Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

calineczka12345

jest jakas ciężarna teraz??

Polecane posty

Gość agemo30
zapytam Was jako juz mamusie, bo świra dostaje, a kazda z Was pewnie to przerabiala. Wczoraj rano zrobilam test, wyszły mi dwie kreski, normalne grube i widoczne, powtórzylam test po południu i druga kreska byla bledsza. Dzis rano ponownie zrobilam test i znow dwie kreski. Poszlam na bete, wynik mam miec dopiero po 17. Innych objawow brak, lekki bol piersi i lekkie kłucie jakby w jajniku. Ciąża czy się nakręcam i znow sie rozczaruje:(

Gość już niedługo
ja może tyle ze strasznie polubiłam słone , a szczególnie orzeszki :D:D ale to po męzu mój mężuś strasznie wszystko soli , więc widać że maluszek ma już coś z taty :D

Gość kachakrakow31
pewnie ciąza- tez nie mialam zdnych objawów jedynie to okresu brak zrobilam test a tu dwie kreski .

ja miałam robione usg ale biało-czarne i chciałam bym zrobic sobie usg 3d badz 4d i filmik z tego :) ale jakos nie moge sie przybrac :)

Gość już niedługo
nie martw sie będzie dobrze , testy mają różną czułość jeden większą drugi mniejszą , więc na jednym będzie gruba krecha a na drugim baldziutka , uszy do góry będzie dobrze :)

Gość już niedługo
a co do objawów , nie stresuj sie ja swoją ciążę jak ja to mówię przechodzę bezobjawowo :D:D jeszcze jak u mnie śniegu nie było to ja na rowerze śmigałam :D:D

agemo- mysle ze jestes w ciazy na 90 % zalezy ile ci sie spóznia a to ze ci tak wyszło to mysle ze : rano z porannego moczu trzeba robic test tak jest na ulotce nawet bo jak popołudnu robiłas to mogła wyjsc bledsza bo juz mocz jest rozcieczony czy jakos tak :) trzymam kciuki :)

Gość kachakrakow31
ja tak dziewczynkę- a jak u was z ruchami dziecka?? często czujecie dzidzie?? bo ja róznie czasami jest bardziej ruchliwe czaasem mniej -a najbardziej jak cos zjem .

a moj syneczek jest najbardziej ruchliwy jak trzeba spac :) to wieczorkiem tak kopie ze az boli miejscami :) a wiecie moze jak wasze dzieciaczki leza ??? bo ja tylko sie domyslam ze poziomo moj teraz lezy

Gość już niedługo
u mnie z ruchami różnie , czasem cisza a czasem jak się zacznie to nie ma końca , u mnie maluszek siedzi sobie na prawym boczku i wpycha nóżki mamie pod żebra i kopie w plecy :D:D:D a szczególnie nocą , mały łobuziak/ra :)

Gość agemo30
dzieki :)

Gość już niedługo
a dzisiaj jesteście ??

Gość agemo30
5-6 tydzień :)

Gość już niedługo
agemo 30 GRATULUJĘ 🌻

Gość agemo30
dziękuję - to moje pierwsze dziecko, radosc ustepuje miejsca przerazeniu czy dam rade