Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podejrzewam ze zdradza

jak sie upewnic ze on zdradza?

Polecane posty

jestem z nim pare miesiecy i niestety podejrzewam ze on moze byc nieszczery ze mna.ale jak mam byc pewna ze zdradza? na moje pytania on sie obraza badz mowi ze zwariowalam chyba,ze on taki nie jest.nie chce zrywac jesli tak naprawde nie robi tego.jak sie przekonac?

zapytaj wprost;p mozesz mu sprawdzic liste nr w komorce, poczte, wąchac ubrania itd wynajać detektywa ale tego niepolecam ;p moze macie jakijs wspolnych znajomych od ktorych sie czegos dowiesz|?

Zerwij z nim . Ty i tak nigdy nie będziesz pewna na 100% czy jest wierny, a on tylko będzie nerwy tracił.

Gość gimikiss
tez mam ten problem. jestesmy razem rok a ja od poczatku mam wrazenie, ze mnie zdradza. mimo wszystko mowi, ze kocha ze chce byc ze mna. trwam w tym bo chce mu wierzyc lecz czasem sie podlamuje myslami, ze mnie oszukuje. ehh wiem jestem naiwna... ale mysle, ze nadejdzie takie dzien gdy sie opamietam albo on wpadnie jak sliwka w kompot

Gość fionka 40
najprosciej zatrudnij detektywa, bedziesz miala czarno na bialym.

ale smieszne te niektore komentarze... czemu podejrzewam?zawsze nosi komorke przy sobie,no czasem zostawia jak wychodzi np do kuchni na pol minuty,nie odbiera czesto telefonow moich,badz odrzuca polaczenie.

nie kontroluje go wcale,ostatnio sam zarzucil mi ze do niego praktycznie nie dzwonie. ten telefon najbardziej mnie zastanawia. gdy biore do reki zawsze mowi ze to jest jego prywatna rzecz i nie mam tam czego szukac.

Gość Paprotka zielona
a w Polsce? ile kosztuje?

No gdyby ktos sprawdzał mój telefon, pocztę itp. to tez bym sie wkurzyła i to nie dlatego, że coś ukrywam ale dlatego, że jest to cos osobistego!

ale ja mu nigdy nic nie sprawdzam,nie przeszukuje a to z telefonem to bylo tak ze podnioslam go z ziemi ,wcale nie mam zamiaru go kontrolowac. to predzej on sobie na takie cos pozwala :kiedys napisal do mnie na gg kolega to nie pozwolil mi pisac z nim tylkko powiedzial ze on z nim pogada. dodam ze za rok mu stuknie 30stka

w ogole podaje mi jakies glupie powody ze np przerwal polaczenie bo siostra spala w pokoju i prawie ja obudzilam.nie zartuje teraz albo zebym nie dzwonila w nocy bo moge obudzic jego siostrzenice,a ona lubi z nim spac gdy przyjezdza. no ja nie wiem czy robi ze mnie frajerke czy moze to prawda?

Gość gimikiss
jejciu z tym telefonem to u mnie jest identycznie. czesto nie odbiera ode mnie tel. jak ktos do niego dzwoni przy mnie nie odbiera lub rozlacza polaczenie. mowi, ze telefon to jest prywatna rzecz i nie zczy sobie abym do niego zagladala. widzimy sie czesto ale mozliwe, ze gdy sie nie widzimy on cos kombinuje na boku, ehh

no to nie ciekawie dziewczyny macie.. a moze opiszcze coś wiecej o waszch zwiazkach... jak dlugo jestescie? jak czesto sie widzicie? jak czesto kochacie? i czy on mieszka sam.... a z tą siostrzenicą to pojechał hehehehe nawet sie nie sili na jakąs solidniejszą wymówkę

Gość gimikiss
moj ma 27 lat i na razie mieszka z rodzicami bo remontuje dom. jestesmy razem rok. mowi, ze mnie kocha, ze chce byc ze mna, jestem skolowana, czasem nie wiem co mam robic...

wynajmuje z kolega z pracy widujemy sie pare razy w tyg,roznie seks tez roznie bo on jest policjantem i z tym czasem to roznie bywa wiem,z ta siostrzenica to dziwnie i smiesznie brzmi.ja juz sama nie wiem czy on ze mnie frajerke robi czy co.a moze to prawda,nie wiem

kurde nie daje mi to spokoju.

Tak naprawdę nie udowodnisz mu tego jeśli nie złapiesz go na gorącym uczynku.Pozdrawiam i wytrwałości życzę i oby to nie było to !

Gość kwiatlotosuu
na twoim miejscu przejrzałabym jego telefon. Ja właśnie w ten sposób dowiedział się, że mój ex ma inną.

no ale popierwsze to jak mam zobaczyc co ma w telefonie skoro ciagle go trzyma przy sobie,a poza tym byc moze wszystko odrazu kasuje?tak chyba jest zawsze mi mowil ze po co ma trzymac jakies smy;(

Nie wiem z czego wnioskujesz że on Cię zdradza ale jeśli nadarzyłaby się okazja że Ty będziesz chciała z nim gdzieś wyjść a on Ci powie że nie może bo idzie gdzieś a Ty będziesz podejrzewała że Cię okłamuje i że w tym czasie spotkac się chce z inną to możesz to sprawdzić idąc w to miejsce gdzie on Ci powiedział ze się uda. Musisz jednak zrobić tak by on nie zauważył Ciebie że tam jestes jesli tam przyjdzie. Albo jeszcze jak zdecydujesz mu się jeszcze raz wspomniec że podejrzewasz go o zdradę to popatrz jaką ma minę wtedy, czy jest zmieszany, zdenerwowany. Ale może tez dobrze udawać.

Gość inspektor gabzdet
matko jak zobaczyc... jak SPI no a kiedy. chybazasypiacie czasem razem? nocujecie u siebieitp