Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahhhhhhhhhhr

zycie kobiety jako wieczna wydzielina

Polecane posty

Gość ahhhhhhhhhhr
sa niewolnikami swojego popedu, bo dla seksu sa wlasnie gotowi sie tak nie szanowac i upokarzac. ja im czesto daje nauczke i czesto gesto znajde typka co mnie przez spodnie raptem posladka zlapie, poleci w slimaka.. a ja juz bezprecedensjonalnie moge mu rozpiac rozporek bez rzadnego sprzeciwu z jego strony. wyjac jego cenny skarb, dotykac, bawic sie nim i robic co chce.. kiedy juz stoja przedemna tacy nadzy, a ja jeszcze w ubraniu a oni pelni ufnosci ze cos bedzie i beda mogli zdobyc moja intymnosc. wybucham smiechem i kaze zabierac tego knycia i smiesznego chuchraka sprzed oczu. widac wstyd i upokorzenie na nich i bardzo dobrze, moze sie naucza szanowac i oddawac z milosci. a nie puszczac sie jak dziwek na prawo i lewo.

Gość ahhhhhhhhhhr
ale kobiety dzialaja juz bardziej swiadomie badz pod wplywem.. oczywiscie to ich nie usprawiedliwiai tez sie w moim odczuciu nie szanuja.. ida bo chca maja jakies powody. a facet poprostu jest zaslepiony i zasliniony widokiem fajnej laski i okazja rozladowania napiecia tak bardzo ze sie zatraca.

Gość Vinter tourist
Chyba bezpretensjonalnie:) bo jeśli bez precedensu to znaczy iż często tak robisz;-)

Gość ahhhhhhhhhhr
ja nie robie tak. szanuje sie. nie lap za slowka, pora robi swoje.

Gość ahhhhhhhhhhr
potepiam ludzi ktorzy sie nie szanuja i szmaca z byle kim, niezaleznie od płci. ale jak dla wiekszosci facetow kobieta co szybko daje to dziwka, tak i dla mnie facet co szybko daje to tez jest dziwka.. i nie mowie tego z przekory i tej niesprawiedliwosci ze tylko o kobietach masie takie mniemanie, a facet to se moze uzywac. ja to czuje, i mam obrzydzenie tez do faceta co sie puszcza. zwyczajnie puszcza, wklada fiuta byle gdzie, bo nawet nie wie gdzie i co ta panna ma w glowie. tfuuuuuu

Gość Ahrrrrrrrrrrr to piękne
co piszesz ale za 20lat jakbyś to przeczytała to se powiesz"ale ja głupia byłam.....teraz nikt z taka ufnascia już nie patrzy na mnie"hi hi hi hi

Gość NIC CO LUDZKIE...
Ja poprostu lubię seks,jestem wolna i robię to z tymi którzy mi się podobają i ich znam.po tym co piszesz to może ja ich wykorzystuję?(żart)

Gość Idźta już spać

Gość ahhhhhhhhhhr
a czemu nie. moze to kobiety w gruncie rzeczy wykorzystuja facetow, a to im sie przypina latke dziwki. albo w ogole to kobiety maja w moim mniemaniu na swobode seksualna, bo podchodza do seksu z glowa, a nie ze wscieklizny macicy. a mezczyzni z racji swojego silnego popedu, winni nabrac pokory i czekac do slubu!

Gość Yovitka
I ja kiedyś szłam w parku z koleżanka i nam taki facet wyskoczył i się obnażył. Moja kumpela do niego-no i na co liczysz? A on-nie chce seksu. Chce Żebyście to doceniły. Ciekawe nie ?:)

Gość Give me fiveee
To pewno jakiś artysta był:)

Gość do autorkii
a mozna spytac jakie badania robilas na ten sluz? bo ja sie zastanawiam czy u mnie on w normie sie wydziela. mam go non stop. prawie ze nie mam dnia suchego.

Gość ahhhhhhhhhhr
tzn ja badan podsluz nie robilam specjalnych, ja sama widze ze mam go nie wiele, lekarz potwierdzil no a ja zrobilam sobie takie standardowe, nie pod kątem sluzu. cytologia, usg, jakies wymazy pod katem wirusow, bakterii i grzybow. ale ja naprawde nie mam uplawow.

Gość ahhhhhhrr
uten temat nie moze upasc

Gość obciete jajka slawkazmyszka
zgadzam sie,ostatnio o tym myslalam,ze co miesoiac to za czesto...ale na szczescie fiutki szybciej zdychaja i dostaja raka i ...NIGDY IM NIE STAJE!!!!!!!!!!!!!i wiecznie za mały:))))))

Gość widzi rozstepy
ale jak mu pokazac ze sam je ma to dopiero ubaw!!!!!!!POLECAM!!!:D

Gość SUPERPRAWDACZYTAC
potepiam ludzi ktorzy sie nie szanuja i szmaca z byle kim, niezaleznie od płci. ale jak dla wiekszosci facetow kobieta co szybko daje to dzi**a, tak i dla mnie facet co szybko daje to tez jest dzi**a.. i nie mowie tego z przekory i tej niesprawiedliwosci ze tylko o kobietach masie takie mniemanie, a facet to se moze uzywac. ja to czuje, i mam obrzydzenie tez do faceta co sie puszcza. zwyczajnie puszcza, wklada fiuta byle gdzie, bo nawet nie wie gdzie i co ta panna ma w glowie. tfuuuuuu masz racje!!!!!!

Gość ahhhhhhrr
oczywiscie ze mam, palcem nie tknelabym takiego puszczalskiego

Gość ahhhhhhrr
no co jest dziewuszki? łączmy sie w zwej niedoli i w swoich wydzielinach z cipki

Gość uuuuuuuuuuuuee
te wasze galaretowate biale sluzy owulacyjne sa oblesne

Gość jakas tam ona
Mnie rozwala dodatkowo to, że faceci mają świra na punkcie tych wydzielin i chcieliby, żeby było ich jak najwięcej. Lubią spijać "soczki" i marzą o kobietach fontannach. Racja autorko, obrzydliwe to jest. Jak nie śluz to krew, albo jeszcze laktacja :O

Gość Darrieus
A w domu wszyscy zdrowi ?

Gość ahhhhhhhhhhr
no, ale penisy tez maja wiele do zyczenia. glownie kolor, tez jakis zjebany nie w kolorze skory :o