Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

betanna

Średnia ocen 4.66 z historii.

Polecane posty

Gość nauczycielka1111
wiem, ze o 5 z historii, ale wczesniej napisalas, ze nauczyciel niemieckiego dopytuje na 6 i to mnie tak zdziwilo. Z ta 5 to dobrze cie rozumiem.

sorki nie doczytałam nauczycielko 1111.Jeśli o niemiecki chodzi to na olimpiadzie była ,poza tym chodzi na niem. do szkoły językowej i odpowiadała z materiału wykraczajacego ten wymagany w szkole

Gość ahhhhrrrrr
w ogole ze masz z tym problem ze ma 4 a nie 5.. mnie kurwa smieszy... to tylko ocena na polrocze w 2 gimnazjum! a walczysz jakby mialo to zawazyc na calym jej zyciu te matka, wez sie za swoja role i przestan wpierdalac w kapetencje nauczycieli. zrob to co do ciebie nalezy. porozmawiaj z corka i jej wytlumacz ze kurwa zycie nie jest sprawiedliwe i wiecznie tatus i mamusia sie za nia nie wstawia. no chyba ze chcesz wychowac taka piątkowo-gimnazjalna ofiare losu co sobie z byle zyciowym problemem nie poradzi, ale dla ciebie to nic.. chuj tam ze bedzie oferma, wazne zeby miala te 5 na polrocze i sie nei poplakala

Gość kamalasz
Wiesz Nefri79 ja sądzę ,że takie ambitne dzieci to są z tego powodu ,że rodzic tak chce , zaś zdolne dziecko ma poprostu taki talent ,może nie do wszystkich przedmiotów ale w czymś jest doskonałe . Mój syn jest zdolny z kilku przemiotów ale za to startuje na olimpiadach pomimo to że z historii nie jest najlepszy .Sam twierdzi że nie jest mu ona potrzebna i będzie traktował ją lekko .

Gość ahhhhrrrrr
przestan pieprzyc o tym czarnym niku, sie uparla kobieta no :D nigdy nie mialam tu czarnego nicka wiec odbij, ale jak ci tak zalezy to moge sie specjalnie dla ciebie zaczernic, da ci to satysfakcje? hahahaha bede tak samo anonimowa. no niestety.

do aahhhhhhrrrr ------- cyt. "aahhhhhhrrrrr---------- jak miałabym walczyć o zdanie do następnej klasy ,to to by była moja porażka rodzicielska ,że do czegoś takiego dopuściłam" czyli sukcesy w nauce twojej corki przypisujesz sobie? a to dobre i mamusia twierdzi ze ona nie ma parcia i tylko dla coreczki sie stara. bez komentarza. szkoda slow." koniec cytatu. Jej oceny to jej ciężka praca i nie przypisuje niczego sobie człowieku ,ale niewątpliwie gdyby miała problemy ze zdaniem znaczyłoby to ,że przez cały rok olewałam oceny i nie pomogłam wyrwać się z bagna-a to była by moja rodzicielska porażka i zaniedbanie.

Gość ahhhhrrrrr
kamalasz -SZACUN DLA CIEBie tak trzymaj! a Ty nefri przestan wrzucac wszystkich do jednego worka! ile ty w zyciu poznalas tych ambitnych dzieci ze sie tak ochoczo za wszystkie wypowiadasz? prawda jest taka ze kazde nawet sposrod ambitnych, dziecko jest rozne, jest indywidualnoscia. i jednego taka nizsza ocena ani zgrzeje ani ziemi, innego zmobilizuje a jeszcze innego zniecheci.

ten ahhhhrrrr to debi* jakiś nierozumny ,pewno w szkole same pały to i szczeka na mądrzejszych od siebie

cyt."co za tępa pizda mówi jej się pisze, tłumaczy a ona dalej swoje. kuuuurwa nie odpisujcie już temu trollowi. "--------- a tobie pajacu o co biega???????????

