Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marylin M

Czy uroda można zdobyć faceta

Polecane posty

Znam nie jeden przypadek kiedy dziewczyna była brzydka i mądra i co prawda miała chłopaka ale musiała się wiele natrudzić by go zdobyć. Żaden chłopak nie zrobił w jej kierunku pierwszy inicjatywy. No więc brak urody też szkodzi.

A aktywność na kafe uznaję jako pewien rodzaj masochizmu.ale,co nas nie zabije,to nas wzmocni.

Mnie się zawsze wydaje,że jestem brzydka.Ale mam poczucie,że jestem mądra.Nie chwaląc się,oczytana jestem i jeśli nie mam pojęcia o czym rozmawiam,to zadaję pytania :)Jako szara mysza,wiecznie w czerni( za młodu)bez makijażu...nie zdażyło mi się spedzić wieczoru samej.Ja wiem,teraz to zupełnie inaczej się dzieje,inne kryteria wyboru.Może trzeba mieć to COŚ.Aczkolwiek,męża przyszłego jak ujrzałam,tak od razu wiedziałam,że on,tylko on.

Gość TH is IT
Jak jesteś brzydka to bądź sama to nie boli

Gość ja uwazanm tak
jest duzo brzydkich dziewczyn ktore potrafia byc dusza towarzystwa i to sie bardziej liczy .

Gość TH is IT
i dobrze

Czy ja wiem? Skoro mam tylko jeden nick i się wypowiem...to masochizm :) bo wiem,że większość skrytykuje,rzadko zdarza się,że rozwinie się polemika,ale taka na poziomie.

=>"TH is IT Jak jesteś brzydka to bądź sama to nie boli " Oj,chyba boli i to bardzo.Człowiek jest zwierze stadne i cokolwiek by nie powiedzieć,sam źle się czuje. Brzydka,ale szczęśliwa,jak zainteresowałam faceta to od 14 lat nie chce się odinteresować :)

Gość moge sie uczyc 5 przedmiotów
fakultatywnie-czy to znaczy,ze bede samotny? :(

Gość taki jeden koleś
bo do pięknych i inteligentnych trzeba umieć podejść ,a nie z wywieszonym jęzorem ;p. Wtedy trzeba komplementować jej duszę :> ,a żeby to zrobić trzeba najpierw tą duszę poznać. Jej piękno to taka pułapka na pustych facecikow

Gość taki jeden koleś
,a co do tematu to uroda może tylko zwabić ..jak chcesz być tylko bzyknięta to tak sama uroda wystarczy , jak czegoś więcej to niestarszy proste

Gość Piękne Kobiety mają ciężko w
życiu, naprawdę tak jest.Często te brzydkie lub przeciętne mają łatwiejsze życie. Nie wiem dlaczego, ale to fakt.:(

życiu, naprawdę tak jest. Często te brzydkie lub przeciętne mają łatwiejsze życie. Nie wiem dlaczego, ale to fakt.' bo nie potrafia korzystac ze swego daru.

Gość taka gościówa
Czemu? bo sprawiedliwość musi być.

Gość TH is IT
Można być samemu jak nie ma innego wyjścia

Czy uroda można zdobyć faceta" oczywiscie :) zwłaszcza tych co siedza godzinami na fotka.pl randki.pl, NK...

Gość Surowa Rybka
polak karze tobie na siebie zarabic. Obcokrajowiec bedzie zarabiac na ciebie. Az milo przy takim intelektualnie rozwijac sie i czynic kariere.

Gość TH is IT
To se weź jakiegoś fagasa z zagarnicy

Gość Większość
mężczyzn boi się ineligentnych a do tego pięknych kobiet...

No jasne, że można. Tylko, że później przydaje się odrobina inteligencji - do utrzymania związku. Chyba, że facet traktuje kobietę jako trofeum i nic innego się dla niego nie liczy oprócz urody.

Gość Surowa Rybka
this is it. Jasne ze wezme - ale jak sie doprowadze do porzadku. Musze byc zgrabna laska a nie wielorybem :P poza tym wlasnie jesli taki mezczyzna zarabia na kobiete - taka kobieta ma silna motywacje by uczynic super wypasiona kariere :)

Gość TH is IT
Jesteś głupia. Zmień obywatelstwo i spierniczaj stąd

Gość TH is IT
Jak ktoś jest przystojny to nie boi sie ładnych dziewczyn bo wie że ona go nie odrzuci

Zdobyć jak najbardziej. Tylko co komu po zdobyciu? Bo chyba nie chodzi o one night stand ani bezzobowiązaniowy seks, prawda?

This is it- mylisz się. Kobiety nie przykładają tak dużej wagi do fizys jak faceci...a przynajmniej te inteligentniejsze kobiety ;)

Gość Surowa Rybka
th is it jasne ze uczynie tak. Dokladnie znasz procedure mojego postepowania. To mile. Samych sukcesow zycze :P nie moja wina ze lubie byc w zyciu mocno motywowana. Maz obcokrajowiec to moj osobisty coach.

Gość TH is IT
Albo prowokujesz i iroznizujesz albo coś masz z głową nie tak

Gość TH is IT
Urodą dziewczyny zdobywają mężczyzn i urodą mężczyźni zdobywają dziewczyny