Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfgdsrtg

lód z połykiem

Polecane posty

Gość sdfgdsrtg

piszę do normalnych facetów, kochających swoje kobiety a nie do jakichś ciuli myślących ze ich idiotyczne posty robią na nich wrażenie. a więc panowie - dzieczyny piszą ze strasznie Was podnieca jak spuszczacie się im do ust a jak połkną to juz w ogóle. co w tym podniecającego? no i jeszce jedno - dopiero co się spuściliście, cisnienie opadło i kobieta połyka Waszą spermę - wtedy momentalnie znów czujecie jak Wasze podniecenie rośnnie??

Gość sdfgdsrtg
??

Gość sdfgdsrtg
wiem ze ten temat już się moze znudził ale moglibyście zajrzec....

Gość klękaj do berła

Gość twoj stary
Poprostu juz tak jest ze facetow to podnieca.(chociaz pewnie nie wszystkich)

Gość ginekolog położnik
Skoro tego jeszcze nie zrozumiałaś to już nie zrozumiesz. Z tekstu wynika, że jeszcze nigdy nie robiłaś tego...a na pewno kochanemu mężczyźnie.

Gość Tajna Agentkaaa
Polykanie spermy nie jest podniecajace - podniecajace jest to jak jemu sprawia to przyjemnosc ze to czujesz i slyszysz :) ot tyle.. nie mam z tym problemow co wiecej - on mi nigdy nie robi dobrze w ten sposob bo sobie tego nie zycze a ja jemu prawie codziennie bo wole byc strona czynna :)

Gość normalny facet tak mowia
to czy zakonczenie seksu oralnego dla mnie nastapi w ustach kobiety i czy ona polknie moja sperme to jest tylko i wylacznie wola partnerki i nie widze tu problemu, a co do tego czy to jest podniecajace czy nie to zalezy od sytuacji wiedomo seks seksowi nie rowny u mnie zaraz po wytrysku nie ma poczucia natychmiastowego podniecenia ,ale to chyba wszyscy faceci tak maja ,trzeba odpoczac chwilke i mozna znowu sie dobrze bawic - razem bawic

Gość normalny facet tak mowia
a najlepiej wychodzi wszystko jak sie partnerzy skupią na zrobieniu sobie nawzajem maksymalnej przyjemnosci i zadnego tabu, zadnych wymowek ,mowimy sobie co nas "kreci" ,szczerosc miedzy partnerami i wtedy czy polknie ktos czy cos innego to juz nie wazne jest