Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alleeee

Problem z allegro - wypowiedzcie się

Polecane posty

Gość alleeee

napiszcie mi proszę jak byście zrozumieli taką aukcję - konkretnie co jest na niej sprzedawane. Tytuł aukcji - likwidacja salonu Opis - Do sprzedania mam Lampe lupe,kombajn kosmetyczny 2400, oraz fotel kosmetyczmy 700 zł. Wszystkie rzeczy są używane lecz w bardzo dobrym stanie. " Zdjęcia- zdjęcie lampy i zdjęcie kombajnu

Gość alleeee
up up

Gość ze ma do sprzedania
dwie rzeczy kombajn jakis tam za 2400 i lampe za 700

Gość ze ma do sprzedania
fotel nie lampe za 700

Gość ciekaweeee
a mi sie wydaje ze 3 tylko nie ma ceny za ta lampe lupe. no chyba ze razem z kombajnem 2400 kosztuje

Gość alleeee
No właśnie różne interpretacje. Ja wywnioskowałam że sprzedaje lampe i kombajn a ma jeszcze fotel ale za 700 zł. natomiast kombajn 2400 dla mnie to był model, typ. Wygrałam tą aukcję a teraz kobieta twierdzi że chciała sprzedać tylko lampę. I co mam z tym zrobić? Nie chcę za tą cenę tylko tej lampy.

Gość alleeee
up up

Gość a bozia dała za mały
rozumek żeby przed licytowaniem zadzwonić do sprzedającego i zapytac??

Gość alleeee
Nie nie dała za mało rozumku. Nie było już czasu na wysyłanie maili ale nie w tym rzecz.Nie zamierzam naciskać sprzedawcy, straszyć sądem itp choć już wiem że musiałaby mi oddać te rzeczy za tą cenę. Chciałam poznać tylko opinię innych. Zwyczajnie zrezygnuję z zakupu dla dobra tej kobiety tylko wkurza mnie to że pisze do mnie pretensjonalnym tonem i nie potrafi przyznać się do błedu i zwyczajnie przeprosić.

aha, wbrew regulaminowi Allegro jest pisanie na aukcji, że sprzedaje lampę, a ma na sprzedaż jeszcze kombajn kosmetyczny za 2400 oraz fotel kosmetyczmy 700 zł a ujęła to tak, że można zrozumieć, że te przedmioty były za tyle kupione :P

Gość alleeee
No właśnie energiczna 30-tko to ta aukcja. Dziękuję za Twoją opinię, chyba rozumiesz czemu się tak złoszczę że laska nawet nie potrafi przeprosić tylko wymądrza się. też jej zasugerowałam w mailu żeby poczytała regulamin zanim zacznie coś sprzedawać.

Gość jeden_moment
oj tam oj tam

Gość cest allegro
Dawno olałam allegro!

Gość jatezsza
ja też uważam że powinnaś domagać się sprzedaży wszystkich wymienionych rzeczy. Ja bym nie odpuściła