Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkaaaaaaaaaaaaaaa

pytanie o ocene sytuaji

Polecane posty

Gość majkaaaaaaaaaaaaaaa

jestem z chłopakiem na odległość. Pisał że ma cały wieczór będzie w domu i pogadamy przez skypa. Potem napisał że wyjdzie jednak na chwilę i wróci zaraz. wrócił po godzinie i tylko napisał że idze jeść i potem juz go nie będzie i że do jutra i że mnie uwielbia i sie rozłączył nim zdążyłam cokolwiek odpisać :/:/ czy ktoś mi może powiedzieć czy tak się zachowuje zakochany chłopak? bo coś mi się nie wydaje, czy po prostu przesadzam? to juz niepierwszy raz taka akcja.

Gość ten nie jest
zakochany ma cie w pompce.. olej go, pewnie obraca jakąś inna d..pe

Gość ojjjjj.... chyba z miloscia
to ma niewiele wspolnego aczkolwiek mogl spotkac kolegow i chce sie rozerwac przy piwku.... a ile macie lat

Gość majkaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam 24 on ma 27 No mi się wydaje że on mnie ciągle olewa. Miał domnie przyjechać a w smie od końca września sie nie widzimy

Gość majkaaaaaaaaaaaaaaa
normalnie nie wiem co zrobić. jak byłam mniej miła, nie prawiłam mu komplementów to uważał że strzelam fochy. Ostatnio się obraził to przez 5 dni się nie odzywał. Zacznam miec wrażenie że on tylko ze mna gada jak rzeczywiście mu sie nudzi...

Gość no ale napisz
jak sie poznaliscie ? ile jestescie ze soba ? jestes z facetem i od wrzesnia sie nie widzieliscie ? :o to co to za zwiazek ? :o dla mnie to chore, ale fakt cos nie tak skoro tak sie zachowuje :(

Gość bysle
A co, ma być niewolnikiem i kazdego dnia gadac z toba przez skype, bo ty tak chcesz? :/ Daj mu troche odpoczac, na pewno wam obojgu to dobrze zrobi.

nie oddzywal sie do ciebie przez 5 dni, bo strzelil focha?? A co to za facet, ktory zachowuje sie jak mala dziewczynka?? I do tego nie widzieliscie sie od wrzesnia :O czy to jest rzeczywiscie zwiazek..

to chyba nie jest zwiazek przestan sie z nim kontaktowac nawet jesli ciezko to zrobic,nie dzwon,nie korzystaj jakis czas z komunikatorow to przeciez nie tragedia,jego telefonow nie odbieraj, nie odpisuj, wyglada na to ze on nie uwaza tego za zwiazek zobaczysz po reakcji jak dasz mu zlapac oddech i sobie tez pooddychac