jechał tam o 21 o o 8 ona i tak do pracy przychodziła...byle pretekst ale był...dostał za to od niej mikołaja zrobionego z makaronu...koń by sie usmiał. A siedzą sami w biurze czy z kimś?

Gość 5645764500
co jakis czas na pewno ktos tam wchodzi donosic dokumenty itp.. jednak teraz jak piszemy, pisze tak, jak zawsze gdy sie na siebie obrazimy.. i tu jest problem.i dlatego sie tak denerwuje. to jest dla mnie najgorsze. napisalam mu "dlaczego jak przyszla ta kobieta, zachowujesz sie inaczej niz dotychczas.. " i nie odp.. a jak wczesniej sie go zapytalam o pewna, rzecz czy wziac mu to, czy inna rzecz to powiedzial "nie wiem jak chcesz.. " a jeszcze wczoraj mowil cos innego.. o to mi chodzi. i to mnie boli.

Gość 5645764500
matko, nie moge sie doczekac az stad wyjde. z drugiej str wiem, ze na pewno moze byc troszke zly ze tam przyjechalam i w ogole. jednak to silniejsze ode mnie. nie chce, zeby bylo cos nie tak, ale troche sie obawiam po prostu. to chyba nic takiego zlego.. ? boze, wiem, jestem beznadziejna i sobie wmawiam, ale gdyby nie to ze sie inaczej zachowuje, myslalabym tez inaczej.

Gość 5645764500
sam jakby prowokuje to, ze jestem zazdrosna i wiem, ze nie robi tego specjalnie bo on taki jest. jak kiedys tez byla taka tam jedna, to tez pisal inaczej, a jak ja tam bylam to tez tak dziwnie sie zachowywal. nei wiem co mam myslec.. nie wiem, glupie to wszystko. w ogole mam dziwne mysli

mój siedział w biurze z nią, moja kuzynką, dziewczyna mojego brata, z jednym facetem i jeszcze jedną babką i nic mu w tym nie przeszkodziło. A zauważyłaś ostatnio że sie zmienił??? Może sie teraz obraził na Ciebie i dlatego tak pisze. Tylko nie dawaj po sobie poznać że cos przypuszczasz...to tylko na twoja niekorzyść.

Gość 205105
nie, on jest normalny tak jak zawsze. tylko ze przy innych kobietach czasem sie roznie zachowuje. jest niesmialy, owszem. miedzy nami jest ok. tylko te jego pisanie i wogole. wiem, ze to przez to bo nie chce pokazywac ze pisze przy niej i w ogole. jak przyjade tez bedzie przy niej tak byle jak, a jak ona pojdzie to juz ok. on jest taki z natury.

Gość 205105
chcialabym zeby napisal sam z siebie, jak mi mija dzien w pracy, jak tam i wogole. ale poki ona tam jest, nie mam na co liczyc, wiem o tym. nie chce zeby nasz zwiazek posypal sie przez brak zaufania, zazdrosc, ale jego zachowanie po prostu mnie boli. ze przy kims sie wstydzi odpisac, a z nia gada na bank

no to nie masz sie czym martwić...jakoś to bedzie. Pewnie wieczorem jak cie przytuli i powie ze cie kocha to bedziesz sie śmiała sama z siebie że tak pomyslałaś:)))

Gość 510210
wiem o tym.. tylko ze powinien zawsze tak samo sie w stosunku do mnie zachowywac, czy nie mam racji ?? skreca mnie, bo wiem ze on z nia rozmawia, a do mnie glupiego smsa nie napisze.. ;/ i jeszcze to dziwne zachowanie.. to jest glupie... i dlatego sie martwie. sproboje dzisiaj o tym z nim pozniej porozmawiac ;]

Gość 510210
chociaz i tak powie, ze to nie prawda, ze on przeciez pracuje, albo nie chcialo mu sie pisac. dziwny czasem ten nasz zwiazek. naprawde czuje sie glupio, glupio mi bedzie jak tam pojade, ale trudno. ja zachowuje sie zawsze tak samo w stosunku do niego

no najlepiej z nim porozmawiaj...powiedz ze Cie to boli iże cie krzywdzi...zobaczysz jak zareaguje

Gość 2150
tyle ze on powie ze przesadzam, ze w ogole o co mi chodzi. byly juz takie tematy. wiem ze i tak z nim porozmawiam, jednak wiem ze to nic nie da. on taki jest. jak sobie wyobrazam ze on sobie siedzi z nia gada, a mnie ma w dupie, to mnie krew zalewa!!!!!!!

no wierze... bedzie dobrze