Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojniak1989

Doradżcie

Polecane posty

Gość przystojniak1989

WiTam.jestem z dziewczyną już 4 mies.Ona ma przyjaciela już od 3 lat.sporo ze sobą piszą i ona zwierza sie jemu ze wszystkiego.Wiedziała że ten koleś mnie wkurza i dlatego przed świętami obiecała mi że zerwie z nim znajomość.Tak się też stało,wykasowała jego nr i powiedziała że nie mogą sie przyjażnić oraz obiecała że już mu nie odpisze.jednak dzień przed sylwestrem on napisał do niej i złożył jej życzenia i wtedy zaczeli ze sobą pisać.tego samego dnia dowiedziałem sie że z nim pisze od tego jej kolegi.wkurzyłem się i zapytałem moją dziewczyne czy utrzymuje kontakt z przyjacielem a ona zaczeła przysięgać że z nim nie pisze.teraz nadal sie przyjażnią.a ja nie wiem co o tym myśleć i co zrobić.doradzcie

no cóż ci tutaj doradzać bedziemy :) po prostu masz konkurenta pod ładnie brzmiącą nazwą "przyjaciel" :D

Gość Pietro22sz
Powiem Ci tak jesli ufasz swojej dziewczynie to nie badz zazdrosny bo rozwalisz ten zwiazek...rozumiem ze jako faceta moze Cie to denerwowac ale skoro to jest przyjaciel od 3 lat i miedzy nimi nigdy nic nie bylo to nie masz powodow do zazdrosci bo widocznie to szczera przyjazn a ty nie powinienes od dziewczyny wymagac by zerwala z nim kontakt bo to nie w porzadku jesli zna go tyle lat.

Gość przystojniak1989
ja miałem przyjaciólke od 4 lat.i gdy już byłem z moją dziewczyną to właśnie ta przyjacióla wyznała mi że mnie kocha.zerwałem przyjażń bez wahania.a w sprawie mojej dziewczyny najbardziej boli mnie to że ona przysięgała i obiecałą mi coś :(

Gość Pietro22sz
Coz stary nic innego nie pozostanie jak usiasc i pogadac cholernie szczerze powiedz zapytaj jej itp pogadajcie moze ona zrozumie ze cie to boli ze pisze z nim.A tam ktos powyzej napisal ze masz konkurenta wcale tak nie musi byc.Pogadajcie.

zazdrosci bo widocznie to szczera przyjazn " dobry dowcip :D :D :D zwłaszcza ze panna obiecała swojemu facetami zerwanie kontaktu z przysłowiowym "przyjacielem " "i dlatego przed świętami obiecała mi że zerwie z nim znajomość.Tak się też stało,wykasowała jego nr i powiedziała że nie mogą sie przyjażnić oraz obiecała że już mu nie odpisze"

Może on da jej jej to czego ty nie dać możesz. Hmm, np ja mam przyjaciółkę, ma męża i dziecko ale to o czym ze mną może rozmawiać tego w domu nie dostaje. Nie oferuje jej uczucia, nic z tych rzeczy, ale mimo wszystko kobieta potrzebuje czegoś więcej.

Gość ale to juz bylo
gdyby tak odwrocic sytuacje i autorem tekstu byla pannica polecialyby rady typu rzuc go ! nie jest ciebie wart ! twoj chlopak na bank popycha tamtą! ale w takiej sytuacji ? TO TYLKO PRZYJAZN i nie przejmuj sie :D

A tam ktos powyzej napisal ze masz konkurenta wcale tak nie musi byc." Pietro wcale nie musi , ale bardzo prawdopodobne jest to że owy układ to coś wiecej ... zauważ ze facetowi nie w głowie zaprzestanie kontaktów z jego dziewczyną pomimo tego iz dziewczyna zerwała przed swietami kontakt z nim .... nie daje troche do myślenia ?

Gość aaajjjj
zgadzam się, bez sensu jest zakazywac komus kontaktow z druga osoba jezeli sa tylko na "stopie" kolezenskiej, jezeli tylko rozmawiaja ze soba to nie ma nic w tym zlego... jezeli ma cos byc miedzy nimi to i tak bedzie- nie powstrzymasz jej przed tym..... sadze tez, ze jezeli nie ma nic do ukrycie to powinna Ci go przedstawic- tak jak i kolezanke jakas :) zobaczylbys i przekonal sie co tak naprawde jest miedzy nimi ...

Gość Pietro22sz
Ja sie klocil nie bede to jest kijowa sytuacja bo regres masz racje tez ze moze byc cos miedzy nimi.Ja mowie nie musi ale nie nam oceniac bo nie znamy jej ani jego i ich przyazni ale fakt jesli obiecala powinna sie tego trzymac.

Gość pyza zazunia
Jezeli to faktycznie byl PRZYJACIEL, to Twoja dziewczyna jest malo warta osoba, skoro na Twoje pierdniecie go olala. Kochac pewnie tez nie potrafi i ogolnie ludzi ma gdzies?

Gość przystojniak1989
w piątek spotkałem sie z tym kolesiem i nie obawiam sie że on do niej będzie startował.ale obawiam się że moja panna widzi w nim coś więcej.napisałem doniej nawet JA:dlaczego nie powiedziałaś że jest przystojny? ONA:uważasz że on jest przystojny? JA:tak!!! ONA:kochanie Ty też jesteś przystojny:* JA: "ty też???"napisałaś to tak jak bym był zaraz za nim :( ONA:oj kochanie tylko Ciebie kocham i możesz mi zaufać

Gość bojabojaboja
Powiem tylko tak... jak się coś komuś obiecuje a w szczególności jest to ukochana osoba, to ta obietnica powinna być czymś świętym i bezwzględnie dotrzymanym. Tyle.

