Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dikai

jeśli chcesz niewiele schudnąć

Polecane posty

Gość dikai

Witam, chcę schudnąć z 5 - 6 kg, daję sobie na to 2 tyg czasu może ktoś do mnie dołączy?? Dziś zaczęłam swoją dietę, wypróbowaną już i naprawdę bardzo skuteczną: 1. śniadanie 60 g karkówki smażonej na smalcu + 1 marchewka mała lub pomidor. 2. II śniadanie 60 g karkówki smażonej na smalcu + + 1 marchewka mała lub mały pomidor. To samo na obiad. Kolacja: 1 większy pomidor + porcja karkówki z 30 g. Dodatkowo trzeba wypić z 1,5 litra wody. Z napojów tylko zielona lub czerwona herbata lub coca cola light. Zero soli, zero cukru. Po tygodniu średnio 4 kg mniej. Dodatkowo trzeba ćwiczyć codziennie przez 30 min. Odchudzałam się tak w lipcu i dopiero przytyłam znowu w grudniu, ale to na własne życzenie bo tyle co ja zjadałam to chyba by tego drwal nie wytrzymał. :-)

Gość dhfvjhvjhgfjhvgjgf
5-6 kg to nie wiele hm... nie powiedzialabym i w 2 tyg.... moim zdaniem to barzdo duzo :)

Gość dhfvjhvjhgfjhvgjgf
ta coca cola smazona karkowka na smalcu hm... to jakis absurd i niby dopiero teraz przytylas tak szybko? :> a moze dopiero teraz zauwazylas ze sie upaslas :)

Gość dikai
Nie, to nie absurd, to naprawdę działa i to bardzo porządnie. Sama w to nie wierzyłam dopóki nie spróbowałam. Można pić coca colę ale nie trzeba, jak mam ochotę to piję jak nie to nie. Ważne aby pić. Efekt jest w miarę długotrwały. Teraz ważę 62 kg, chciałabym ważyć 57 kg.

Gość dikai
święta, imieniny, urodziny, imprezy, trochę więcej, tzn. dużo stresu i jest efekt. Nie namawiam nikogo na siłę :)

Gość dhfvjhvjhgfjhvgjgf
no nie wiem dla mnie to absurd ale zycze Ci powozdenia i UMIARKOWANIA W JEDZENIU zebys nie musiala jesc karkowki smazonej na smalcu hehehe

Gość dhfvjhvjhgfjhvgjgf
wlasciwie myslalam ze juz tylko starsi luzdie smaza na smalcu... ile masz lat? i ile masz wzrostu

Gość dikai
ogólnie mam umiarkowanie, ale ten grudzień był jednym z najgorszych mc w moim życiu. Jeśli mi nie wierzysz to spróbuj, wystarczy 5 dni a sama zobaczysz efekty. Nie muszę chudnąć ale bym chciała, tak na nowy rok zrobić coś dla swojego ciała.

Gość dikai
mam 29 lat i 167

Gość dikai
problem w tym, że tego smalcu niczym innym nie można zastąpić kiedyś wygrywałam wszystkie konkursy: "najchudsza osoba w podstawówce, w liceum i przez część studiów". Dużo uprawiałam sportu i co zjadłam to wyskakałam na sali. Teraz już wolę mieć trochę ciała.

Gość dhfvjhvjhgfjhvgjgf
nie ja tam stosowac tej diety nie chce bez urazy :) poprostu jest ona dla mnie dziwna :) ale moze i ma efekty jak wzsystko w co wierzymy :) a pozatym lubie czytac o dietach :) kozystam z roznych wskazowek forumowiczek ktore wyczytam wiec chetnie zagladam i na nowe tematy :) wychiodze z zalozenia ze o tej poze roku lepiej nie jesc i nie kupowac pomidorow, papryk itp bo sa gowno warte chemia wodniste do nizcego bardziej wygladaja na pomidora niz nim sa :D

Gość dhfvjhvjhgfjhvgjgf
a co ten smalec ma takiego dobrotliwego ze nie mozna go nizcym innym zastapic ? hm.... :D raczej wiadomo ze smalec jest ochydny i nie powinno sie go uzywac ...:D

Gość dikai
co do pomidorów to masz rację i zdecydowanie się z tobą zgadzam :-) dietę dostałam od znajomej, nie ja ją wymyśliłam

Gość dhfvjhvjhgfjhvgjgf
skoro stosujesz ta diete to chyba wiesz badz powinnas wiedziec czemu ten smalec jest taki dobry ze nie mozna go nizcym innym zastapic?

Gość dhfvjhvjhgfjhvgjgf
wychozdi na to ze jest to jakas dieta wysokotluszzcowa.... a w dietach pzrewaznie kazdy chce sie wyzbyc tluszzcu....

Gość dhfvjhvjhgfjhvgjgf
i ta dieta to zdien w dzien to samo ciagle smalec karkowka ...:)

Gość dikai
tego Ci nie wytłumaczę, czemu ale smalcu niczym nie można zastąpić, karkówkę można: schabem, innym podobnym mięsem, ewentulanie kurczakiem pomidor, marchew też jest do zastąpienia, ale smalec niee

Gość dikai
tak, przez tydzień lub 2 w zależności ile chcesz zrzucić

Gość dhfvjhvjhgfjhvgjgf
no to niezle :) dla mnie malo rozwazna ta dieta ale sa i dziwniejsze :) wiec pewnie dzialaja hehehe ja wole powoli a dlugotrwale i zdrowo :)

Gość porzczka
Mój tata też stosował dietę "karkówka na smalcu i jajecznica na smalcu" i schudł 12 kg w miesiąc. Też się zastanawiam. Na razie jestem na proteinowej i schudłam 5kg w tydzień. Biegam przy tym codziennie 2,2km pchając przed sobą wózek:) Na razie waga od 2 dni stoi w miejscu. Zobaczymy co będzie dalej...

Gość qwedfvbhujnmkl.
i co schudłas na tej karkówce???