Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

złoty_motylek

Siara w 22 tygodniu ciąży

Polecane posty

Dzień dobry! Od kilku dni mam problem - zaczęła wyciekać mi siara z piersi. Jest to naprawdę męczące i żenujące. Chciałam natrzeć obolałe piersi oliwką,po kąpieli miałam strasznie suche - ku mojemu zaskoczeniu,gdy nacisnęłam otoczkę dosłownie trysnęła siara. Nie poleciało kilka kropel,ale dosłownie mleko trysnęło. Zamartwiam się strasznie - czy jeżeli teraz pojawiła się siara,to potem nie będę miała mleka? Co trzeba robić teraz z piersiami,żeby pokarmu nie stracić? Odciągać trochę tej siara,czy nie ruszać piersi...? Bardzo proszę o odpowiedź.

Nie ruszaj i nie wyciskaj :) Też miałam siarę która wyciekała. Kup wkładki laktacyjne i tyle :) Aha... po porodzie mleko jest - jak należy

Gość Kolorowaneczkaaa
Witaj. Ja dopiero jestem w 15 TC i też mi cieknie. W sumie to już długo przed ciążą miałam wycieki no ale miałam podwyższoną prolaktynę no i jak zaszłam to też cały czas cieknie, problem polega na tym że przez ostatnie dni tej wydzieliny jest już dużo więcej. W czwartek mam wizytę kontrolną to zapytam się lekarki co z tym robić.