Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

betanna

Średnia ocen 4.66 z historii.

Polecane posty

Nauczycielka dała córce 4 z historii ,a średnia miała 4.66 i poszła do pani z pytaniem co może zrobić ,aby mieć 5 na półrocze ,a ona jej na to ,że nic nie da się zrobić . Czy to nie chamstwo?

Gość kafegłąb
zalezy która klasa.. Po za tym 4 to tez dobra ocena, no wez juz nie przesadzaj mamuśka!

2 gimnazjum ,z reszty przedmiotów 5 i 6.Wiem ,że 4 to dobra ocena ,ale jak wzorowy uczeń prosi o możliwość poprawy to chyba można się wysilić ,no nie?

Gość ale co ci da ze ktos poda swoj
no ale wiesz zalezy z czego jakie oceny miala bo jak z odpowiedzi np 5 i ze sprawdzianuow 5 a z pracy klasowej 3 no to nalezy sie 4

Gość ja miałam z chemii
średnią 4, a dostałam 3 :-O bo babka stwierdziła, że patrzy na ogół ocen i wiedzy ze wszystkich lat (była to ocena końcowa). No i chuj :-D Przezyłam, chociaż wtedy, jako dziecko - pocierpiałam chwilę z tego powodu.

Gość allleeeeooooo
ano można ,tyle ze w naszym kraju belfer to leniwiec co to odbębnia pare godzin i fruuuuuu do domciu

żadnych trójek nie miała tylko 4,4+ ,5,5,4+,6.Wszystko to kartkówki i sprawdziany bo pytać jej się nie chce

Gość kafegłąb
jest cos takiego jak srednia wazona.. Pewnie z tych waznych spr ma 4

Gość to jest ocena za całokształt
co z tego ze ma dobre oceny, jak jest np mało aktywna. ona teraz będzie zaliczać....a co robiła przez całe półrocze??

Jakoś pan z niemca jak wychodzi pomiędzy 5 a 6 dopytuje do 6 .Ale torbie z historii to już jest ciężko.Nie wymagam przecież 5 na piękne oczy .Córka prosiła o możliwość dopytanie czy cuś do 5.

sprawdzian to 6 i 5.Z tego co mówią nauczyciele jest bardzo aktywna .To jeden z tych kujonków co to się zgłaszają jeszcze przed usłyszeniem pytania :))) tak zwane parcie na udzielanie odpowiedzi

Gość allleeeeooooo
zrób haje u dyrektora

Gość allleeeeooooo
zrób haje u dyrektora

Gość gtx
no wiesz ____jak ma takie oceny to przez całe półrocze widać ciężko pracowała

Gość nom tom tom
widać to stara wredna torba z tej nauczycielki

Gość mały lizus
"ale jak wzorowy uczeń prosi o możliwość poprawy to chyba można się wysilić" - ale jak prosi uczeń nie tak zdolny o poprawę to już wogóle nie ma szans , bo wzorowe lizuski zajmują nauczycielom czas !!!!!

Gość to jest ocena za całokształt
a jak pójdie wyżej myśłisz ze komus będzie zależało zęby twoje dziecko dopytywać zęby środnią miało wyzszą?? na studiach będzie się modliła o 3, a jak się nie nauczy zę trzeba ise cieszyć z każdej oceny to będzie wyła po kontach

Gość popracuj troche jako
nauczyciel, a potem sie wymadrzaj kto i za co powinien jaka ocene dostac...

mały lizusie------ tego nie powiedziałam,bardziej chodziło mi o to ,że nie poszła nagle z trójki żądać 5 .Tylko ze średniej powyżej 4 .Po prostu przez cały rok ciężko pracowała ,a nie obudziła się nagle z wymaganiami.

Gość mały lizus
"To jeden z tych kujonków co to się zgłaszają jeszcze przed usłyszeniem pytania tak zwane parcie na udzielanie odpowiedzi" no właśnie inni przy niej nie mają szans !!!!!!!

już nie opowiadaj ,że szans nie mają .Przecież to ze się zgłasza nie oznacza ,że nauczyciel ją zawsze pyta.Pisałam to po to ,bo ktoś napisał,że może mało aktywna .

Gość mały lizus
szok to Twoja córeczka przeżyje na studiach , tam nikt nie zwróci uwagi na jej łzy z powodu złej oceny . Tak mi się wydaje ,że nie tylko Twoja córka ale TY masz ogromne parcie na dobre oceny córki .

poza tym mały lizusie ,ty piszesz tak jakby to ,że ktos jest ambitny było czymś złym.

Gość aahhhhhhrrrrr
ja pierdole a co ci tak na tych ocenach zalezy? kurwa, wazne zeby twoje dziecko mialo wiedze czy ladne oceny? na chuj ci te oceny? co ty zrobisz z tym swiadectwem? mozesz sobie nim dupe podetrzec albo co najwyzej schowac do szuflady. takie matki jak ty z takim podejsciem niszcza dzieciom zycie! odpusc sobei i sie martw zeby test gimnazjalny dobrze napisala, bo gowno jej z 6 na swiadectwie jak zawali egzamin gimnazjalny i pojdzie do dupnego liceum

Gość mały lizus
ambitny lizus ! też mi coś :D

Ja na studiach miałam czwórki i piątki .Problemów ze łzami nie miałam.Fakt ,że była to banalna może polonistyka ,ale wcale wredni nauczyciele nie byli.

Gość mały lizus
czasy jednak się zmieniły :p chyba ,że znajomości Ci pozostały ?

Gość aahhhhhhrrrrr
kobieto, wytlumacz mi co ci po tych ocenach? co twoja corka z tego bedzie miala? wiedzy jej to nie zmieni, a liczy sie wiedza. a ty jestes jej matka i twoim zadaniem jest jej wytlumaczyc ze to tylko glupia ocena, a dla ciebie i tak jest najmadrzejsza. co za roznica czy bedzie miec 4 czy 5? wyluzuj.. to tylko ocena