Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podejrzewam ze zdradza

jak sie upewnic ze on zdradza?

Polecane posty

Gość psiapak
wiesz, nie chce pokazać Ci telefonu z tej prostej przyczyny, że może ukrywać tam zdjęcia erotyczne i woli, żebyś ich nie widziała. każdy facet ma coś takiego w telefonie i nie lubą jak ich kobiety w ten prywatny obszar zaglądają bo zaraz byłyby jakieś afery typu "po co ci takie zdjęcia, podnieca cie to?" itp. ;)

kurcze tylko mi to sie wydaje ze jesli on kogos ma to tam skad jest,w miescie w ktorym mieszkaja jego rodzice.bo jak jest tu gdzie i ja mieszkam to jedyna niepokojaca oznaka jest jego wychodzenie z pokoju czy kawiarni jak dzwoni ktos do niego-gdy potem pytam po co wychodzi to mowi ze to telefon z pracy

To rzeczywiście oznaka że może kogoś mieć bo raczej by nie ukrywał przed Tobą rozmów z kimś z pracy. Możesz wtedy spróbować wyjść i go podsłuchać albo jeszcze lepiej to umów się z jakąś zaufaną osobą której on nie zna żeby była np. w kawiarnii i jak on wyjdzie z tym telefonem to niech ona pójdzie za nim i podsłuchuje rozmowy. Tylko dyskretnie żeby się nie skapnął że to podsłuchiwaczka.

ja nie wiem moze ja mam jakies schizy ale jakis miesiac temu bylismy na kawie i zadzwonil jego szef i normalnie sobie gadali na jakis tam temat imprezy i nie wiem czy mi sie przeslyszalo czy co ale wydaje mi sie ze powiedzial :moja kobieta.niestety wczesniej sie nie wsluchiwalam,mialam te rozmowe w nosie. ale jestem pewna ze jesli cos to nie chodzilo o mnie a moze cos mi sie przeslyszalo.a poza tym chyba jakby mial jakas inna to by o tym nie mowil siedzac na przeciwko mnie. ostatnio jakos nie moze mnie opuscic mysl ze on kogos ma

Może kiedy mówił "moja kobieta" to się zapomniał że jest przy Tobie. Sądze że tych przypadków jest tutaj za dużo i wydaje mi się z tego co piszesz że on może kogoś mieć.

no wlasnie:( i to nie jest tak,ze ja szukam problemow jakis miesiac temu dowiedzialam sie (nie od niego,pozniej sie przyznal) ze gdy mnie poznal to zostawil wieloletnia narzeczona ktora mieszka w jego rodzinnym miescie. a mi sprzedal kiedys bajke ze zostawila go pare lat temu dlatego tez tak srednio ufam i wydaje mi sie ze cos moze byc na rzeczy,moze do siebie wrocili?

Przekonałaś się że on Cię okłamał więc skoro zrobił to raz to i może to zrobić następny raz.

Ty napewno czujesz czy on Cię naprawdę kocha, czy mu na Tobie zależy. A może wcześniej nie układało się miedzy Wami. Ty to wiesz najlepiej i z tego możesz wywnioskować też czy on kogoś ma.

wiem. jak sie o tamtym dowiedzialam to mial gotowe wytlumaczenie ze ja bym tego nie zrozumiala i wziela go za idiote,ze to wszystko,te klamstwo bylo dla naszego dobra.wg mnie taka dziwna ta wymowka no ogolnie to np mama mi mowi ze to wszystko jakies dziwne jest i ze powinnam sobie dac spokoj,ze to jakis dziwny typ,oszust,ze pewnie w tym swoim rodzinnym miescie dalej ma narzeczona,moze zone i dzieci i ze w ogole nie powinnam probowac sie dowiedziec czy to prawda bo to jest jasne ja to juz nie wiem,on sam gdy dowiaduje sie ze jakas moja kolezanka zdradzila badz probowala zdradzic swojego faceta zawsze mocno krytykuje,mowi mi ,ze nie powinnam z takimi sie zadawac,ze to zenujace. ale moze to mowi tylko po to zeby uspic moja czujnosc

Chyba mówi to tylko po to. Wątpię żeby facet wtrącał się do tego jakie Ty masz koleżanki, no może z wyjątkiem gdybyś powiedziała że Twoje kumpele to kryminalistki, narkomanki czy alkoholiczki.

