Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaaaa.................

kobiety wszedzie widza podteksty, zazdrosc, zdrade...az sie nieodbrze robi!

Polecane posty

Taka jest prawda! Jak sie kogos skrytykuje - "zadroscisz", jak facet jakkos sie dziwie zachowuje - "zdradza cie" ( a pozniej sie okazuje ze go np. po prostu hemoroidy bolaly ). Nic nie jest jasne...zawsze znajduja we wszytskim podtekst....i tak jest niestety coraz czesciej nie wiem dlaczego

Gość booooo
bo nie chcecie z nami poprostu o tym rozmawiac

żalę się bo mnie dziewczyna rzuciła jak zobaczyła moje hemoroidy :o

NA pamiątkę tego faktu noszę zdjęcie hemoroidów w moim portfelu tuż obok karty Clubowej Tesco.

i jem kupę :(

pewnie to dlatego że większość kobiet ogląda te wszystkie kretyńskie seriale... oglądają to jak leci i im mózgi parują. BTW: kto ogląda nowy serial TVN "Majka"? niezły czerstwy suchar, nie?

o przeraszam ale ja tez jestem kobieta i czasem az mnie smiesza komentarze tutaj w niektorych tematach....a te podszywy o hemoroidach beznadziejne :p trzea bylo wymyslic cos lepszego niz ze zrobilam sobie zdjecie hemoroidow :p

Niesetety pora zimowa to okres smutkow i depresji gdyż w supermarketach oberżyna przyjmuje ceny nie do zaakceptowania dla przeciętnej ręcistki pracującej na trzeciej zmianie w hucie imienia Sędzimira .

niestety nie zorbilam sobie zdjecia hemoroidow, bo ich nie mam ale od siedzenia przed kompem pewnie szybko sie dorobie, wtedy zrobie fote i wam pokaze. rzy okazji ten nastepny podszyw jest lepszy od poprzednich :p Brzydki - masz racje :)

Gość heeelllo
taaaaaaa............ ty widze taka ufna, poczekamy, zobaczymy jak sie kiedys przejedziesz na samczym zachowaniu

nie chodzi o to ze jestem ufna, chociaz jestem , ale sadze ze nie wolno wszedzie widziec zdrad, zazdrosci itp. zaufanie jest bardzo wazne, jest podstawa zwiazku i przyjazni. Ale chodzi tez np. o to, ze ktos cos lub kogos ksrytykuje (np. tutaj na kafe ) a od razu kilkadziesiat kobiet jej pisze "jestes zazdrosna, zazdroscisz " sratatata nie mozna miec swojego zdania?