Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojniak1989

Doradżcie

Polecane posty

Gość aaajjjj
sadze, ze taie podstepne akcje sa bez sensu... zawsze to osoba ktora je wymysla zle na tym wychodzi... po co takie podstepy? czas pokaze co ich laczy... ale sadze ze nie masz powodow do obaw, mowi Ci o nim, zapoznala was... gdyby tak naprawde cos ukrywala nie mowilaby Ci o niczym.rownie dobrze moglbys o nim nic nie wiedziec... ale to zalezy od Twojej dziewczyny- sam najlepiej wiesz czy mozesz jej ufac...

Nikt nie powiedział, że będzie lekko, ale robienie takich marnych prowokacji, to dla mnie dziecinada, zabawa w piaskownicy...

Gość przystojniak1989
"aaajjjj sadze, ze taie podstepne akcje sa bez sensu... zawsze to osoba ktora je wymysla zle na tym wychodzi... po co takie podstepy? czas pokaze co ich laczy... ale sadze ze nie masz powodow do obaw, mowi Ci o nim, zapoznala was... gdyby tak naprawde cos ukrywala nie mowilaby Ci o niczym.rownie dobrze moglbys o nim nic nie wiedziec... ale to zalezy od Twojej dziewczyny- sam najlepiej wiesz czy mozesz jej ufac..." przykro mi ale ona bała się spotkania w trójke więc sam sie z nim spotkałem za jej plecami

Gość przystojniak1989
"jestes pojebany i na miejscu panny kopnelabym cie w d**e " widze że wypowiedziałą sie kobieta która jak zwykle w takiej przyjażni nic złego nie widzi

@przystojniak1989 A postaw się w odwrotnej sytuacji, że Twoja "panna" robi taki mały sprawdzian Tobie, jakbyś się czuł? Nie wkurzyłbyś się, że Cię sprawdza?

Gość aaajjjj
achh to sorry myslalam ze to ona was zapoznala... hmm no musisz z nia porozmawiac ale spokojnie i bez zadnych podstepow- bo to Ty zle na tym wyjdziesz... nie chcialabym zeby moj chlopak zabronil mi spotkan z jakimis kolegami- nie ograniczaj jej tak i nie sprawdzaj, bo takie zwiazki sa bezsensowne... Ty tez masz napewno jakies kolezanki i nic w tym zlego nie ma, a jak przekrocza granice tej znajomosci to wczesniej czy pozniej wyjdzie na jaw...

Gość przystojniak1989
A postaw się w odwrotnej sytuacji, że Twoja "panna" robi taki mały sprawdzian Tobie, jakbyś się czuł? Nie wkurzyłbyś się, że Cię sprawdza? ja nie mam nic do ukrycia i gdyby koleżanka o taką rade mnie poprosiła to powiedział bym pannie że może mnie spotkać u jubilera.

Taaa, już wiedzę jak na każdym kroku opowiadasz "pannie" co, gdzie i z kim będziesz robił. Sorry, ale jakoś nie mogę w to uwierzyć. Poza tym nie widzę sensu całego tego "sprawdzania", bo co Ci to da? Jak Ci powie, że z nim była, to będzie lojalna, a jak nie powie, bo np. uzna to za błahostkę, nie wartą komentowania, stracisz do niej zaufanie? ??

Gość przystojniak1989
w sobote pisaliśmy i troche się pokłóciliśmy ale to ja ostatniego esa napisałem.to bylło o 19.30 i ona już mi nie odpisała.dopiero gdy ja napisałem o 23 to odpisała i powiedziałą że nie pisała bo myslałą że jestam na nią zły.w niedziele przez przypadek wydało się że w sobote pisała z im od 19 do 23 . i jka tu sie nie wkurwić?mi nie odpisałą a z tym hujem pisała

" w sprawie mojej dziewczyny najbardziej boli mnie to że ona przysięgała i obiecałą mi coś" - ZMUSIŁEŚ JĄ DO TEGO, chłopczyku :-o Zachowałeś się, jak smarkacz. jest różnica, między twoją przyjaciółka a jej przyjacielem. Ona powiedziała, że cię kocha. On tego nie powiedział twojej dziewczynie. Dorośnij, chłopczyku, zanim panna kopnie cię w cztery litery. Nie masz prawa wybierać jej znajomych i nie masz prawa zmuszać ją do zrywania znajomości. Tym bardziej, że zna przyjaciela dłużej, niż ciebie. Jesteś niedojrzałym emocjonalnie gówniarzem.

