Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 980yu98u9ou9u8

kobieta po rozstaniu intensywnie placze prez tydzien a pozniej zapomina

Polecane posty

Gość 980yu98u9ou9u8

i za chwile znajduje sobie nowego gacha i jest szczesliwa, facet takie rozstanie potrafi odczuwac latami. Wbrew pozorom kobiety sa bardziej bezwzgledne, nieczule i wytrzymale psychicznie niz mogloby sie to wydawac. I zostalo to udowodnione naukowo

Gość hehahoh
co ty pieprzysz... nienawidze generalizowania

Gość wertyukl
bzduraa hahha

Gość ciekawe jak sie ma twoja teza
do moich 2 lat prob uwolnienia sie od uczucia do exa i omijania innych facetow szerokim lukiem? :-o

Gość czarodziejka z marsa
dooobre;D chcialabym, zeby tak wlasnie bylo, jak piszesz.. ;-)

Gość Samodzielna i zaradna
duuupa

Gość kundakunda
do moich prawie dwóch lat, też się nijako to ma.

Gość lusi...
co to za bzdury !to faceci zostawiaja kobiety i maja je w d....

Gość olka b
NIeprawda ! Ja płakałam tylko 2 dni ;p

>>za chwile znajduje sobie nowego gacha i przywołując choćby przykład tego forum, można powiedzieć że powyższe stwierdzenie zalicza się do III kategorii prawd wg Tischnera 🖐️

Gość lalalolalila
ja uważam że to prawda- ja tak mam- jakoś nigdy mi mocno nie zależało chociaż faceci myśleli że jestem mega zakochana- co śmieszniejsze ja tez tak myślałam ale jak zaczynało się psuć to bez żalu zostawiałam i w sumie nie przeżywałam- raz byłam z facetem 2 lata i zostawiłam go z dnia na dzień- mam teżkilka koleżanek które majatak samo-mi w sumie nie wiem na czym zalezy- może jakby facet był mega przystojny i mega bogaty to bym zastanawiał się dłużwej ale tak to w sumie tego kwiatu pól światu ... wszystko sie po czasie nudzi- nawet najprzystojniejszy facet powszednieje i nagle intrygujący staja się inni... ćhyba tak w życiu już jest- sorry za błędy ale sie spieszyłam

Nieprawda. mysle ze to zalezy od wrazliwosci, od poglądu, spojrzenia na zycie. niektore osoby zyja przeszloscia rozpamietuja wszystko latami, inne-jak ja- wyznaja zasade, trudno, trzeba isc do przodu. to zalezy od charakteru i podejscia do zycia. czesto tez od doswiadczen zyciowych ale zgadzam sie ze cos w tym jest, ze kobiety sa silniejsze psychicznie

Kobieta przynajmniej tydzien nosi zalobe po zwiazku,facet potrafi juz nastepnego dnia dobrze bawic,nie roniac przytymani jednej lezki:)