Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna_Ce

CHODZI BEZE MNIE NA IMPREZY

Polecane posty

Gość panna_Ce

Witam, jestem z moim chłopakiem od kilku miesięcy. Szczerze mogę powiedzieć, że jestem z nim szczęśliwa pomijając fakt.. ze często wychodzi beze mnie na imprezy. Na początku się awanturowałam o to, teraz za każdym razem staram się mu spokojnie wytłumaczyć jak bardzo mi przykro z tego powodu ze wczesnej wychodzi sam niż ze mną. Mimo ze bardzo mnie to złości nie ukazuje już tego, ale to tez nie pomaga zeby docenił ze "pozwalam mu" Nie mam nic przeciwko jeśli raz na jakiś czas chce wyskoczyć z kumplami bo jak najbardziej to rozumiem, ze potrzebuje tego i nie mam nic przeciwko, ufam mu wiec tez to nie jest kwestia zaufania, tylko jest mi okropnie przykro jeśli któryś weekend z rzędu wychodzi sam a na drugi dzień jest nie do życia i tak naprawdę cały weekend spędzamy osobno, a dodam ze widujemy się rzadko bo 1-2 razy w tygodniu. On nie widzi problemu, uważa, że sporadycznie wychodzi beze mnie.. a nie pamiętam kiedy ostatni raz byliśmy razem na jakiejś imprezie. Nie wiem co zrobić, grzeczne tłumaczenia nie pomagają o kłótniach nie wspomnę. Czuje się bezradna i smutna :(

ty tez zacznij chodzić z kolezankami bez niego, w wiekszosci przypadkow fact z zazdrosci woli chodzić z toba niż osobno