Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alejapelna lez

wesele czy przyjecie?

Polecane posty

Gość alejapelna lez

czesc dziewczyny, Jak sadzicie czy w wieku 31 lat wypada wyprawiac chuczne weselicho z biala suknia,czy raczej zrobic kameralne przyjecie dla najlizszych.Czy robiac wesele z cala pompa nie bede smieszna? Jak usatysfakcjonowac wszystkich?Narzeczony nie chce wesela tylko przyjecie,rodzina nalega na weselicho,jak to wszystko rozwiazac?ratunku!!

a dlaczego mialoby "nie wypadać". Ze co, zeniby 31 lat masz to już ci nie wypada? No sorry...

Czy to ma być Twój dzień??? To wiesz,jak powinien wyglądać :) Życzę powodzenia a potem to już tylko szczęścia we dwoje :)

Gość alejapelna lez
dziewczyny ja chce przyjecia ale rodzina jak tylko o tym uslyszala to powstal gwar,ze jak to tak bez wesela,a ja wesela uwazam za zbedna pompe,tylko czy nie jestem w takim razie dzikuską skoro wszystko dookola takie wyprawiają?

Nie jesteś dzikuską, skoro oboje z przyszlym mezem wolicie przyjecie to temat zakonczony. To wasz decyzja inni musza to zaakceptowac.

Gość kedi
to w kończu jest twój dizeń ... Jsk się nie bedizesz męczyć w białej sukni, z tortem, obliczaniem ile wódki na osobę, ceremoniałemi, zataczającymi się krewnymi, sukienkami w gorsetowych sukienkach -...to dlacazego nie?

Ja bym zorganizowala obiad dla najblizszej rodziny po cywilnym slubie. Nie lubię takich fet i skupiania na sobie calej uwagi:/.

Gość alejapelna lez
Kajtus i inni- No wlasnie, ja rowniez nie znosze wrecz takich fet,nie cierpie!! zle sie bede czula stojac po ceremoni przed kosciolem 2 godziny i przyjmujac zyczenia,potem tanczac od 18 tej do 6 rano z goscmi i wywijajac,usmiechajac sie do kamery glupio,podejmujac kolejne glupie toasty i bawiac sie za wodzirejem jak glupia, i zle sie bede czula na drugi dzien z pewnoscia,nie bedzie to wposminie radosne a upokazajace,cenie sobie spokoj i nie wiem jak przezylabym takie wesele,do tego ten wydatek...ale wiem ze wielu ludzi bedzie krzywo patrzec jesli zrobie tylko przyjecie,obgadywac i miec wiele przeciwko,jak sobie z nimi radzic?