Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inusiątko

Czy Wam panowie podoba się takie pragnienie u kobiety?

Polecane posty

Gość Inusiątko
Dobry doradco - dziękuję za podpowiedź, ale mój Ukochany dba o to, by takie sytuacje były bezpieczne. Nie zrozumiałam Cię źle, dlatego też - dziękuję.

w mini zawsze moze usiąsc mu na kolanach a jak jest sukienka to przecież siada na sukience więc nie wiem w czym problem

Gość jasir
a Ty super glue masz chyba jeszcze zmazy nocne;-))) lubie kobietki bez bielizny jak jade warszawkiem metrem;-)

Gość Inusiątko
Hubertusss - całkiem zasadne argumenty - dziękuję. Ale czasem obrona przed atakami niektórych jest bezsensowna i najlepiej przemilczeć.

Gość Inusiątko
bardziej Cię kręca sterczące sutki spod bluzeczki czy opięta pupa w spódniczce bez majtek?

Gość super glue
Czego się spodziewacie po temacie dla onanistów.

hm i to i to sutki potrafia sterczeć i spod stanika a tyłeczek bez majteczek to przy dokładniejszym obejzeniuna pierwszy rzut oka najłatwiej zobaczyc że cycuszki sa bez staniczka jak siobie skaczą

Gość dobry dorada wymyslil haha
reczniczek ahahah. tez czasem (jak mam ochote na jakas szybka akcej w plenerze) nie zakladam majtek, ale jak juz musze gdzies usiasc to siadam po prostu na swojej spodnicy (mini na szczescie nie nosze) a nie wycieram cipka wszystko co sie da!

to jak byś zapytała co wolicie dobre jabłko czy pomarańczę. Pamiętaj że mini nie zawsze jest wystarczające żeby usiąść cała pupą

Gość Inusiątko
Kolejna osoba niepodważalnie troskliwa :) Patrzę gdzie siadam, a mój Ukochany dba o to.

Gość Inusiątko
a najbardziej podnieca mnie jak w autobusie zostawiam slimaczy slad :D moj facet wtedy tak sie podnieca ze strzela z armaty pierwszemu napotkanemu kanarowi w lewe oko

pozatym nie zawsze to co mało zakrywa jest dobre mi podobaja się dziewczyny w długich sukienkach takich bardziej obcisłych które opinaja tyłek brzuszek uda biust itd do tego potrzebna dobra figura ale daje do myslenia

Gość Inusiątko
tematem jest podniecenie przy braku bielizny a nie ,,złote rady cioci Krysi" :)

Gość a ja uwarzam ze to jest
wystarczy zwiewna sukienka do pol uda,jest na czym usiasc i wystarczajaco krotka zeby zobaczyc co trzeba:P czesto mozna takie widoki zobaczyc w parku na trawie....ale wszystkie z zasady maja majteczki,ale tez podniecajace bardzo...:P

Gość Inusiątko
widzę, że ktoś wyczekał minutę i dodał głupi komentarz, głupki uwierzą, Ci o bardziej lotnym umyśle, dostrzegą różnicę w wypowiedziach :)

Gość Inusiątko
ooooo tak piszcie dalej zaraz eksploduje mi fujara ale mnie to kreci

Gość Inusiątko
Pewnie, że zwiewna jasna sukienka jest równie podniecająca, czasem bardziej niż obcisła mini.

Gość Inusiątko
wyjadam robaczki z truchła kotów :classic_cool:

Gość Inusiątkoo
przy trasie pokazuje swoje wdzieki

Inusiątkoo dodało sobie drugie "o" i dzieciaczek się cieszy, że prawie udało Mu się podszyć, ale spokojnie jeszcze trzy minutki i mama zawoła na kolację :)

Hubertusss - nie zakładam latem i wsioną bielizny, niezaleznie od miejsca w które się wybieram, od parku,przez sklepy i restauracje.

ja lubie te spojrzenie facetów na sterczące sutki latem:D na początku mnie to trochę krępowało ale kiedy mam to robić jak nie teraz gdy ja jestem młoda a piersi jędrne:P