Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marylin M

Czy uroda można zdobyć faceta

Polecane posty

Gość TH is IT
Czekam aż jakaś mnie zdobędzie

Facet najpierw zwróci uwagę na urodę a potem na "resztę". A dziewczyny uważające się za ciut mniej atrakcyjne nie są bynajmniej bez szans, jest im trudniej bo tak wielu przejdzie obok obojętnie, dla nich wystarczy tylko spojrzenie. Ale jednocześnie kryje się w tym nadzieja-nagroda, bo zatrzyma się ten, który widzi więcej niż tylko cielesny "ideał". :)

Wiem że uroda to nie wszystko ale jeśli dziewczyna ma wiele pozytywnych cech ale jest brzydka to też nie wszystko. Znam przypadki kiedy chłopak stawiał u dziewczyny na pierwszym miejscu charakter i spotykał się z panną która posiadała dużo zalet ale jej wygląd pozostawał wiele do życzenia i dlatego oglądał się za innymi - ładnymi a inny z tego powodu nawet zdradzał. Brak dobrej osobowości to duży ubytek ale brak urody to tez nie mały.

dla jednego faceta dziewczyna moze byc piękna a drugi oceni ją jako brzydką kazdy ocenia indywidualnie i wg własnego gustu tak samo jak my oceniamy facetów ;)

Gość w sumie to to głupie jest
bo ładna dziewczyna ma niedobrze z tym,ze wszyscy widzą w niej tylko wygląd.Ja uchodzę za ładna (ja tak nie uważam) i wkurza mnie strasznie jak facet twierdzi,ze stracił dla mnie głowę,a gadałam z nim 2 razy :O wtedy wiem,ze nie jest nikim wartościowym,bo tylko wygląd sie dla niego liczy i nie obchodzi go moje wnętrze.Brzydkie dziewczyny maja z tym dobrze,że jak sie komuś spodobają,to wiedzą,że w całości :) Ale z drugiej strony,przykład mojej koleżanki.Uchodzi za brzydką (ja tak nie uważam).Umówiła sie z moim kolegą,pisali wcześniej dużo na gg i zmył sie po 10 minutach,bo mu sie nie spodobała :O Więc jednak trudniej chyba kogoś poznać,bo czego sie dowiesz w ciagu 10 min o tej drugiej osobie...

Gość jakija
uroda z pewnoscia ma znaczenie, pomaga zdobyc ale nie nie wystarczy by zatrzymac, piekno wewnetrzne to to co jest najwazniejsze:)

Gość TH is IT
Gówno piękno wewnętrzne

Gość jakija
TH is IT co z toba?? czyzby sama plugawosc w tobie mieszkala??

Gość na takie pytania nie da
sie odpowiedzieć,bo jedni wolą ślicznego pustaka,a inni mądrą brzydulę.Jeszcze inni wybierają obleśne i głupie szmaty,a piekne,porządne i inteligentne dziewczyny są same.Różnie to bywa,zależy od osoby

Gość obsserwator
zdobyc - jasne zatrzymac - sama uroda? jakiegos pustaka moze

Obleśne i glupie szmaty to zawsze mają takich jak oni facetów (trudno żeby było inaczej) a piękne, porządne i inteligentne dziewczyny jeśli są same to napewno przyjdzie czas na to że będą miały swoja drugą połówkę.

Jak ktoś jest brzydki i głupi to tragedia ale nie znaczy to jeszcze że będzie do końca zycia sam.

oczywiscie. a jak wiadomo uroda to pojecie wzgledne tak samo jak gust. natomiast zeby 'zdobyc' , mysle ze jeszcze musi byc to cos, bo ladnych dziewczyn jest wiele.

Gość na takie pytania nie da
Zdziwiłabyś sie ile znam przypadków,że świetny facet jest z paskudną,głupią i puszczalską dziewczyną,w dodatku najczęściej są pantoflarzami,czasem wychowują cudze dzieci :O

Gość Student z Warszawy
Wiesz My faceci jesteśmy wzrokowcami i oczywiście jak idzie taka zgrabna brunetka o ponętnych walorach to na nią lecimy bo wzbudza Nasze erotyczne zmysły, pożądania. Oczywiście można być z Nią. Ale dużo takich dziewczyn jest zadufanych w sobie i po jakimś czasie facet po seksie z taką dziewczyną nie widzi nic. Uświadomi sobie, że związek z taką dziewczyną nie ma sensu i potrzebuje emocjonalnej więzi niż tylko Jej ciało. I wtedy dziewczyny o średniej urodzie mają szansę :) Ja tam wolę właśnie takie o średniej urodzie bo wiem, że takie dziewczyny mają więcej do zaoferowania niż laski co tylko myślą jakie są piękne. Człowiek nie tylko seksem żyje

Czy urodą można zdobyć faceta? Oczywiście!Ale chyba o to chodzi,żeby go zatrzymać? ;)

Gość TH is IT
Gówno piękno wewnętrzne

Gość ja tam widzę same paszczury
dookoła.Np u mnie w grupie na 30 osób jest tylko 1 ładna dziewczyna,a facetów 3

Gość ja tez ...........
na takie pytania nie da Zdziwiłabyś sie ile znam przypadków,że świetny facet jest z paskudną,głupią i puszczalską dziewczyną,w dodatku najczęściej są pantoflarzami,czasem wychowują cudze dzieci

Jest też tak że nie jedna dziewczyna jest ładna i pokocha jakiegoś chłopaka z całego serca i on o tym wie ale mimo to ma ją w d..ie.

Gość ja uwazanm tak
Dokladnie chodzi ci o zdobycie na jedną noc ? czy zdobycie na dłuższą mete ? Bo znalezc kogos na jeden raz nie jest trudno i pewnie komus urodziwemu jest łatwiej, ale nie oznacza to ze innemu jest duzo trudniej. najtrudniej jest kogos zatrzyamc na dłuzej i w tym uroda nie pomoze

A jeszcze pytanie-co to znaczy piękna?a co inteligentna? Bo nie to co piekne,ale co nam się podoba i tu przyjmijmy,o gustach się nie dyskutuje.A inteligentna!

Chodziło mi o zdobycie na dłuższą metę. Pewnie w tym jest racja że na dłuższą metę sama uroda nie pomoże ale wydaje mi się też że większość facetów nie zakocha się w fajnej brzyduli.

A inteligentna? Że wie jaką średnicę ma wirnik śmigłowca?czy zna tablicę Mendelejewa? czy wie co miał na myśli poeta? Czy po prostu potrafi cały wieczór rozmawiać i ma coś do powiedzenia?

Gość ja uwazanm tak
zalezy jakie kryteria ty przyjmujesz w wyborze faceta. moze sama masz za duze wymagania a jak bys trafila na "swojego" chlopa to by sie cos rozkrecilo