no właśnie też nie wiem o co mu biega ,myślałam ze o tą durnotę ahhhhhrrrrr,ale jak nie o niego to nie wiem

Ta kamalasz szacun ,że masz dziecko niedouka ,bo to wielka bardzo sztuka

Gość gtx
kamalasza syn lekko potraktuje histę ,a potem do pracy fizycznej do Anglii pojedzie

ja sądzę ,że takie ambitne dzieci to są z tego powodu ,że rodzic tak chce :O jaka prosta recepta chciej, a będziesz mieć geniusza nie chciej, będzie leniem porażająca mądrość

Gość gtx
tą mądrość chyba w skandalach wyczytał

co za tępa pizda mówi jej się wydaje mi się, że nie usłyszy :) zupełnie nie wiem, dlaczego :O a do Ciebie dociera odpowiedzialność karna i cywilna za znieważenie, zniesławienie i naruszenie dóbr osobistych? tajemną wiedzą dla wybitnych to nie jest

Gość aaaaahhhrrrrr
no to was zaskocze, bo moja srednia nigdy ponizej 5.0 nie schodzila. i tez przez nadmierny przerost ambicji mojej mamusi, kurwa a teraz zaluje i wiem, ze nie trzeba byc we wszystkim najlepszym zeby odniesc sukces a oceny nie oddaja faktycznego stanu wiedzy. adieu

Gość tak se czytam
i widzę ,że nasz naród w większości tępy niesamowicie ,jak ktoś ma ambicje na 5 to zaraz dziwny jakiś i nierozumiany .A przecież nie każdy ma ambicje jedynie do łopaty

Gość aaaaahhhrrrrr
dziecko ma sie nie isc bic z nauczycielem tylko nauczyc sie ze nie pierwszy nie ostatni raz dostanie od zycia po dupie, ktore nie jest sprawiedliwe. te autorka, masz swoja firme w ktorej zatrudnisz corusie? jak nie to sobie daruj te walki o 5 bo i tak skonczy byle przecietnie i nie bedzie mialo znaczenia czy studia skonczyla

Gość ilosc studentów wzrasta
więc mów sam za siebie

Gość SeksualistycznaZboczenica
Hmm moim zdaniem, to wszystkiemu jest tu winna nauczycielka! Na początku roku szkolnego jasno określa się zasady zdobywania i poprawiania ocen. Nauczyciel sam ustala w jaki sposób będzie oceniał i ma tu do wyboru mnóstwo możliwości: - uczeń może poprawić każdą ocenę do 2 tygodniu po jej zdobyciu, - uczeń może poprawić tylko jedną wybraną ocenę tuż przed końcem semestru, - nie ma żadnego poprawiania ocen (zdarza się i tak:P), - uczeń może poprawić ocenę końcową na lepszą, w przypadku gdy waha się ona pomiędzy dwoma ocenami, itp, itd. Skoro więc nauczycielka ZAPOWIEDZIAŁA dopytkę, to powinna być słowna i tyle! To tak jakby wasz szef obiecał wam premie na koniec roku, po czym stwierdził, że się rozmyślił, bo w sumie to i tak dobrze wam płaci i bez bonusa! >< tyle na ten temat!

te autorka, masz swoja firme w ktorej zatrudnisz corusie? jak nie to sobie daruj te walki o 5 bo i tak skonczy byle przecietnie i nie bedzie mialo znaczenia czy studia skonczy Ci naprawdę ambitni tak nie kończą, to domena fajtłap

Gość tak se czytam
aaaahhhrrr kiedyś mamie jeszcze podziękujesz,może jak mentalnie dorośniesz

Sądzę ,że uczy się po to ,aby nie pracować w naszej malutkiej firmie ,tylko spełniać swoje marzenia i ambicje.Czego szczerze jej życzę .

aaaaahhhrrrrr ma firmę czy też nie ????????????? ty masz problem z głową chyba ,a 5 warto mieć .To że ty skończyłeś jako przeciętniak o niczym jeszcze nie świadczy