Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

st85

Prezent dla męża...

Polecane posty

Prezent dla męża ... ostatnio się zastanawiałam co kupić mężowi, sporo majsterkuje to skręci jakąś szafkę to coś podłubie w garażu przy aucie...... Postanowiłam go po prostu zapytać co mu się przyda powiedział że wiertarka by go na pewno uszczęśliwiła... a osobiście uważam że to marny pomysł... ale skoro chce... postanowiłam kupić. Szukając na allegro wybrałam kilka niestety jak się okazało allegro nie jest takie tanie, znajomy podesłał mi linka i zaproponował że najlepiej jak kupie w konkretnym sklepie to trochę mu pochodzi ta wiertarka i zapłacę mniej niż za jakiś bubel na allegro... no i oczywiście będzie gwarancja. – tak zrobiłam... kupiłam prezent na urodziny w Sklep... jest tanio i fachowa obsługa, powiedziałam o co chodzi panowie wybrali dobry ale tani sprzęt a mąż zadowolony na Maksa! Zatem zapraszam wszystkie panie http://www.elektronarzedzia24.com.pl Koleżanki w pracy stwierdziły ze na to by nie wpadły ... choć prezent bardzo trafny... bo chyba wszyscy faceci są tacy sami... mój cieszył się jak dziecko z zabawki...

Gość alajanosz
Miałam ten sam problem kilka tygodni temu, kupiłam wiertarkę Celma, ale to po rekomendacjach ludzi z forum o tematyce narzędziowej. Sama nie miałam pojęcia co ma znaczenie - facet twierdzi, że wybrałam bardzo dobry sprzęt ;-)

Gość gość
kup sztuczną waginę. przynajmniej nie bedzie cie zdradzac jak nie bedziesz chciala mu dawac