no on mowi,ze mnie kocha-ja jestem bardziej ostrozna z takimi wyznaniami,a tymbardziej ze mi to powiedzial po prawie 3mies zwiazku(ogolnie znamy sie jakies 10mies ale wczesniej w ogole na niego nie zwracalam uwagi).ogolnie czesto mi to mowi,ja uwazam ze slow nie powinno sie rzucac ot tak.czesto mnie pyta co ja czuje,czy go kocham itd czasem dla swietego spokoju mu odpowiadalam ze tak.sama nie wiem co czuje,to co teraz sie okazalo i ogolnie jak sie zachowuje pozwala mi sadzic ze wcale mu tak bardzo nie zalezy.szczerze powiedziawszy mam wrazenie ze on mysli ze juz mnie ma

to znaczy to nie jest tak,ze on zakazuje mi spotkan z moimi kolezankami,czy cos,tylko ciagle komentuje,ze jak ja sie moge zadawac z takimi osobami,jedna zdradza,druga zaduzo pije.niby nic nie mowi gdy z nimi wychodze ale pozniej znajdzie sie jakis komentarz.oczywiscie przesadza

No, jeszcze tego brakowało żeby on Ci zakazywał się spotykać z koleżankami, to by już było totalne rządzenie Tobą ale wydaje mi się że chce uśpić Twoja czujność.

jeszcze jedna kwestia,ktora takze mnie zastanawia no wiec moje kolezanki z pracy go znaja-niektore go lubia inne tak srednio od jakiegos miesiaca to wszystko zaczyna wychodzic,ja wiem ze to w ogole brzmi jak jakas telenowela brazylijska ponad miesiac temu ni z tego ni z owego on wspomnial ze moja kolezanka z pracy zabardzo sie miesza w nasze sprawy .wiec pytam o co chodzi? wiec mi powiedzial ze ona zaprosila na facebook jego byla,ale ta byla jeszcze nie przyjela. wiec pytam skad o tym wszystkim wie. a on ze narzeczona jego kolegi co jest kolezanka mojej kolezanki z pracy mu powiedziala. oczywiscie to wszystko jest jakies takie srednio jasne jak dla mnie. jeszcze cos dodal ze jak ta eks ja przyjmie to wiecej sie do niej nie odezwie. co jest najsmieszniejsze on jest prawie 30letnim facetem kolezanki nie chce pytac skad zna jego eks i po co ja zaprasza bo srednio jej wierze.

Kiedyś nie, ale teraz od razu nabrałabym podejrzeń, ZWŁASZCZA kiedy niektóre telefony przy mnie by odbierał i rozmawiał, a niektórych nie :O

mija juz 5dzien jak sie nie odzywa

Gość gimikiss
Najlepszym rozwiazaniem byloby sprawdzenie telefonu. Ale jak... Hmm. Tez mam ten problem. Z tym, ze ja nie wiem nie mam pewnosci, ze mnie zdradza. Moze z kims pisze ale czy sie umawia?? Nie wiem... Sama tez nie jestem pewna czy chce wiedziec, poki mi nie robi przykrosci i nie traktuje zle to... Wiem glupie myslenie.

no ja nie zlapalam go na goracym uczynku wiec o pewnosci ze zdradza nie moge mowic,no ale cos mi tu nie gra.wczoraj mial wrocic i nic zadnego odzewu,a moze juz ze mna zerwal tylko milczeniem?