A ja tam nie wierzę, że w przyjaźń męsko-damską /z doświadczenia/ Sama miałam takiego "przyjaciela", mój Facet o nim wiedział, ba! nawet czasem się spotykali na piwku. Niby wszystko ładnie, pięknie, a jakieś iskry szły i już, tu niby niewinne spojrzenie, przypadkowy dotyk i burdel w głowie. Zerwałam z nim kontakt, bo Facet był dla mnie ważniejszy, ale wiele nie brakowało...

Gość przystojniak1989
ona powiedziała "piotrek nie zasłużył żebym go tak potraktowała" w tym momencie miałem ochote znależć gościa i zaje*****...... tak to jest że facet przyjaciółki mieć nie może a baba może mieć ich mnustwo bo to tylko przyjażń :(

Gość Pietro22sz
Nie no po tym smsie kurde ziomek wez ja na rozmowe opierdol pozadnie i tyle niech wybiera.

Gość przystojniak1989
"panna migotka" czy ten Twój przyjaciel się Tobie podobał?

przystojniak1989" baba z ciebie nie chłop analizujesz smsy jak kobieta ... bo ona powiedziała tak i tak , bo ja mysle ze jestem na drugim miejscu a może i na trzecim itd ,itp ... jak byś miał jaja i ten układ by ci przeszkadzał to postawił bys sprawe jasno , ze nie życzysz sobie by kontynuowała ta zanajomosc tym bardziej ze zna go trzy lata ? a co to jest 3 lata ? pewnie go poznała jeszcze przed tobą ale nie był do wyrwania , pojawiłes sie ty , wiec z braku laku lepszy kit niż... teraz pojawiła sie szansa na tego typa ,wiec działa :) oczywiscie to hipotetyczne podejscie do sprawy ;)

Tu nie chodzi o cholerna przyjaźń tu chodzi sam fakt że potrzebuje kogoś innego! Pytanie dlaczego idzie do kogoś innego, gdy ma chłopaka pod bokiem, z zasady osobę będąca więcej niż przyjacielem?

Gość przystojniak1989
I tak też zrobie. ona ciągle czepia sie o koleżanke która mi miłośc wyznała.teraz gdy się przyczepi jeszcze raz o nią to zrobie tak że spotkam sie z panną i jej przyjaciela zaprosze. powiem żeby wybrałe.jeśli będzie sie zastanawiać dłużej niż 3 sek to poprostu wyjde bez słowa i dam im wolną ręke

Gość Pietro22sz
I dobrze bo tu trzeba konkretnie podejsc jesli tak bedziesz sie skradal to rogami mozesz sufit ocierac.Moze to tylko przyjazn moze wiecej nie dowiesz sie poki nie postawisz sprawy jasno.

do PannaMigootka A ja tam nie wierzę, że w przyjaźń męsko-damską /z doświadczenia/ Sama miałam takiego "przyjaciela", mój Facet o nim wiedział, ba! nawet czasem się spotykali na piwku. Niby wszystko ładnie, pięknie, a jakieś iskry szły i już, tu niby niewinne spojrzenie, przypadkowy dotyk i burdel w głowie. Zerwałam z nim kontakt, bo Facet był dla mnie ważniejszy, ale wiele nie brakowało... To, ze Tobie latwo jest w stanie zawrocic w glowie inny, kiedy masz partnera i ze Twoj kolega nie byl z Toba szczery, niz znaczy, ze wszyscy ludzie sa tacy sami... przyjazn damsko meska istnieje :)

Gość aaajjjj
jezeli powiedziala Ci ze powinienes jej ufac to tak zrob... gdyby nie chciala byc z Toba to by zerwała... on moze byc i przystojny ale i tak jest z Toba... jezeli jest uczciwa osoba to nie masz sie o co bac tak naprawde... a jezeli cos tam z nim "kreci" to wyjdzie samo niedlugo i sam sie przekonasz jak to rzeczywiscie miedzy nimi jest

Gość przystojniak1989
w tym tygodniu moją "panne" czeka mały podstęp.powiedziałem do jej przyjaciela że chce sie zaręczyć z moją panna i że to ma być dla niej niespodzianka.w tym celu poprosiłem tego jej przyjaciela o pomoc,poprosiłem żeby się dowiedział rozmiar obrączki mojej panny.wiem że ona rozmiaru nie zna więc powiedziałem żeby zabrał ją do jubilera pod pretekstem że siostrze chce kupić pierścionek albo koleżance na prezent. i teraz tylko będe czekał aż wyjdzie z nim i czy mi o ytm powie że była u jubilera z przyjacielem.jak nie powie to zrobie awanture że ich widziałem i po kłpocie. Co o tym myślicie żeby w ten sposób sprawdzić jej loljalność?

Na początku traktowałam go tylko jako PRZYJACIELA, z czasem zaczęłam widzieć w nim rzeczy niekoniecznie związane z koleżeństwem, zaczęłam myśleć o nim trochę w inny sposób, niż powinnam, Facet zaczął coś podejrzewać, bo takie rzeczy się czuje, były rozmowy poważne i musiałam wybrać, a że Faceta kocham nad życie-wybór był prosty.

przyjazn damsko meska istnieje " tak jak jedno z nich jest paszkwilem :P

@przystojniak1989 Gdyby mój Facet w TAKI sposób sprawdzała moją lojalność, nie byłby moim Facetem. Co do przyjaźń męsko-damskiej - to, że nie wierzę w jej istnienie to moje osobiste zdanie, każdy ma prawo do swoich poglądów. :P

Gość przystojniak1989
zawsze któraś ze stron chce czegoś więcej :(