Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

hi! Cześć dziewczyny, mam do was prośbę-szukam wózka, więc prosze o pomoc w wyborze. Czytałam archiwum no i jednak nic mi to nie rozjaśniło "chyba ja za ciemna jestem w tym" :-) Szukam więc wózka lekkiego -do bloku -2 pietro, pompowane koła, przednie skretne, niezbyt wygórowana cena, mocny na miejskie nierównosci peryferyjne. Poza tym sama juz nie wiem, czy moja córka (7 tygodni) bedzie chciała jeździć w gondoli....? pomóżcie plissss

Gość atramencik123
Skoro masz już określone wymagania to idź do kilku sklepów i porównaj modele i ceny.

Gość mamuuuska
tako x jumper kosztuje 1200 zl skretne kola, pompowane, niezbyt ciezki,swietnie sie go prowadzi, szczegolnie na nierownych chodnikach, gondola i spacerówka montowane na jednym stelazu,na tym samym stelazu montowany fotelik, duzy wybór kolorów, swietny wózek.

do idiotko........... nie wiem czy zauważyłaś ale w tym wózku jest możliwość zamontowania gondoli !!!!!!!!!! :D :O autorko dobrze ktoś Ci poradził idź do sklepu i porównaj sobie wózki bo na fotkach to większość jest ok a w rzeczywistości porażka :(

Gość kdjkdjkasd
latte ty pało wypad stad!!!

latte nie wiem czy zauważyłaś ale Karolinka kombinuje nad przewożeniem 7 tygodniowego dziecka w spacerówce. widzę masz problem z czytaniem i rozumieniem tego co rzekomo czytasz. wiec tak by uświadomić 7 tygodniowe dziecko jest jeszcze za małe na spokojne siedzenie w spacerówce no chyba ze chcesz zafundować dziecku skrzywienie kręgosłupa

;) wiem tylko tyle że się zastanawia czy jej 7 tyg. córka będzie chciała jeździć w gondoli co jest bez sensu bo wiadomo że takie maleństwo nie protestuje tak jak pół roczniak ;) znam ten wózek i wiem że spokojnie można zrobić z niego głęboki więc się nadaje dla takiego maluszka ;) a autorka sama nie wie i prosi o radę Poza tym sama juz nie wiem, czy moja córka (7 tygodni) będzie chciała jeździć w gondoli....? więc po co te idiotki ??? ;)

Gość to tylko kafeteria nic wiecej
czemu tu się dziwić pomarańczowe niewypały muszą odreagować swoje nieudane życie że mąż bije i zdradza ze sa zerami społecznymi itp tylko na tym forum mamuśki sa takie podłe a tekst idiotko to wiadomo dla niej to codzienny komplement od meża i dzieci

Gość xxxx-men
wez lepiej kij i gowno bij

Gość xxxx-men
tak pozatym to te forum to jedno wielkie gowno, albo tacy jak wy albo tacy jak ja, czyli ludzie ktorzy wchodza zeby po wyzywac nikogo tu normalnego nie ma,radze zmienic forum

zapewniam ze 7 tygodniowe dziecko wymaga gondoli. jak urodzisz sama się przekonasz :) w tym wieku dziecko nie potafi jeszcze samodzielnie utrzymać główki i te jego przypominają mi pieska samochodowego z bujającym się łebkiem :) a dla reszty niekulturalnej społeczności na tym forum proponuje o wstrzymanie się z niektórymi komentarzami. jak wchodzicie na forum o takiej tematyce wnioskuje ze jesteście rodzicami bądź oczekujecie swojego malucha, wiec wykażcie się dojrzałością i zachowujcie się na dojrzała osobę przystało

Gość skretne przednie
i tylne pompowane to bugaboo frog, ale piszesz o umiarkowanej cenie - jego odpowiednikiem w PL jest bodajze baby ace - poszukaj w internecie. My uzywamy bugaboo juz od roku i jestem zadowolona, gondolka wystarczyla nam do ok. 7.5 miesiaca, tyle ze wtedy byla jesien wiec nie mial jeszcze kurtki. Mysle, ze zima i w grubym ubraniu juz by sie w nia w tym wieku nie zmiescil.

