Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skołowana 2

Czy to typowe

Polecane posty

Gość skołowana 2

ze facet, ktory chce zerwac znajomosc, wmawia Tobie, ze to Ty tego chcesz? bo juz nie wiem co myslec.

Gość skołowana 2
wszyscy spicie juz?

Gość .......cxd
tak, ja tak czasem robilem;;/

Gość skołowana 2
on mi zarzucil, ze mam go gdzies, bo pierwsza nie inicjuje rozmow w necie, czy tel, ale kiedy ja to robilam, to on trzymal mnie na dystans. A teraz mowi mi, ze ma dosc takiej znajomosci bo to niby ja mam go gdzies.

Gość .......cxd
jestem slaby w te klocki, tj sprawy zwiazkow;] ale wg mnie troszke olewczo to z jego strony wyglada, bo gdyby chial to chyba by sie staral ? chyba ze to jakis paranoik;]

nie przejmuj się kochana, faceci to takie dziwne zwierzątka że często gdy coś w większym czy mniejszym stopniu zniszczą, to próbują zwalić winę na kogoś innego, widzisz, choćby nie wiem jak absurdalnie wyglądały ściemy twojego faceta, po prostu chce mieć czyste sumienie i nie chce być winnym, a to że poryje Ci tym trochę psychikę to już nie będzie dla niego tak ważne, w końcu nie jesteście razem ;/

Gość skołowana 2
wiecie co nie rozumiem ich myslenia.

Gość coc o tym
To nie jest typowe dla mężczyzn. Bo tak samo jak mężczyźni, kobiety tez tak robia. Oczywiście nie mowie o wszystkich. Najczęściej to sa osoby które nie chcą zranić, dlatego wmawiają ze Ty tego chcesz. Albo żeby zrzucić odpowiedzialność bo boja sie łez, rozpaczy lub zwykłego spojrzenia w oczy tej osobie. Trochę mało o tym napisałaś. Moze byc tez tak Cie tylko prowokuje ze Ty tego chcesz żebyś zaprzeczała i poczuł sie kochany. Takie rozpaczliwe pragnienie wzbudzenia zainteresowania w tej drugiej osobie