Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxcvvbnv

Załamana

Polecane posty

Gość zxcvvbnv

Witajcie kochane. Sprawa stara jak świat a jednak wciąż aktualna. Mam takie pytanie. Czy znacie jakieś dobre/fajne/miłe poradnie dermatologiczne w Krakowie? Bo na prywaciarzy mnie nie stać... Mam problem z trądzikiem a zawsze się wstydziłam iść i nie chce się spalić na wstępie... Proszę o poradę to naprawdę dla mnie bardzo ważne

Gość gdcgtjikldt
nie trzeba zaraz do dermatologa wystarczy zapytać o coś dobrego w aptece przeciez jest teraz tyle srodkow jedna rzecz ktora polecam to mydło protex przeciwbakteryjne a druga rzecz to maseczki z drozdzy

Gość zaszlachtowany chomik
brak seksu i oto podod trądziku

a ja polecam mydlo siarkowe, tez jest przeciwbakteryjne wiec praktycznie to samo co protex,ja uzywam od paru dni i juz widze zmiany, te mniejsze poschodzily calkiem i teraz zostal tylko jeden wiekszy napoliczku ale za pare dni powinno byc po wszystkim ;p

Gość zwyczajna29mama
a ja sama lecze meza, posiłkuje sie netem. po 7 latach dermatologów, mąż miał taki wysyp, że twarz go poprostu bolała. No i stracił możliwość na posiadania dzieci droga naturalną. Chrzanie. Zastosowałam dietę, sprowadziłam maść z francji, i mój mężulek nigdy nie wyglądał tak jak wygląda obecnie. Chrzanię lekarzy. Patałachy jedne, chciwe...

Gość zxcvvbnv
ale co z ta sperma czy ona działa jak maseczka?

wlasnie lekarz nic nie pomoze, przepisze ci preparaty ktore moglabys kupic sama bez interwencji dermatologa,no chyba ze chcesz usunac laserowo ale biorac pod uwage ze nie stac cie na wizyte prywatnie to na laser tymbardziej