Gość skretne przednie
co do wagi to bugaboo frog ma jakies 9 kg (niecale) ze wszystkim wiec przebija inne wozki,ale jak kilka kg nie robi roznicy to mozesz sprawdzic ten baby ace - chociaz nie wiem jaki jest w praktyce,ale wyglada bardzo podobnie

Gość baby ace nie jest polski tylko
australijski albo nowozelandzki i tak samo drogi jak bugaboo

Gość a bugaboo frog to jest bardzo
stary model tego wózka i nie jest produkowany od 4 lat. teraz jest cameleon i bee. 2 lata temu był był jeszcze geco, a 5 lat temu classic. :)

Gość gecko a nie geco
:P

Gość saleminka8
Karolinka_1980 czy bedzie chciała jeździć-ona zdania nie ma wtej kwestii,jest zima ! będzie jej dobrze jak bedzie jej ciepło Mój ma 8 tygodni i ubieram go ciepło do tego kombinezon i gruby koc! i w gondoli,spacerówke użyje jak będzie się kończyć wiosna

ja polecam Roan'a - tyle ze ciężki - pompowane koła, szeroka gondola, lekko się prowadzi - śnieg po kolana a ja pcham wózek jak piórko. Gondola chyba musi byc na poczatku??? W spacerówce chyba nie wolno, a te wielofunkcyjne - dziecko siedzi we wpiętym foteliku, tak? W foteliku można max. 1,5 godz.

My dzisiaj właśnie odebraliśmy wózek Roan Marita. Jest super. Klasyczny, elegancki i wydaje mi się że naprawdę funkconalny. Gondola jest bardzo bezpieczna i głęboka, spacerówka duża i wygodna, koła pompowe duże. Naprawdę polecam. Jedyną wadą jest to że jest ciężki - około 15kg. My jednak właśnie taki chcieliśmy, żeby był solidny i mocny.

Paulinka - bedziesz bardzo zadowolona. Ja jestem, siostra też. Żadna dziura czy krawężnik nie straszne, a przez snieg jak piórko. no i stylistyka fajna.

Marysiu, Musze własnie powiedzieć że nigdy złego słowa o tym wózku nie słyszałami dlatego sie na niego zdecydowałam:-) Zresztą bardzo mi się podoba , nie ma jakiś udziwnień i wydaje się naprawdę mocny. Cena również bardzo przystępna.

Gość bebecar
ja uzywalam bebecar,polecam vector AT,ogromna gondola,ladna stylistyka i reszta jaka wymagania,nowy drogi,ale sa uzywane.

Gość mozecie
od razu podawać linki do tych wózków? :) dla mnie temat też na czasie:)

Gość ja polecam
x landera, nie jest taki bardzo lekki ale rewelacyjny, ja go uzywam nadal, jest naprawde super.

Gość mama_lenki8
Ja jednak teraz zdecydowałam sie na nosidełko http://tnij.org/fiye zima moim zdaniem to najlepsze rozwiaznie.

Gość a dla mnie ten cały roan
jest paskudny - szcególnie ten metalowy kosz na zakupy - jak za czasó komuny i wcale się tak dobrze nie prowadzi po sniegu, ja moim espiro wymijam babki z tymi roanami.... poza tym taka landara z tego wózka - bez obrazy - takie moje zdanie, ja jestem pracującą mobilną mamą i to nie dla mnie po prostu. powim tak, jakbym miała jeszcze raz kupowac wózek - wcale bym nie przepałacała, dziękuje Bogu, że nie kupiłam x-landera, albo nie daj boże jekieś bugaboo - bo po co? kupiłam espiro atlantic 3 częściowy, kosztował coś 1200zł - dziecko najwięcej wykorzystało właśnie fotelik samochodowy - bo w tym modelu bardzo prosto się montuje - ma malutkie adptery przymocowane do fotelika na stałe - niczego nie trzeba dodatkowo zakładać na wózek jak np w Taco - więc jest to bardzo wygodne - dziecko siedzi w samochodzie, "klik" i już jest na spacerku :D... gondola - może byłą ze 2 miesięce sporadycznie w użyciu - gdybym jeszcze raz kupowałą wózek - kupiłabym tylko spacerówkę - śmiało może pełnić rolę gondoli dla noworodka i właśnie fotelik samochodowy .... a tak spacerówki, też za bardzo nie wykorzystam - bo wiem, że na wiosnę będę chciała się przerzucić na kompaktową parasolkę - po prostu strata kasy i tyle. wiem, że zaraz mnie zjedziecie, że nie jestem dobrą matką, bo nie wywaliłam 4tys na wózek, a co gorsza STAĆ MNIE NA TO :P że teki wózek jest 1000 razy lepszy i że nie sposób się bez niego obyć i takie tam głupie gadanie - bo każdy wózek spełnia swoją funkcję. Ja uważam, że nie ma co przepłacać, jesli coś wystarczająco dobrze pełni swoja funkcję.... a duże pieniądze biorą się podobno z małych oszczędności :P więc jesli nie zależy ci na szpanie, weź pod uwagę moje spostrzeżenia.

Gość a dla mnie ten cały roan
ps nosidła też polecam - wcale ni muszą być takie drogie- wystarczy, żeby były ERGONOMICZNE - ja mam baby ONO super sprawa raz musiałam podjechać autobusem w jedno miejsce - nie wyobrażam sobie tego z wózkiem, nosidło zabieram też na weekendy - super na spcerek po lesie, w góry - ogrona swoboda i wygoda dla dziecka i rodzica.