Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inusiątko

Czy Wam panowie podoba się takie pragnienie u kobiety?

Polecane posty

Gość Inusiątko

Uwielbiam miec na sobie tylko zwiewną sukienkę, albo mini, ale nigdy wiosną i latem oraz w ciepłe dni jesieni - nie zakładam bielizny. Kobiety uwolnijcie swoje pragnienia :) Uwielbiam gdy mój Narzeczony jest nakręcony świadomością, że będąc w miejscu publicznym nie mam na sobie bielizny. Co jakiś czas uchylam kawałek nagiego pośladka lub ocieram się o niego. Nakręcamy się tym wzajemnie, świadomością swobodnej i nagiej muszelki, ukrytą tuż pod mini.... Panowie, co o tym myślicie? Zaproponujcie to swoim ukochanym, ale zobaczycie jakie to cudowne i podniecające, bo przecież pożądanie rodzi się w świadomości = mózgu...

Pozniej bedzieesz biegac po urologach bo ci ta twoja muszelke przewieje..co za glupi pomysl.

Gość Inusiątko
Umiejetnośc czytania ze zrozumieniem :) Kochana, wspomniałam chyba o porach roku, wierz mi że przy 20 stopniach ciepła, nie grozi ochłodzenie nagiej muszelki.

Gość ja powiem tak.....
skoro Was to kreci to mnie nic do tego ale ja osobiście nie wyobrażam sobie chodzić bez majtek :)

Gość Inusiątko
Spróbuj :) najpierw wrażenie ,,dziwne", ale być może Ci się spodoba. Może poczujesz się niczym nie skrępowana i kobieca. Tak dla Twojej świadomości. Ale oczywiście nic na siłe. Ja to uwielbiam :)

Gość a ja uwarzam ze to jest
bardzo sexi!!! uwielbiam takie zwiewne sukienki u lasek,no i ta swiadomosc ze moge cos zobaczyc.....troche ma to cos z podgladactwa chyba ale co mnie to? na sama mysl robi mi sie ciasno w spodniach :P

ja w te wakacje zaczęłąm tak chodzić:) przyjemne uczucie:D sprawdźcie same;)

Gość Inusiątko
Uwielbiam popołudniowe obiady z moim Ukochanym w miejscach publicznych, gdy nie mam na sobie bielizny, a siedzę tak, że z pewnością ujrzałbyś moją muszelkę...

Gość a jakże
Jak dostaniesz niespodziewanie okres to ci się odechce latać z gołom dupom he he he Rozumiem po domu, ale w m-scach publicznych. Chyba,że jeszcze nie "okresujesz".

to ma jeszcze jednen plus na spacerach w ustronnych miejscach dziewczyna jest powiedzmy łatwiej dostepna mi sie podoba

Gość Inusiątko
Co Ty chłopcze możesz wiedziec o miesiączce. Kobiety wiedzą kiedy przychodzi ten dzień, gdy znają swoje ciało :)

Gość Inusiątko
Nie dość, że czuję się swobodnie i niczym nie skrępowana, to również mój Ukochany uwielbia takie sytuacje...

tak się skłąda ze akurat znam swój cykl miesiączkowy jesli w ogóle wiesz co to jest

majteczki w lato nie przeszkadzaja,ale bez jeszcze lepiej..... Inusiatko.....wlasnie o to chodzi ze widzialem takiej jednej muszelke,wyszla w sumie smieszna sytuacja,bo jej maz/chlopak nie widzial mojego spojrzenia w jej muszelke a ona tak......:D taka mala tajemnice mielismy przez ponad godzine :D

Gość Inusiątko
Z pewnością, skoro niektórzy myślą, że okres zaskakuje jak zima kierowców :)

Gość nik zalodowaciały
to daj fote na NK :)

Gość super glue
Inusiątko: Mała rada, sprawdź w słowniku co oznacza słowo "świadomość", zanim zaczniesz go nadużywać.

Gość Inusiątko
To jest właśnie najbardziej podniecające. świadomość jednych i nieświadomość drugich :)

Gość Inusiątko
doskonale wiem co ono oznacza, nie wiem dlaczego uważasz, że go nadużywam.

Gość inusiątko
zawsze jest szansa że mój gdzieś sie na chwilę zgubi a ja niepostrzeżenie wypne się jakiemus przybyszowi z dalekiej Afryki

Gość kameszkaaa
a nie przeszkadza wam, że po nodze wydzieliny wam wyciekają??? i co w takiej mini siadasz w autobusie, bądz w parku na ławce i grzyby zbierasz??? pewni waszym chlopom sie odechce jak ktoregos pieknego dnia zobacza plesn na kutasach

Gość Inusiątko
Drogi użytkowniku- nie udało Ci się to co zamierzyłeś. podszyłeś się pod mój nick, ale napisałeś ,,inusiątko" z małej litery :)

oczywiscie musi byc kultura osobista na odpowiednim poziomie!! jeszcze do dzisiaj pamietam jej zakladanie nogi na noge ......lepiej to robila niz Sharon Stone!!!! no i byla o wiele mlodsza!! ehhhh......

nie zrozum mnie źle ,ale oprócz tego że sami się ładujecie seksualnie co jest fajne to problem jest infekcji bakteryjnej ,grzybiczej ,czy rzęsistkowicy Przecież siadasz w różnych miejscach i nie zawsze sterylnych

Gość Inusiątko
Tu chodzi o grę. Tajemniczośc i pożądanie oraz niedopowiedzenie. Nie o wulgarne pokazywanie ciała. Ale niektórzy nie potrafią tego zrozumieć i widzą w tym coś złego.

grzyb w dzisiejszych czasach to jak katar!!! oby nie bylo czegos gorszego!! a soczki?? no nie wszytkim cieknie,chyba ze sie podnieci :D piekny bylby to widok,zaprawde powiadam wam :P