Gość 3k
Nie wiem czy wzięłyście jeszcze jedna rzecz pod uwage, a mianowicie wyjatkowo nieprzyjemny zbieg okolicznosci. Ja na przyklad, swoj telefon mam zabiezpieczony hasłem dostepu [nie mowie o PIN'ie] sms'y, kontakty, połączenia, wszystko jest pod hasłem [galeria zreszta tez]. Ogladanie zawartosci telefonu swojego przez partnerke [lub odwrotnie] uwazam za brak szacunku i zaufania. Jesli sie z kims jest to albo mu sie ufa albo nie, a jesli nie to trzeba miec swiadomosc ze moze Cie zdradzic, oklamac itp najwiekszą znana mi BRONIA PRZECIWKO NIEUCZCIWOSCI PARTNERKI/PARTNERA jest PRAWDA, nikt kto nie ma wieloletnich doswiadczen w tego typu oszustwach nie bedzie w stanie zachowac zimnej krwi i jakos sie nie zdradzic. Najczesciej do wydania sie czegos takiego doprowadza konkretny drobiazg o ktorym zwyczajnie nie pomyslelismy bo na mnie przyszedł dogłowy. Wszelkie domysły moga sie okazac całkowicie chybione, albo całkowicie tafne ale nigdy nie ma pewnosci. Najlepsza metoda [moim zdaniem] jest porozmawiac z tym facetem, powiedz mu ze zalezy Ci na nim ale czujesz siezaniedbana/oczukana i tak naprawde nie wiesz co myslec. Przyznanie ze sie martwisz to nie jest słabosc bo na to trzeba odwagi. Po rozmowie mozesz ocenic a) dobre miał wymowki? b) był zdenerwowany.. c) a jesli tak to z jakiego powodu? d) był zły? e) krecił? f) pozwolił Ci na przejrzenie zawartosci telefonu? [ ja w przypadku takich własnie okolicznosci na miejscu tego goscia bedac wyłaczam zabezpieczenie i niech przegląda do woli] Wszelkie sprawdzanie, szpiegowanie [tak szpiegowanie, bo inaczej nie da sie tego nazwac] czy kombinacje i wywiad za jego plecami to tak naprawde świństwo. Jakbyscie sie czuły, gdyby was tak traktowano? [wszystko fajnie do czasu az sie nie dowiecie bo wtedy my mamy przechlapane] no, to tak w skrocie :P

3k - :) Ja też mam taką blokadę, ale na żądanie zawsze mogłam pokazać. I chodziło raczej o to, żeby byle kto, np. proszący o możliwość zadzwonienia "do cioci" (np w robocie) nie mógł oglądać moich zdjęć. Poza tym masz też rację - PRAWDA zawsze wyjdzie, prędzej czy później :O

Gość 3k
ciesze sie ze ktos sie ze mna zgadza. Blokada działa rowniez na innych ale ciagle z tych samych powodow ;] Prawda oczywscie to obosieczna bron, trzeba pamietac ze naprawde WSZYSTKO wyjdzie ;] a jak sie ustosunkujesz do reszty?

no dobrze,jak jutro sie z nim spotkam to go poprosze oto,choc chyba juz wiem co powie: ze chyba zwariowalam,dlaczego niby on ma mi pokazywac co ma w telefonie i z pewnoscia bedzie zly ,obrazi sie i wyjdzie mowiac ze to wszystko jest zenujace i nie spodziewal sie czegos takiego po mnie i jak moge mu nie ufac

Gość 222222
no i w takim razie bedziesz wiedziala ze ma cos do ukrycia, w przeciwnym razie nie wydziwialby tak...

wazne jest tez to zeby wiedział dlaczego to robisz, amianowicie ze sie martwisz. powinien zrozumiec.

>> Mam identycznie jak Ty.. gdy pytam go wprost on mówi że NIE i że jak by chciał to by dawno mógł mnie zdradzić ale on nie chce i tego nie zrobi wiec w jakimś stopniu mu wierze.. ale czasem przesadzam z rożnymi pytaniami i ostatnio prawie ze mną zerwał przez moją zaborczość ale wszystko wróciło do normy.Ja nie pytam go już i staram się o tym nie myśleć choć przyznam się jest mi ciężko z myślami. A KŁAMSTWO MA KRÓTKIE NOGI wiec jeśli coś robi to się o tym prędzej czy później dowiesz od "osób trzecich".

Gość do podejrzewam że zdradza
Przykro mi to mówic, sam jestem facetem ale uważam że koleś nieźle kłamie i b. prawdopodobne że Cie niestety zdradza. Wolałbym się mylić , ale te akcje z telefonem... a to że tak źle sie wypowiada nt. zdrad osób trzecich- moja była( na szczęście:) ) dziewczyna też tak w kółko powtarzała, CO JEJ NIE PRZESZKADZAŁO W ZDRADZANIU MNIE na prawo i lewo. Ale dzięki temu że z nią nie jestem spotkałem swoją prawdziwą miłość.

nawet sie nie spotkalismy,co wiecej wczoraj tylko napisal smsa ze przyjezdza o polnocy i na mojego smsa juz nie raczyl odpisac. teraz to juz jestem pewna ze cos musi byc na rzeczy.cholera ale nie moglby chociaz powiedziec ze to koniec i tyle?