Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikiita2342

Zemdlałam w łazience ....

Polecane posty

Gość nikiita2342

dzisiaj rano szybko wstałam z łóżka i poszłam umyć zęby. Zakręciło mi się w głowie, popatrzałam na siebie do lustra i nagle zrobiło mi się czarno. Po około 5 minutach obudziłam się w prysznicu. ( bo do niego wpadłam ) Obudziłam się strasznie obolała Od czego to mi się zdarzyło ???

Gość kafegłąb
niedotlenienie.. za szybko wstalas

U młodych ludzi często zdarzają się omdlenia ortostatyczne - przy nagłej zmianie pozycji z leżącej na stojącą.

Gość tomateusz
moze niedotlenienie mózgu. idz najlepiej do lekarza i powiedz co Ci sie przydarzyło

Gość Darrieus
Gazowy podgrzewacz wody ? Tlenek wegla. Ortostatyczne spadki cisnienia nie wystepuja minute po wstaniu tylko od razu, a do lazienki jakos doszlas, przeciez sie nie teleportowalas z wyrka.

Gość czyzby tlenek
węgla?:O

Gość tafti
Ja tak miałam. Zdarzało mi się mdleć w łazience. W wannie, czasami udawało mi się wyjść z wody i upaść na podłogę. Myślałam, że to od gorącej wody, bo taką kąpiel lubiłam. Potem już nie pozwalali mi się zamykać, a ja się wstydziłam, że ktoś wejdzie. Tak to trwało jakiś czas, aż wyszła przyczyna. W moim pokoju był szyb kominowy i do niego podłączona rura od junkersa z łazienki. I ta rura miała pęknięcie, całkiem sporą szczelinę. Żeby jeszcze było mało tego, to potem okazało się jeszcze, że komin był zatkany, bo kawki, czy inne ptaszyska miały gniazda i tyle było tam gałęzi, że dziurę wykuwali z pół metra nad podłogą. Cudem się nie zatrułam. Nie masz junkersa w łazience?