Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojniak1989

Doradżcie

Polecane posty

Gość nosz kurde no
La Firynda dziekuje bardzo Ci za rade,wypobuje Twoj sposob :)🌼

Gość aaajjjj
popieram "Panna Migotkaa" rozmowa i zaufanie :)

Gość przystojniak1989
jak mam ufać jeśli wiem że ona kłamie???? no jak???

Gość aaajjjj
jestescie oboje jeszcze bardzo mlodzi... z biegiem lat inaczejbys na to wszystko spojrzal... naprawde sprawdzania i podstepy niczemu nie pomoga, a zwiazek bez zaufania....to zaden zwiazek... porozmawiajcie i zycze wam jak najlepiej :)

Gość przystojniak1989
ciekawe co wy byście zrobiły jak by wasz facet miał koleżanke z która nie mógł by zerwać kontaktu i okłamywał by was jeśli pytały byście o tą jego przyjaciólke?

Tekstem o tacie położyłeś mnie na łopatki. Poddaje się. Kłamie Cię? Z Twoich postów jeszcze tego nie wywnioskowałam, chyba że nie umiem czytać ze zrozumieniem, albo między wierszami...

" a co do lafiryndy to ciekaw jestem jaki ty masz charakter,bo napewno nie "wrażliwa" i ciepła...... współczuje tWOJEmu facetowi" - chłoptasiu, przede wszystkim umiem rozmawiać a osobę, z którą jestem, traktuję jak partnera a nie jak podwładnego. Dla takich, jak ty, nie mam czasu - nie jestem przedszkolanką ani siostrą miłosierdzia. Skoro masz ptaszka między nogami, to najpierw wysiedź jaja, żeby zamiast nich nie pojawiły się zbuki.:-o Nie współczuj mojemu mężczyźnie, on przynajmniej ma jaja w przeciwieństwie do ciebie :) I nie staraj się być złośliwy, bo robisz się żałosny :D Btw. mam nadzieję, że dziewczyna pójdzie po rozum do głowy. Jest zbyt młoda na wiązanie się z psychicznie niezrównoważonym i chorym z podejrzliwości człowiekiem. Sajonara, bejbe 👄

Gość ej ej autorze szkoda mi ciebie
jetses jeszcze leszcz i jak widac nie dojrzales do zwiazku...ja CI powiem jedno mam wielu kolegow bo poprostu mam z nimi lepszy kontakt niz z kolezankami ,pewnie bys dostal zawalu ale nawet wspolnie jezdzilam z kumpla rodzina nad jeziorko ,to tylko kumpel ma swoja rodzine i ja mu zycze szczescia,czesto sie sobie zwierzamy,doradzamy juz widze jak toczysz piane z ust i niestety ale to ty jestes niewrazliwy i zimny nie bierzesz pod uwage tego co czuje twoja dziewczyna dla ciebie liczy sie tylko jedno JA JA JA JA:O

Aha, tak, już widzę gdzie to kłamstwo. I to Cię boli, ale prowakacje masz zamiar zrobić, bez względu na to, co ona poczuje... Mhmm, fajny związek, fajny...

La Firynda :)

Gość przystojniak1989
zrobie tą prowokacje...dlaczego to ja mam dostawać po dupie???kobieta zawsze musi być swięta?o nie nie..... teraz ona też oberwie i jeszcze dziswieczorem każe jej wybierać.JA LUB ON

zmien nick na pojeba,ny co ty jestes z CBA agent Tomek moze ??!kur,wa prowokacji mu sie zachcialo>......

Gość przystojniak1989
chcecie wiedzieć dlaczego jestem taki zazdrosny? poprostu ją mocno kocham:( kobiety inaczej patrzą na te sprawy,ale my mężczyżni mamy już tak zakodowane żeby walczyć o kobiete i eliminować [potencjalne zagrożenie.facet jest jak zwierze i walczy o teren i samice. i jeśli mi nie wierzycie to szkoda.ale gdyby byli na tym forum jeszcze jacyś inni faceci to poznali byście ich zdanie

hahah:D tak sobie powtarzaj moze w to uwierzysz,normalni ludzi esie tak nie zachowuja masz racje zwierze z Ciebie -proponuje barana!

smaice,zwierze ty zoolog zachowujesz sie jak modliszka:D

Gość aaajjjj
wiesz dlaczego jestes taki zazdrosny o nia i tak robisz? bo jej po prostu nie ufasz! jest Twoja i zgadza sie ze bedziesz o nia walczyl, ale bez zadnych chorych akcji

nie wytlumaczysz mu on ma swoja filozofie i basta!

wiesz jeszce moge ci polecic jedno wyjscie-wariograf(wykrywacz klamstw)

"chcecie wiedzieć dlaczego jestem taki zazdrosny? poprostu ją mocno kocham kobiety inaczej patrzą na te sprawy,ale my mężczyżni mamy już tak zakodowane żeby walczyć o kobiete i eliminować [potencjalne zagrożenie.facet jest jak zwierze i walczy o teren i samice." Wiesz kochanie i walka o kobietę, to jedno, a głupota i chora zazdrość to drugie. Młody jesteś jeszcze, masz prawo mieć swoje zdanie i swoje zasady, ale w życiu nie tylko "panna" jest ważna, bo "panna" szybko przyszła i szybko może odejść,a Ty zostaniesz sobie sam ze swoim chorym podejściem, podejrzliwością, brakiem zaufania... Gdyby chciała przyprawić Ci rogi, nie musiałaby robić całych tych cyrków z "przyjacielem", bo okazja czyni złodzieja.., Więcej pokory Facet, a będzie Ci w życiu lżej.

"chcecie wiedzieć dlaczego jestem taki zazdrosny? poprostu ją mocno kocham" - Że CO?? Ją kochasz? Hahahahahah! Chłopczyku! Ty nie ją kochasz, ale siebie i swoje wyobrażenie o związku. Gdybyś ją kochał, zachowywałbyś się inaczej. Masz zjechaną psyche i powinieneś iść do psychiatry, bo będziesz niszczył każdy związek i każdą kobietę.

i jeszcze dzis wieczorem każe jej wybierać.JA LUB ON" troche dzieciak z ciebie , ale zaczynasz normalniej czyli po męsku mysleć :P

Gość regres - nastepny zalosny
koles z zerowym poczuciem wlasnej wartosci :O

Gość przystojniak1989
kobiety wykorzystują słąbości i jeśli teraz pokaże że jestem słaby i dam pole do popisu mojemu konkurentowi ,to ona to zapamięta i zrobi ze mnie pantoflarza

"wartosc mierzona na oko czy po ilosci postów na kafe ?" - po ilości spacji i zużytych znaków interpunkcyjnych :-o

kobiety wykorzystują słąbości i jeśli teraz pokaże że jestem słaby" ty juz dawno to pokazałeś teraz co najwyzej możesz starać sie to naprawić w jakis sposób ... najlepszym rozwiazaniem bedzie postawienie sprawy jasno i na ostrzu noża albo wóz albo ...

Gość przystojniak1989
I tak też zrobie.ale nie przez esy tylko po męsku w cztery oczy. regres widac odrazu że facet sie wypowiada i ma męskie podejście a nie jak baby które w przyjażni damsko męskiej nic złego nie widza

"ale nie przez esy tylko po męsku w cztery oczy" - Hahahaha, "esy" - tak, to baaardzo męskie określenie sms-a :D:D:D Dzidziuś :D Hahahahahahahaha :D:D:D

Gość przystojniak1989
nazywam to jak chce i nikt mi nic nie będzie narzucał