Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agacia139

Przedszkole!

Polecane posty

Gość Agacia139

Witam serdecznie moja córeczka ma 4 latka skończone ( 23.12 ) jestem samotną matką i dość młodą po prostu ojciec spanikował.. Mam taki problem ponieważ jakoś się tym nie interesowałam bo Patrycja zawsze miała opiekę w domu podczas mojej nieobecności . Teraz jednak gdy babcia sama zaczęła pracować mała nie ma z kim zostawać w domu. Moje koleżanki mówią ,mi że powinna zacząć przedszkole w minionym wrześniu. Teraz dlatego nie bardzo wiem od kiedy dziecko normalnie powinno zacząć przedszkole - normalnie jak każde inne dziecko . I czy nawet " w roku " przedszkolnym można nadal zapisać dziecko ??

Gość to ze dziecko urodzilo sie
wydaje mi sie ze to zalezy od wolnych miejsc - jak beda to czemu maja corki Ci nie przyjac. Ale moge sie mylic

Gość atramencik123
Dzieci idą do przedszkola w wieku 3 lat i dzieje się to najczęściej z początkiem roku szkolnego. Teraz czy twoja córka dostanie się do przedszkola zależy od tego, czy są miejsca i czy dyrekcja wyrazi zgodę. Są też prywatne przedszkola czy punkty opieki nad dziećmi, którzy chętnie przyjmą dziecko, bo wiąże się to z dodatkową kasą dla nich.

Gość Agacia139
W takim razie ile powinno trwać przedszkole? Cała '' edukacja '' w nim ?