Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20102010

Biegły sądowy

Polecane posty

Gość 20102010
w moim somochodzie był pasażer - dlatego tą sprawą zajeła się policja - z racji tego że ani ja ani ten drugi sprawca nie przyznalismy się do winy - sprawa poszła do sądu przeciwko nas obojgu, zeby sąd rostrzygnoł kto jest winny.

Gość mevka007
Wszystko jest możliwe. We wrześniu mialam kolizje drogową. Przyjechała policja stwierdzila wine drugiej strony ale nie dała mandatu poniewaz dziewczyna zle sie czula. Po miesiącu dziewczyna wezwana na komisariat przyznała sie, w PZU też sie przyznała, policja poinformowala mnie ze sprawia przejdzie tylko przez sad i tyle. a tu nagle okazalo sie ze nie wypelnili wszystkich dokumentow i trzeba powolac bieglego a biegly uznal moja wine. i tu dopiero jest paranoja. dziewczyna wie ze zajechala droge, policja mowi ze jest winna a biegly inaczej.

Gość antyposiadaczka-1965
Witam. Mam problem z biegłym geodetą.Biegły wydał opinię taką, która to nie podważa tego co zrobił geodeta podczas administracyjnego rozgraniczenia, natomiast kwestionuje szkic w/g którego wykonane zostało rozgraniczenie.Szkic wykonany jest w 1976 a stan do uwłaszczeń powinien być rzekomo taki jak w dn. 4-11-1971 czyli w dn. wejścia ustawy uwłaszczeniowej. Czy z tego powodu mogę stracić 540m/2 Czy jest może sposób obrony przed biegłym przebiegłym, który sprytnie wykorzystuje każdy szczegół aby pomóc swojemu kiedyś krewnemu ze strony pierwszej żony a teraz dobremu znajomemu co uwidacznia się stwierdzeniem w opinii:"uczestniczka zamieszkuje w gospodarstwie męża" Pytam skąd wie ,że u męża a nie np.w gospodarstwie po babci? Bardzo proszę o jakąś pomoc. Za każdą poradę z góry dziękuję.