Gość przystojniak1989
do faceta nie odpisała a do takiego huja tak...wiec to nie jest tylko przyjazn z jej strony

Gość aaajjjj
ale jak przez przypadek sie wydalo ze z nim pisala... wziales jej tel i sprawdziles? niewiem.....moim zdaniem potrzebujecie szczerej i powaznej rozmowy i musicie sobie zaufac.. bez tego niczego nie osiagniecie

Gość przystojniak1989
a ona jest dojżałą jeśli coś przysięga i łamie tą przysięge? i nie odpisuje mi t7ylko koledze?

Wiesz co, synek? Gdyby mój mężczyzna operował takim językiem i miałby takie problemy ze sobą (natury psychicznej) jak ty, z miejsca stałby się moim ex.

Gość przystojniak1989
w niedziele zapytałąem "kochanie od której do której wczoraj z piotrkiem pisałaś? i powiedziała że od 19 do 23.a we mnie sie zagotowało

Gość przystojniak1989
kobiety przecież zawsze są niewinne co nie? bo to takie słodkie istotki na długich nóżkach i dużych słodkich oczkach które nigdy nic złego nie robią . a facet to zawsze świnia

W twoim przypadku raczej wieprz. Nie obrażałabym świni :-o PS. Mam wrażenie, że autor się "ulotnił" zmiażdżony krytyką a na jego miejscu pojawił się rozrywkowy podszyw :D

Gość przystojniak1989
ja jej nie zmusiłem!!!!! ona sama przysięgała że to będzie konoiec przyjażni bo ja jestem ważniejszy!!! sama obiecała i przysięgałą i sama podjeła decyzje że zakończy tą przyjażń

Gość nosz kurde no
no ludzie co zrobic na butach wychodzi mi sol!!czarne buty ze skorki,czyszcze i chce wypastowac za chwile znowu sa cale biale ....nie moge pozbyc sie tej soli caly czas wylazi!!czym oni posypuja te chodniki??

"ja jej nie zmusiłem!!!!! ona sama przysięgała że to będzie konoiec przyjażni bo ja jestem ważniejszy!!! sama obiecała i przysięgałą i sama podjeła decyzje że zakończy tą przyjażń" - jasne :-o Ile razy jej o tym mówiłeś? Ile razy wspominałeś, że to ci się nie podoba? Zastosowałeś cholerną presję i dziewczyna się ugięła (swoją drogą słaby charakter). Wystarczy poczytać, żeby wiedzieć, jakim jesteś człowiekiem: jęczydusza, prostak, chamidło, despota. O nie, nie, nie! Z daleka od takich!

Gość aaajjjj
ciezko jest stwiedzic jak to narawde jest miedzy nimi.... moge sie zapytac po ile macie lat? i skad ona zna tego kolege? czy to jej byly?

Gość przystojniak1989
ja już jej powiedziałem że jej nie ufam i ona to akceptuje.to jej wina.a jeśli chodzi o to czy jestem wporządku wobec mojej dziewczyny to jestem i zawsze będe.moj ojciec 3 lata temu zdradził moją matke o 10 lat młodszą kobietą i dlatego dałem sobie słowo że nigdy taki sam nie będe.widziałem jak moja mama cierpiałą. i gdy ja jestem wporządku wobec panny to panna nie jest wporządku wobec mnie :(

Gość nosz kurde no
myslalam ze strace przytomnosc ,wyczyscilam te buciszce ,pojechalam na zakupy wchodze do galerii a te suki znowu biale od tej soli!ja juz nie wiem,weszlam do sklepu z butami dziwczyna na mnie popatrzyla jak na ufoka jakiegos no i co po cholere mi buty nastepne do zniszczenia eh kto ma jakis sposob na ich wyszyszczenie??

A co Ty się tak burzysz od razu i wyskakujesz z tekstami "kobiety są wsze niewinne"? Nie umiesz chyba normalnie rozmawiać i dlatego tak Ci życie stroi, masz do "panny" jakieś ale, weź ja na spacer, pogadaj, wytłumacz o co Ci chodzi, szczerze pogadaj, ufaj, bo jak na razie z jej strony nic złego nie widzę, zapytałeś czy z nim pisała, powiedziała Ci prawdę, a Ty się czepiasz...

nosz kurde no - kup impregnat. Oczyść buty (całe) lekko wilgotną gąbką a kiedy wyschną, potem zaimpregnuj (w Deichmannie kupisz za grosze spray impregnujący). I zostaw do wyschnięcia :)

Gość nosz kurde no
jak wy radzicie sobie z takim problem??jak usunac ten osad z soli?

Gość przystojniak1989
ja mam 20 a ana 19 i zna tego gościa z liceum. a co do lafiryndy to ciekaw jestem jaki ty masz charakter,bo napewno nie "wrażliwa" i ciepła...... współczuje tWOJEmu facetowi

"moj ojciec 3 lata temu zdradził moją matke" - i tu jest jest pies pogrzebany :-o Wszędzie widzisz zdradę. CHORE :-o