Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to jest normalne 123

czy moj facet jest normalny?

Polecane posty

ostatnio poklocilismy sie z moim facetem o jakas glupote, on sie obrazil i poszedl spac do drugiej sypialni. na drugi dzien jak wrocil z pracy ja go przeprosilam ( w sumie nie wiem dlaczego to byla jego wina) a on potem sie przyznal ze juz zaczal sie zastanawiac nad zyciem w pojedynke. jak zmieni mieszkanie na mniejsze to czy kino domowe mu sie zmiesci do pokoju, czy bedzie mu sie chcialo gotowac obiadki samemu. czy to jest normalne ze nie myslal ze mnie straci tylko o takich rzeczach drugoplanowych?

Normalne, a w ten sposób w jaki ci to wszystko powiedział chciał ci dać do zrozumienia że nie zadziera się z nim bo on sobie poradzi a to ty najwięcej stracisz.

nie spodziewalam sie ze skoczy z balkonu tym bardziej ze sprzet AGD I RTV kupilismy wspolnie wiec nalezy sie jakis podzial, chodzi o to ze ja nawet o tym nie pomyslalam a on juz zaczal dzielic skore na niedzwiedziu!

ze sprzet AGD I RTV kupilismy wspolnie wiec nalezy sie jakis podzial," przyganiał kocioł garnkowi ...:P

oj nie o to mi chodzi, ja nawet o tym nie pomyslalam ale skoro juz moj partner zaczal dzielic sprzet to chyba ucziwe i sprawiedliwe bylo by wziac mnie pod uwage, ja bylam zalamana ta klotnia, jak najszybciej chcialam sie przytulic do mojego misia a on w glowie mial podzial sprzetu....omg

Nie, moim zdaniem to chore. Chłop raczej z tych niezaangażowanych, niestety...

no coz-jest wiekszym sceptykiem po prostu.I realista.Nie Ty , bedzie inna.A sprzet -fakt po polowie do podzialu.Masz racje.Co tam przytulanie.Bierz telewizor, fajne sa czasem seriale haha.

i sprawiedliwe bylo by wziac mnie pod uwage, ja bylam zalamana ta klotnia, jak najszybciej chcialam sie przytulic do mojego misia" to wytłumacz mu nstp razem ze potrzebujesz od czasu do czasu popłakać sobie , pokłócić sie troche poboczyć sie na siebie , na ale to tylko tak dla zasady by nie było nudno w zwiazku , bo wczesniej czy pozniej i tak ci minie i znowu bedziesz chciała tak jak dawniej ... powiedz mu ze to tylko taka zabawa , bo opcji rozstania to ty w ogóle nie bierzesz pod uwagę ... może zrozumie swoją słodką i.... :P a ugryzę sie w język :P

"Normalne, a w ten sposób w jaki ci to wszystko powiedział chciał ci dać do zrozumienia że nie zadziera się z nim bo on sobie poradzi a to ty najwięcej stracisz." = dokładnie. Dostałaś ostrzeżenie. Co za człowiek z tego Twojego faceta :-o

no wiesz, to on wyniosl sie do drugiej sypialni nie ja....

Autorko- jeżeli tak jak mówisz powód był błahy, to chyba odpowiedź na pytanie zawarte w temacie jest oczywista również dla Ciebie. Tylko ciężko Ci spojrzeć prawdzie w oczy, że facetowi zwisasz luźnym kalafiorem.

on mi tez zaczyna zwisac, szkoda, 2 lata do pieca...

no wiesz, to on wyniosl sie do drugiej sypialni nie ja" może poszło o subwoofer :P

2 lata to mały miki, uwierz. Co maja powiedzieć kobity z 10-20letnim stażem związkowym/małżeńskim? Regres- lapa oplułam czytając o subwooferze :D

Co maja powiedzieć kobity z 10-20letnim stażem związkowym/małżeńskim? " zwłaszcza jak mają pokaznie rozbudowany zestaw Hi - Fi :P dziubus :D 🖐️