Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość pompolina

Jak moge podpisac dozywocie z chora kobieta która sie opiekuje

Polecane posty

Gość pompolina

Od jakiegos czasu opiekuje sie 90 letnia chora (poczatki demencji) kobieta która nie jest moja rodzina ale nie mogłam patrzec jak sama próbuje dawac sobie rade. Cala jej rodzina sie wypiela i nawet w swieta czy jej urodziny nawet pies z kulawa noga, tylko syn który od ponad 30 lat jest obywatelem kanady raz na jakis czas dzwoni naogół mówiąc ze może odda ja do domu starców . Dom jest wykupiony i ona ma 4/6 a on 2/6. Jakies pol roku temu placzac i wrecz blagajac mnie prosiła zeby za zadne skarby nie oddawac jej do domu starców że ona nie chce i zebym jej obiecała ze jej nie dam. Mieszkamy razem i opiekuje sie (babcia) ale przez przypadek babcia dowiedziala sie ze syn chce ja ubezwlasnowolnic i oddac zeby miec wolna reke , babcia podpisala ze mna umowe ale bez notariusza a z dnia na dzien jej pamiec jest coraz gorsza , syna i siostre która już raz podczas choroby wycagneła podpis inblanco i przepisala na siebie pietrowy lokal w kamienicy na ul Piotrowskiej , brat zrobil to samo z ziemia po rodzicach a teraz sym którego sama babcia nazywa hieną ma zakusy na to co jej jeszcze zostało. Prosze o pomoc jak moge nie dopuscic do tego.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować